Šumperk – Vítkovice 4:5 (kon.) | Písek – Příbram 4:3 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
4:5 (2:1, 2:0, 0:4)
HC Vítkovice Ridera
Středa 04.08.2021, 17:00 • Škoda aréna, Šumperk • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme tu konec! Rozdíl mezi prvoligovým a extraligovým týmem dnes takřka nešel znát, i když musíme uznat, že třetí třetina byla jasně ve prospěch hostujícího celku a to nejen po výsledkové stránce. První dvě třetiny ale herně vynikal právě domácí Šumperk, který se po zásluze dostal do tříbrankového vedení!

    Gólový účet utkání otevřel v 9. minutě domácí Denis Kindl, který se tak ukázal jako velice dobrý přestupový tah majitele klubu. O chvílí později na něj navázal mladík v šumperském dresu Lukáš Kučera, který ale tímto zásahem svůj dnešní brankový účet nekončil. v prvním dějství měl ale poslední slovo hostující celek, za který dokázal snížit Karel Plášil.

    Začátek druhé třetiny si asi každý hokejový fanoušek představoval jako odčinění jednobrankového manka vítkovického celku. Představy ale rychle odvolal domácí Tomáš Vildumetz, který pár sekund po úvodním buly zvýšil na 3:1! Vítkovičtí se zdáli být hodně opařeni, načež přišla další rána z hokejky Lukáše Kučery, který tak připsal druhý puk za Stezkovy záda.

    Hosté tak přijížděli do třetího dějství s tříbrankovou ztrátou, kterou ale dokázali poměrně rychle odčinit. Obrat načal Marek Kalus, který dodal vítkovickým sílu. Rozhodující 47. a 48. minuta byla ale příliš krutá pro domácí celek. Nejprve na rozdíl jediné branky snížil Rostislav Marosz, na kterého vyrovnáním skóre navázal Rastislav Dej. Ten taky celé dílo Vítkovic dokonal v 52. minutě, kdy překonal Holíka podruhé.

    Na hostujících hráčích dnes byl jednoznačně vidět včerejší zápas s Pardubicemi, nicméně Šumperk minimálně v prvních dvou třetinách ukázal, že se jednoduše nebojí hrát tvrdou partii s každým. Z pohledu Šumperka se s tímhle určitě dá pracovat do nadcházející sezóny. Vítkovičtí se mohou pomalu připravovat na další utkání Letních hokejových her.

    Tímto se s Vámi loučím, přeji hezký zbytek večera a někdy příště, napočtenou. (19:30:29)
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Šumperk ještě v počtu 6 na 4 zahrozil pohlednou kombinací v útočném pásmu, Aleš Stezka si ale připsal asi nejdůležitější zákrok dnešního odpoledne.
     
    59:36
    24 vteřin do konce základní hrací doby, vhazování před brankou Vítkovic!
     
    59:36
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Dej – 2 min., napadení).
     
    59:36
    Tvrdá hra z obou stran a dva hráči na hrací ploše vyústila v krátkou bitku mezi hráči. Tak si dáme ještě na konci zápasu nějaké to vyloučení.
     
    59:05
    Poslední minuta třetí třetiny! Šumperk drží útočné pásmo, nicméně bez větší šance na ohrožení Aleše Stezky.
     
    58:45
    Začít ale budou muset Draci z vlastního obranného pásma.
     
    58:24
    Domácí branka otevřena! Šumperk se pokusí vstřelit branku v šesti lidech.
     
    58:24
    Oddechový čas pro domácí.
     
    58:15
    Rozběhly se nám poslední dvě minuty třetí třetiny, které zatím domácí hráči tráví v útočném pásmu. Kotouč ale pobíhá kolem mantinelů, neohrožujíc hostující branku.
     
    57:40
    Zatím to nevypadá, že by se domácí zmohli na nějaký souvislý tlak při hrozícím se konci utkání. Další akci nyní přerušil ofsajd Vítkovic.
     
    56:50
    Šumperk se teď vůbec nemůže dostat z vlastního obranného pásma, čehož se snaží vítkovičtí naplno využít.
     
    56:26
    Další přerušení po zákroku domácího brankáře. Následovat bude buly právě před Martinem Holíkem.
     
