Kert Park Praha – Pardubice 6:2 (kon.)
konec
HC Kert Park Praha
6:2 (3:1, 1:1, 2:0) Stav série: 2:1
HBC Pardubice
Sobota 17.07.2021, 16:00 • Kert Park, Praha • CROSSDOCK Extraliga • Finále
     
    Skončil tento online přenos, skončila i celá sezóna hokejbalu. Díky za pozornost a zase někdy u dalších hokejbalových online přenosů na počtenou. (17:55:11)
     
    Hosté jsou sice smutní a mrzí je, že právě oni nedovedli duel do vítězného konce. Ovšem s odstupem času sami uznají, že i stříbrné medaile jsou pro Pardubice obrovským úspěchem.
    Hned po konci duelu zasypali hráči Kertu svého brankáře a začalo se slavit. Kert je počtvrté zlatý!
     
    Je dobojováno. Domácí nenechali nic náhodě, ve třetí třetině přidali další dvě branky a po výhře 6:2 tak pečetí tuto sezónu a získávají zlaté medaile. Získávají tak už čtvrtý titul pro Kert Praha.
     
    Konec zápasu.
     
    44:25
    Domácí se už pochopitelně nikam neženou a jen kontrolují hru. Míček mají na své straně a už jen odklepávají poslední vteřiny duelu.
    43:07 Martin KRUČEK - 6:2
     
    43:07
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Hosté se pokusili o hru bez brankáře, ale okamžitě toho využil MARTIN KRUČEK, který dovedl balonek do zcela prázdné hostující klece – 6:2. Zřejmě tak už opravdu zpečetil čtvrtý extraligový titul pro pražský Kert. Asistence: Tomáš Wróbel a David Rozenberg.
     
    43:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    42:01
    Zajíček si seběhl pro odražený míček a z levé strany vystřelil, trefil ale jenom beton Petra Mikla. Hosté však nadále útočí a snaží se o snížení.
     
    41:32
    Jakub Kvapil na napřáhl na levé straně a jeho pokus zaletěl jen nad branku Petra Mikla. Hra je přerušena, buly před domácím brankářem.
     
    41:10
    Míček je mimo hrací plochu, vhazovat se bude ve středním pásmu.
     
    40:20
    Rychlá střela Jana Bílého končí v moci Petra Mikla a ten zapisuje další důležitý zákrok. Stále tak drží velké šance na úspěch v dnešním rozhodujícím finále.
     
    40:10
    Lukáš Lhota na pravé straně nabral rychlost a poté zakončil před Davidem Stárkem, ale ten znovu zakročil a jeho pokus zneškodnil.
     
    39:20
    Tomáš Wróbel nezakončil na vyběhnutého Davida Stárka, který snížil střelecký úhel a zastavil akci domácího hráče.
     
    38:12
    Kubeš oběhl branku Mikla, ale nenašel nikoho ze spoluhráčů. Následně pak o míček přišel a do akce šli domácí. Ale před Stárkem nezakončili.
     
    37:15
    Pražané jsou nyní zase o něco aktivnější než soupeř a do dalšího zakončení šel David Šperl. Ale na pravé straně neměl sílu více se do balonku opřít.
     
    36:45
    Tomáš Wróbel zamíchal míčkem a zakončil před Davidem Stárkem, ale trefil pouze jeho čepel. Hra je přerušena a buly bude vhozeno po pravé ruce hostujícího brankáře.
     
    35:17
    Oravec se neprodral skrze obránce Novotného, domácí ale nadále pokračují v útočné akci před klecí Davida Stárka.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 1. Danko (Lhota, Šperl), 2. M. Kruček (Wróbel), 3. Danko (Oravec), 20. Zvonek (Oravec), 35. J. Kruček (Zvonek, M. Kruček), 44. M. Kruček (Wróbel, Rozenberg) – 13. Moravec (Förstl), 24. Janeček (Vlasák, Novotný)


    HC Kert Park Praha: Mikl (Koch) – Blaško, Bošák, Horváth, Laurinc, Peschout, Rozenberg, Šperl – Danko, Fejfar, Jágr, Kovář, J. Kruček, M. Kruček, Lhota, Oravec, Wróbel, Zvonek
    HBC Pardubice: Stárek (Třináctý) – Filip, Kopřiva, Kvapil, Novotný, Školoudík, Turyna – Bílý, Bucek, Česák, Förstl, Janeček, Kohoutek, Kubeš, Langr, Moravec, Šimek, Staněk, Strouhal, Vlasák, Zajíček

    Rozhodčí: Kettner, Záhora
    Kert Park Praha 2 1 Pardubice
    #1 Sobota 10.07.2021 • 16:00
    Kert Park Praha - Pardubice 3:4 po s.s. (2:3)
    #2 Neděle 11.07.2021 • 16:00
    Pardubice - Kert Park Praha 1:5
    #3 Sobota 17.07.2021 • 16:00
    Kert Park Praha - Pardubice 6:2
    bahis siteleri