Česko – Slovensko 7:1 (kon.)
konec
Česko
7:1 (1:1, 6:0)
Slovensko
Sobota 31.07.2021, 13:30 • Sportzentrum Eselriet, Illnau-Effretikon, Švýcarsko • ME v inline hokeji U18
Partner:
     
    37:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Klasická přesilovka taktéž z české strany využita a na konto psychicky zdecimovaného Ferkodiče přidávají Češi sedmou branku. Přes clonu toho moc nemohl brankář vidět a ADAM HAMRLA byl tím, kdo z vrcholku kruhů vymetl vingl slovenské branky – 7:1! Asistence: Martin Holba.
     
    36:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dvojnásobnou výhodu Češi využívají gólem a Ferkodič je pro tenhle moment smutným hrdinou. Předvedl dva skvělé zákroky, ani jeden odražený kotouč však neměli jeho spoluhráči před ním a MATYÁŠ MACAS nakonec za záda Ferkodiče puk dostrkal – 6:1! Bez asistence.
     
    36:31
    Vyloučení v týmu Slovensko (Bílý – 2 min, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    36:15
    Kováč se na trestnou podívá ještě jednou, tentokrát vlastním přičiněním. Už lehce z frustrace zahákoval rychlejšího Macase a jde na dvě minuty ven.
     
    33:45
    Slováci jdou do dalšího oslabení, navíc poměrně zbytečného charakteru. Špatně střídali a bylo jich pár sekund na hřišti pět, čehož si všiml rozhodčí a dává za to dvě minuty. Kováč jde odsedět trest.
     
    30:40
    Svitáč po souboji zatlačil na mantinel Žmolu nepřiměřenou silou a rozhodčí mu za to udělují dvě trestné minuty.
     
    28:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Juniorům to tam konečně začalo padat a pro Slováky je to hodně hořké. Ve druhé půli ale nevystřelili ani na branku a Češi ukazují svoji sílu. Kuchař našel z rohu naprosto volného VOJTĚCHA MALÍNKA v předbrankovém prostoru. A ten se neunáhlil, roztáhl si Ferkodiče a zasunul mezi jeho betony – 5:1! Asistence: Jakub Kuchař.
     
    25:42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Slovákům se hra totálně sesypala a je to výlučně na jednu branku. Do listiny střelců se podruhé zapsal JAKUB ŽMOLA, který vymetl spodní vingl Ferkodičovy klece. Slovensko bere logicky oddechový čas, Ferkodič sice chtěl jet střídat, v brance ale ještě zůstává – 4:1! Asistence: Martin Holba.
     
    25:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další akce však brankou končí a Češi se dostali do pohody! MATYÁŠ MACAS měl velkou rychlost na levém křídle a prostřelil přes teploměr Ferkodiče – 3:1! Asistence: Lukáš Plos.
     
    24:44
    Chyb Slovenska v rozehře přibývá a Češi si vytváří díky tomu další šance! Ve dvou tutovkách byl Macas a Kuchař, ani v jednom případě však z toho třetí branka není!
     
    22:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Končíř při rozjíždění útoku podklouzl, ale zrovna v tu nejhorší možnou chvíli. V rohu kluziště u vlastní branky a kotouče se zmocnil Holba. Pak už jenom stačilo nahrát JAKUBU ŽMOLOVI, který puk suverénně uklidil do vinglu – 2:1! Asistence: Martin Holba.
     
    21:16
    Malínek dostal další příležitost na vstřelení branky, ale z levého kruhu přestřelil branku poměrně výrazně. Trápení Česka v koncovce tak i nadále pokračuje...
     
    20:11
    Po 11 sekundách hry ujel do úniku Matyáš Macas a chtěl zasouvat za vytrčený Ferkodičův beton, v úplně finální fázi jej ale dostihl Král a radost mu překazil, neboť dokázal puk odebrat!
     
    19:47
    Slováci navíc před koncem poločasu mohli ještě jít do vedení! Ujeli 2 na 1 a Končíř se natlačil před beka, čímž mu vznikl prostor. V pádu se ale nepovedlo slovenskému útočníkovi skórovat!
     
    16:34
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Druhý samostatný únik na branku Česka ale již brankou končí! Na půlce se dobře nabídnul ANDREJ KLAPICA, který tak po úspěšné přihrávce mohl jít sám na branku. I když to vypadalo, že Kundrík kotouč ve výstroji udrží, nakonec tomu tak nebylo a proskákal mu až za brankovou lajnu – 1:1! Bez asistence.
     
    14:32
    Hamrla se zapomněl vrátit se Svitáčem, který dostal pas za obranu a šel sám na branku. Snažil se zakončovat do horních částí branky, nakonec nastřelil jenom plexisklo.
     
    10:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vlivem řešení technických problémů jsem toho moc z první branky neviděl, proto budu popisovat první branku Česka jenom velmi stručně. Úspěšným střelcem byl LUKÁŠ PLOS, asistoval mu Matyáš Macas – 1:0! Asistence: Matyáš Macas.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 11. Plos (Macas), 23. Žmola (Holba), 26. Macas (Plos), 26. Žmola (Holba), 29. Malínek (Kuchař), 37. Macas, 38. Hamrla (Holba) – 17. Klapica


    Česko: Kundrík (Lequin) – Buršík, Zdeněk, Macas, Abazaj, Kuchař, Zapletal, Malínek, Holba, Plos, Dunda, Žmola, Koblížek, Hamrla
    Slovensko: Luca Ferkodič (Lendák) – Končíř, Korman, Kováč, Svitáč, Šapák, Klapica, Král, Kiss, Bílý, Adamčík, Max Ferkodič, Botka

    Rozhodčí: Lega, Basso (oba ITA)
    bahis siteleri