    55:39
    Obrovskou šanci na šestou branku v dnešním utkání měli na hokejkách hráči domácího celku, kteří využili souvislé plynutí hry a natřikrát ohrozili Martina Holíka! Ten se s tím ale za dopomocí svých spoluhráčů dokázal vypořádat.
     
    53:55
    Na tvrdosti přidali i hostující hráči, což ale nebránilo krásné individuální akci domácího Petra Antoníčka. Jeho střela ale minula branku o pořádný kus.
     
    52:59
    Radovan Bondra vedl po pravém křídle další útočnou akci Vítkovic a i přes dva dojíždějící spoluhráče se rozhodl vystřelit. Martin Holík tentokrát stál na správném místě.
     
    52:40
    A tohle bude ofsajd. Další útočný přechod Šumperka skončil pouze přerušením hry. Je vidět, že je domácí mužstvo opařeno horkou vodou po čtyřech takřka identických gólech soupeře.
     
    52:03
    Jeden z domácích borců skončil po ataku soupeře bez helmy, což ale zůstalo bez absolutního povšimnutí pruhovaných.
     
    51:02
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A ten vyústil v to, co asi po prvních dvou třetinách nikdo nečekal. Vítkovice se ujímají vedení druhou brankou RASTISLAVA DEJE v této periodě! Asistence: Petr Fridrich
     
    50:50
    Šumperk na chvíli zamkl soupeře v jeho vlastním obranném pásmu, nicméně další ztráta puku zapříčinila útok Vítkovic.
     
    50:22
    Dvojnásobnou šanci nyní nevyužili hráči domácího celku! Nejprve se po střele jednoho z nich musel obracet Aleš Stezka v brance Vítkovic, poté hostům dopomohla posunutá branka.
     
    49:45
    Draci teď dlouho nevěděli kudy ven z obranného pásma, pozorný tak musel být Martin Holík po střele hostujícího Patrika Kocha.
     
    49:20
    Hosté už jsou navíc v plném počtu, což ale nebránilo jednomu z domácích hráčů vyzkoušet pozornost vítkovického brankáře. Ten ale pozorný byl, následovat tak bude komerční přestávka.
     
    48:40
    Přesilová hra Šumperka sice pokračuje, nicméně kotouč se pohybuje v obranném pásmu domácího celku víc, než by bylo vhodno.
     
    47:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A je vyrovnáno! Asi v nejméně vhodnou chvíli pro domácí Šumperk. Lukáš Kovář převzal kotouč ve vlastním obraném pásmu, následně na středu hřiště našel RASTISLAVA DEJE, který si počínal na výbornou!
     
    47:25
    I Draci si nyní zahrají v početní výhodě poté, co byl vyloučen jeden z hostujících borců. Po vyhození puku mimo hrací plochu bude následovat vhazování před Stezkou.
     
    46:52
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Bernovský – 2 min., hákování).
     
    46:06
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A hosté v zápětí tuto možnost s přehledem využili! ROSTISLAV MAROSZ se z ničeho nic objevil osamocený před šumperskou brankou a dokázal překonat Martina Holíka. Máme tu velké zdramatizování, které si ve Škoda aréně přál málokdo.
     
    45:45
    Větší počet hráčů na ledě zaznamenal jeden z rozhodčích na straně Šumperka, který se tak bude muset bránit přesile.
     
    45:25
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Kučera – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    45:16
    Ani hostující hráči se ale nyní nedostávají do vyložených šancí a pramení to pouze v další vyhození za brankovou čáru.
     
    43:55
    Vachutkova tečovaná střela zamířila pouze mimo a hra se obrátila zpět na druhou stranu. Šumperk ale stále nemá takřka problém v útočné fázi.
     
    43:05
    Domácí se nyní sami vyhnali z útočného pásma, když se nedomluvili při vlastním střídaní. Hosté tak mohou znova zaútočit.
     
    41:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nejprve se snažili domácí rychlým útokem alespoň vystřelit na hostující branku, nicméně následně rozjeli kombinaci v útočném pásmu hosté a vydedukovali z toho snížení na 2:4! Lukáš Kovář našel nástřelem volného MARKA KALUSE, který nadvakrát překonal domácího Holíka.
     
