Rakousko – Slovensko 0:0 (kon.) | Dánsko – Bosna 2:0 (kon.) | Lucembursko – Skotsko 0:1 (kon.)
Moldavsko – Ázerbájdžán 1:0 (kon.) | Nizozemsko – Gruzie 3:0 (kon.) | Anglie – Rumunsko 1:0 (kon.)
Norsko – Řecko 1:2 (kon.) | Belgie – Chorvatsko 1:0 (kon.)
konec
Norsko
1:2 (0:2)
Řecko
Neděle 06.06.2021, 19:00 • La Rosaleda, Málaga, Španělsko • Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Na počtenou příště! (21:03:22)
     
    V Malaze je hotovo, Řekové ve druhém poločase nakonec zvládli kvalitně hrajícím Norům odolat až do konce a radují se z jednobrankové výhry! Sevařané se po přestávce zlepšili a převedli celkem kvalitní fotbal, který ale zvládli přetavit jen v jeden gól. Doplatili tak na svůj poměrně špatný vstup do střetnutí, díky kterému bere vítězství jejich soupeř.
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 2:1. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 18:12.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Norský tým nebyl od vyrovnání moc daleko, po minele jednoho z řeckých beků se do šance dostal Haaland! Ten naběhl do šestnáctky, kde ale proti němu okamžitě vyrazil Vlachodimos a odvážně mu sebral míč z kopačky!
     
    90+3
    Střídání v týmu Řecko: ze hřiště odchází Thanasis Androutsos, přichází Michalis Bakakis.
     
    90+2
    Pavlidis faulovat Gregersena, vítězství Řecka se pomalu stává definitivním. Papíroví hosté ale přeci jen ještě chystají jedno poslední střídání.
     
    90+1
    Bitva o balón na zadní čáře Norska se nakonec přelila i mimo hranici hrací plochy, Hansen bude za malou chvíli nejspíš odkopávat od své klece.
     
    90
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    89
    Řekové drží hru daleko od Vlachodimose, blíží se konec. Hansen centr zprava vyboxoval za branku.
     
    88
    Střídání v týmu Norsko: ze hřiště odchází Kristoffer Ajer, přichází Andreas Hanche-Olsen.
     
    87
    Ajer viděl nabíhajícího protihráče a s ledovým klidem křížem poslal balón na vzdálenější kraj hřiště svému spolubojovníkovi. Akce ale pak skončila jen v zámezí.
     
    86
    Hansen zastavil pokus, který mohl definitivně rozhodnout o osudu dnešního střentutí. Následně se rozhodl míč po zemi přihrát Gregersenovi.
     
    84
    Gólman si poradil i tentokrát, Skandinávci promarnili i další roh. Dovolím si říct, že pokud z rukávu nevytáhnou nějaké eso, o vítězství jižanů je rozhodnuto.
     
    83
    Devátý norský roh Vlachodimos vyřešil velmi rychle a skákající balón zachytil do svých rukou. Remíza se seveřanům každou sekundou vzdaluje.
     
    82
    Bakasetasův volný kop se pokusil někdo v šestnáctce odhlavičkovat za Hansena, jenže Bakasetas byl tak jako tak v ofsajdu. Zásah by tedy neplatil.
     
    81
    Hansen pro jistotu vykopl míč hodně daleko od své svatyně, aktivní Řekové se musí stáhnout dozadu.
     
    79
    Míříme do finiše, Řekové si zhruba deset minut před koncem drží ve Španělsku hubený náskok. Ubrání ho až do konce, nebo Skandinávci vybojují plichtu?

    Vojtěch Martinek

    Branky: 64. Strandberg – 13. Masouras, 21. Mantalos


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 2:1. Rohy: 10:3. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 18:12.
    Norsko: Hansen – Meling (69. Bjørkan), Ajer (88. Hanche-Olsen), Strandberg, Gregersen – Berg (69. Aursnes), Midtsjø (46. Sørloth) – Zachariassen (46. Ryerson), Ødegaard (C), Thorsby (46. Thorstvedt) – Haaland.
    Náhradníci: Nyland, Bråtveit – Aursnes, Sørloth, Ryerson, Hauge, Svensson, Thorstvedt, Dønnum, Normann, Hanche-Olsen, Bjørkan.

    Řecko: Vlachodimos – Tsimikas, Tzavellas, Mavropanos, Papadopoulos, Androutsos (90+3. Bakakis) – Bouchalakis (75. Siopis), Galanopoulos (57. Zeca), Mantalos (C) (57. Bakasetas) – Pelkas (75. Pavlidis), Masouras (57. Tzolis).
    Náhradníci: Paschalakis, Dioudis – Bakakis, Zeca, Douvikas, Bakasetas, Pavlidis, Tzolis, Koutris, Siopis, Poungouras, Saliakas.

    Rozhodčí: Kehlet – Kronlykke, Mastrup (všichni DEN).
    bahis siteleri