    40:25
    Další rychlé přerušení po postavení jednoho z vítkovických borců v brankovišti Šumperka. Vhazovat se bude na obranné modré.
     
    40:16
    Hosté začali poslední třetinu velmi aktivně, načež musel zareagovat i domácí brankář Martin Holík. Ten si v klidu pokryl kotouč před brankovištěm a přerušil hru.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhé dějství nám opět přineslo dvě branky na konto Šumperka, nicméně oproti první třetině se nedokázali prosadit hosté. Extraligové Vítkovice tak budou v poslední části dotahovat tříbrankové manko!

    Zřejmě je vidět únava hostujícího celku ze včerejšího utkání, nicméně už od začátku třetiny tahaly Vítkovice za kratší konec. Šumperk se aktivní hrou dostával do tvrdého napadání, z čehož vyústil i třetí gól v brance Aleše Stezky. Pár vteřin po úvodním buly druhé třetiny se totiž dokázal prosadit Tomáš Vildumetz a o dvě minuty později na něj navázal Lukáš Kučera!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:52
    Domácí v plném počtu.
     
    39:15
    Paráda, co nyní předvádí domácí celek při vlastním oslabení! Tomáš Drtil z pozice obránce vyjel až před Aleše Stezku, spoluhráče nenašel a tak vypálil. Hostující brankář ale byl včas na svém místě.
     
    38:41
    A opět máme kotouč mimo ohrožené území domácího celku! Střela Bukartse minula branku o velký kus.
     
    37:58
    Draci se ještě před koncem druhé třetiny budou muset bránit početní převaze, ihned po buly se ale dokázali dostat mimo obranné pásmo.
     
    37:52
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Žalčík – 2 min., podrážení).
     
    37:29
    Aleš Stezka nyní po dalším přerušení odjel ke střídačce, vypadá to na nějaký problém s betonem. Hra bude pokračovat ve středu pole.
     
    36:55
    Jakub Horký dnes hraje ve velké pohodě a nyní měl dokonce trojnásobnou možnost na pátou branku v síti Aleše Stezky. Ten ale dokázal poslední střelu vytěsnit vedle!
     
    36:26
    Je vidět, že už Draci nyní pečlivě vyčkávají na konec druhého dějství. Hosté jsou nyní aktivní a to občas dokáže udělat problém i větším týmům.
     
    35:15
    Další nebezpečnou ránu vyslal zpoza modré čáry hostující obránce, ta ale branku minula o pár centimetrů.
     
    34:51
    A oproti posledním minutám se hra otočila jako přes kopírák. Šumperk se snaží těžit z rychlých přechodů do útoku.
     
    34:25
    Nyní je to ale Šumperk, který tahá za kratší konec, především ve svém obranném pásmu. Vítkovičtí zvýšili aktivitu v útočné snaze a pomalu to přináší ovoce.
     
    33:08
    Další obrovská šance Vítkovic, která nebyla domácí sítí vyslyšena! Martin Holík se nyní ve své svatyni obrací jako Dominik Hašek za dob své největší slávy.
     
    32:15
    Někdy nám hra plyne i dvě minuty v kuse, někdy zase přichází přerušení co 10 sekund. Martin Holík je nyní ústřední postavou v šumperském obranném pásmu.
     
    31:53
    Dobrým zákrokem se teď šumperským fanouškům ukázal Martin Holík, který nadvakrát zlikvidoval střelu Vítkovic.
     
    31:45
    Krásná, ale překombinovaná akce! Rostislav Marosz už byl ve výhodné pozici pro střelu, nicméně hledal jednoho ze spoluhráčů před brankou Šumperka, marně.
     
    31:05
    Radovan Bondra ihned po buly nabízel svůj nájezd spoluhráčům, následně ale přišlo zdvojení od obránců Šumperka a ztráta kotouče.
     
    30:39
    Což samozřejmě hostujícímu celku příliš nevoní. Další snaha o přenesení puku před branku Holíka skončila pouze icingem.
     
    30:32
    Troufám si říct, že i v případě přípravného utkání je to jeden z těch tvrdších zápasů. Šumperk se díky aktivní hře lehce dostává z obranného pásma. Nyní to ale přerušil ofsajd.
     
    29:35
    Velké chyby v hostující rozehrávce přinutili ke střele domácího Lukáše Žálčíka, ten ale trefil pouze brusle jednoho z bránících borců.
     
    29:10
    S tvrdostí dnes domácí rozhodně nešetří! Lehká skrumáž před Martinem Holíkem vydedukovala v krátkou šarvátku.
     
    28:26
    Vítkovicím se opět nedaří přechod před branku Martina Holíka, načež následuje další zakázané uvolnění a přesun před hostující branku.
     
    27:35
    Kapitán hostujícího celku vzal další útočnou akci na sebe, objel branku Holíka, ale nezakončil.
     
    27:16
    Šumperk se ale nakonec ze svého obranného pásma dostal celkem lehce, načež následuje komerční přestávka.
     
    26:55
    Hosté i po nevyužité přesilové hře drží útočné pásmo, nicméně puk je stále spíše u mantinelů.
     
    26:24
    Domácí v plném počtu.
     
    26:05
    Další vyhození domácího celku a vypadá to, že i Šumperk svoje první oslabení přežije bez úhony.
     
    25:35
    Daniel Vachutka zavezl kotouč z vlastního obranného pásma až do toho útočného, tam ho ale odzbrojil bývalý spoluhráč Gewiese.
     
    25:07
    Hosté nyní rozjeli pohlednou kombinaci v útočném pásmu, která byla zakončena nepřesnou střelou Robertse Bukartse. Následuje vhazování v obranném pásmu Šumperka.
     
    24:33
    I hostující celek si zahraje první přesilovou hru! Slovinský hokejista Rok Macuh to přehnal s útočným napadáním a je po zásluze potrestán.
     
    24:24
    Vyloučení v týmu DRACI PARS ŠUMPERK (Macuh – 2 min., hákování).
     
    23:50
    Vítkovice nyní tahají za kratší ocas, ani hra v útočném pásmu a následná kombinace není tím pravým.
     
    22:50
    Draci právě vstřelili branku!
    Tohle už zavání debaklem pro extraligový celek! Šumperk pro skrumáži před brankou Stezky dokázal najít puk a LUKÁŠ KUČERA svým druhým dnešním gólem navyšuje vedení!
     
    21:45
    Draci se nyní opět dlouho drželi v útočném pásmu, střela na hostujícího gólmana ale nepřišla.
     
    21:05
    Vedení domácích o dvě branky asi čekal málokdo! Hostující celek má navíc už od začátku druhého dějství problém s přechodem do útočného pásma.
     
    20:19
    Draci právě vstřelili branku!
    Úvodní buly sice vyznělo ve prospěch hostujícího kapitána, nicméně následně se dostal Šumperk do útočného pásma, Denis Kindl našel TOMÁŠE VILDUMETZE a ten prostřelil vítkovického brankáře!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První dějství dnešního přátelského utkání v šumperské Škoda Aréně je za námi. Diváci se ale rozhodně nenudí! Na ledě není vidět ligový rozdíl, oba týmy předvádějí atraktivní a akční hokej.

    V 9. minutě se nejprve za domácí trefil Denis Kindl a už za dvě minuty na to na něj navázal jeho spoluhráč Lukáš Kučera. Stav 2:0 z pohledu domácího celku ale hostům příliš nevoněl a netrvalo dlouho, než vítkovický Karel Plášil snížil stav utkání.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:20
    Závěr první třetiny se odehrává spíše u mantinelů v domácím obranném pásmu. Draci ale rozhodně nevypadají vyčerpaně!
     
    18:50
    Hokej nahoru, dolů, nyní předvádí hokejisté obou celků. Velké šance na vyrovnání jsme se ale zatím od hostů nedočkali.
     
    17:35
    Domácím se ještě dlouho po ukončené přesilovce dařilo držet útočné pásmo, nakonec ale vítkovičtí zabrali v napadání a útok Šumperka ukončili.
     
    17:07
    Hosté v plném počtu.
     
    16:53
    Šumperku se daří kombinovat jak ve vlastním obranném pásmu, tak i v tom útočném. Nicméně zatím jsme bez pořádného ohrožení branky.
     
    16:09
    Tentokrát musel dokonce na druhé straně zasahovat Martin Holík, který si ale přilehnutím kotouče poradil s dotírajícím Dejem.
     
    15:53
    Šumperk se ihned po startu přesilové hry dostal do útočného pásma, kde vítkovické zavřel. Střela domácího Kratochvíla ale nebyla dostatečně silná.
     
    15:07
    Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Kovář – 2 min., vysoká hůl).
     
    15:07
    Martin Holík v brance Šumperka musel sice zastavit kotouč v cestě za jeho záda, nicméně vše přerušil faul hostujícího celku.
     
    14:30
    Chyby v šumperské rozehrávce zapříčinily přechod hostujících hráčů do útočného pásma. Z něhož se Draci ale rychle dostali ven.
     
    13:50
    Šumperk se nyní dostal opět do dvojnásobné šance, ze které ale nakonec nevyšla ani střela na bránu.
     
    12:56
    Vítkovice právě vstřelily branku!

    Teď už to hostům vyšlo! Rostislav Marosz našel na pravém křídle osamoceného KARLA PLÁŠILA, který si s touto situací poradil na výbornou.
     
    12:50
    Nyní jsme viděli šance na obou stranách! Nejprve se činil svými betony Holík, následně na druhé straně Stezka.
     
    12:02
    Vítkovičtí se nemohou posledních pár minut dostat do útočného pásma, nyní to přerušilo ofsajdové postavení.
     
    11:40
    Šumperk po dvou brankách uklidňuje hru ve vlastním obranném pásmu, nicméně už vyhlíží přechod do toho útočného.
     
    10:39
    Draci právě vstřelili branku!
    Autorem branky je LUKÁŠ KUČERA. Tak tohle čekal asi málokdo. Šumperští hráči jsou do dvougólového vedení. KUČERA střílí druhý gól Šumperka. Asistence: Jakub Horký, Daniel Spratek.
     
    08:51
    Draci právě vstřelili branku!
    Autorem branky je DENIS KINDL. Šumperský hráč přesnou střelou otevírá skóre utkání po vynikající přihrávce Lukáše Žálčíka.
     
    07:55
    Šumperk se zdá být nyní mírně aktivnějším týmem, jak v útočném, tak v obranném pásmu. Větší šanci to zatím ale nepřineslo.
     
    06:50
    Tvrdý střet trojice hráčů dospěl k tomu, že se Draci udrželi poměrně dlouhou dobu v útočném pásmu, nicméně nepřesnost v kombinaci zhatila jakoukoli možnost.
     
    06:07
    Další ztráta puku v šumperském útočném pásmu zavinila takřka individuální akci vítkovického kapitána. Hruška ale neměl jinou možnost, než střelu do připravené lapačky Holíka.
     
    05:30
    Draci nyní nemají problém s přechodem do útočného pásma, nicméně vždy pouze za cenu ztráty puku a následného brejku soupeře.
     
    04:50
    Když už to vypadalo, že domácí udrží kombinaci v útočném pásmu, přišla nepřesná přihrávka na modrou a přesun hry zpět před Holíka.
     
    04:17
    Nyní už byl ale nucen hostující brankář použít svoji lapačku. Hru přerušil a ta se tak po mírném tlaku Draků dostává do útočného pásma.
     
    03:50
    Nejprve nevyšla hostům spolupráce Lehtonen – Dudas, následně se domácí hrnuli do nadějné akce, ze které ale vyšla pouze střela do betonu připraveného Stezky.
     
    03:10
    Opět přerušení hry v domácím obranném pásmu, tentokrát poté, co se Martin Holík nedral do rozehrání kotouče po jeho zachycení.
     
    02:49
    Další skvělý zákrok šumperského brankáře! Tentokrát zatím největší šanci utkání nevyužil hostující Jakub Stehlík, který měl dost času na střelu.
     
    02:22
    Znovu to byl domácí brankář, u kterého skončil kotouč v lapačce. Vhazovat se bude v obranném pásmu Šumperka.
     
    01:59
    Do první větší šance se dostali hosté, nicméně po skrumáži před domácí brankou zalehl kotouč Martin Holík.
     
    01:25
    Zatím se hraje bez přerušení a především ve středu pole. Hra na puku je vyrovnaná.
     
    00:20
    První buly vyznělo ve prospěch domácího Šumperka, nicméně první šanci připsali Vítkovičtí.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    DRACI PARS ŠUMPERK: Holík (Mokry) – Drtil, Pěnčík, Hrachovský (A), Radar, Řezáč, Dudycha, Viktorin – Scheuter, Kindl, Žalčík, Vachutka, Vildumetz, Macuh (C), Kratochvíl (A), Kohút, Kučera, Antoníček, Spratek, Horký.

    HC Vítkovice Ridera: Dolejš (Stezka) – Gewisse, Plášil, Duda, Stehlík, Koch, Kovář – Bukarts, Hruška (C), Lehtonen, Bernovský, Marosz (A), Dej, Kalus, Flick, Bondra, Fridrich, Chlán, Lednický.

    Rozhodčí: Klapetek, Markovský – Kašpar, Kopečný..
     
    Vzájemné zápasy

    Draci odehráli s Vítkovicemi přípravné utkání už i před minulou sezónou, bez pár dní takřka před rokem. Tehdy byli hosté o dvě branky úspěšnější, když si odvezli ze Šumperka vítězství 4:2!

    Jednu branku tehdy za domácí vstřelil Petr Gewiese, který následně odehrál právě za Vítkovice 34 utkání a připsal si 8 asistencí. Dnes už je základním stavebním kamenem vítkovické první obranné dvojky.
     
    DRACI PARS ŠUMPERK

    Taktéž pro Šumperk je to druhé přípravné utkání, nicméně ne v takovém rychlém sledu, jako pro jeho dešního soupeře.

    Před šesti dny přivítali Draci ze Šumperka hokejisty druholigové Nové Paky. V poměrně jednoznačném utkání dokázali domácí vyhrát poměrem 4:1, přičemž se dvakrát prosadila nová posila Šumperka, Slovinec Rok Macuh!

    Je nutné předpokládat a počítat s velkými změnami v sestavě, oproti poslednímu utkání, k čemuž jsou právě přípravné zápasy určeny. Uvidíme tak, s čím šumperský trenér Martin Janeček vydedukuje právě na dnešního extraligového soupeře.
     
    HC VÍTKOVICE RIDERA

    Vítkovické hokejisty čeká druhý přípravný zápas za poslední dva dny. Ten první odehráli hráči ostravského celku, v rámci Letních hokejových her, s Pardubicemi, kterým podlehli jednoznačně 0:4! Východočeši byli nicméně o dva týdny dříve na ledě, což bylo na herním projevu jednoznačně poznat.

    Trenér Vítkovic Miloš Holaň okomentoval tuto jednoznačnou prohru tak, že v utkání bylo všechno špatně, jak výsledkově, tak herně. Do dnešního utkání Vítkovičtí nastupují jako jednoznační favorité, otázkou ale je, jaká sestava bude vyhrazena právě pro dnešní bitvu.
     
    Přeji krásné středeční dopoledne!

    V dnešním přípravném utkání se podíváme do šumperské ŠKODA ARÉNY, kde domácí celek DRACI PARS ŠUMPERK přivítá extraligové mužstvo z VÍTKOVIC!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Daniel Bertók

    Branky a nahrávky: 9. Kindl (Žálčík), 11. Kučera (Horký, Spratek), 21. Vildumetz (Kindl, Žálčík), 23. Kučera (Horký, Spratek) – 13. Plášil (Marosz), 42. Kalus (Kovář), 47. Marosz (Bukarts), 48. Dej (Kovář), 52. Dej (Fridrich)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Holík (Mokry) – Drtil, Pěnčík, Hrachovský (A), Rutar, Řezáč, Dudycha, Viktorin – Scheuter, Kindl, Žálčik, Vachutka, Vildumetz, Macuh (C), Kratochvíl (A), Kohút, Kučera, Antoníček, Spratek, Horký.
    HC Vítkovice Ridera: Stezka (Dolejš) – Gewiese, Plášil, Duda, Stehlík, Koch, Kovář – Bukarts, Hruška (C), Lehtonen, Bernovský, Marosz (A), Dej, Kalus, Flick, Bondra, Fridrich, Chlán, Lednický.

    Rozhodčí: Klapetek, Markovský – Kašpar, Kopečný.
    bahis siteleri