Příbram – Kobra 0:0 (*19:00) | Trnava – Levice 3:2 (kon.) | Kometa Brno B – Havlíčkův Brod 6:2 (kon.)
Písek – Steel Wings Linz 3:0 (kon.) | Cheb – Kadaň 0:0 (18:00) | Bratislava Capitals – HC Slovan 5:0 (kon.)
konec
HC Kometa Brno B
6:2 (3:0, 3:1, 0:1)
BK Havlíčkův Brod
Středa 11.08.2021, 18:00 • DRFG arena • Přípravné zápasy
Partner:
     
    58:53
    Holenda zakončil z mezikruží. Jeho pokus vyrazil Slavíček k pravé tyči, kde čekal Voříšek. Hostující kapitán nedokázal najít skulinku mezi pravým betonem a tyčí, při svém druhém pokusu se pokusil odrazit puk o gólmanova záda, ale ani v tomto případě neuspěl. Slavíček si své brankoviště a brankovou čáru pohlídal.
     
    55:22
    Při havlíčkobrodském přečíslení dva na jednoho zahákoval Holendu Kadlec. Gólové příležitosti sice zabránil, nyní však odchází na trestnou lavici s dvouminutovým trestem.
     
    48:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Gólman Komety měl na situaci před sebou špatný výhled, čehož ke střele z pravého kruhu využil DAVID KOŠŤÁL. Hostující útočník se trefil přesně mezi betony přemisťujícího se brankáře Slavíčka. Asistence: Jakub Čejka.
     
    45:32
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno B (Trnka – 2 min., hrubost).
     
    43:33
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno B (Kadlec – 2 min., podrážení).
     
    43:03
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Bulín – 5 min. + osobní trest do konce utkání, napadení). Trest odpyká Kalač.
     
    40:37
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno B (Malec – 2 min., držení).
     
    40:01
    Střídání v týmu BK Havlíčkův Brod: ze hřiště odchází Chaloupek, přichází Novák.
     
    39:19
    Tým Kometa Brno B právě vstřelil branku!
    ADAM STUDENÝ dostal od Kamila Brabence přihrávku do mezikruží, předvedl otočku a bekhendem poslal puk směrem k bráně. Tam se kotouč odrazil od tyče až za Chaloupkova záda. Asistence: Kamil Brabenec, Patrik Moskal.
     
    37:11
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Bulín – 2 min., sekání).
     
    36:13
    Tým Kometa Brno B právě vstřelil branku!
    Brnu se to nakonec povedlo a JAKUB KADLEC dostal od Patrika Moskala přihrávku k levé tyči. Domácí útočník zvedl puk nad rameno gólmana a využil volného prostoru v horním rohu hostující branky. Asistence: Patrik Moskal.
     
    33:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    První branku v utkání přidali na své konto také Bruslaři. Po vyhraném vhazování se z pravého kruhu prosadil ALEŠ PADĚLEK. Asistence: David Kalač, Petr Kuchta.
     
    26:49
    Tým Kometa Brno B právě vstřelil branku! Domácí využívají i druhou přesilovou hru. ROBERT HAVLÁT v přečíslení dva na jednoho vystřelil bez přípravy z levého kruhu a kompletuje hattrick. Asistence: Patrik Moskal, Kamil Brabenec.
     
    25:14
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Voříšek – 2 min., podrážení).
     
    18:50
    Tým Kometa Brno B právě vstřelil branku! ROBERT HAVLÁT zavezl puk po pravém křídle do útočné třetiny. Nahození na branku ještě dobruslil a kotouč nakonec procpal i za brankovou čáru. Asistence: Bez asistence.
     
    12:31
    Hosté měli na hokejkách snížení. David Košťál z bezprostřední blízkosti nastřelil Slavíčkův levý beton. K dorážce se dostal ještě Čejka, ale ani on ležícího brankáře nepřekonal a trefil pouze jeho výstroj.
     
    08:07
    Tým Kometa Brno B právě vstřelil branku! Dvě sekundy před koncem přesilové hry přidává Kometa druhou branku. Domácí vybojovali kotouč a Kamil Brabenec poslal z mezikruží přihrávku na pravý kruh, kde čekal PATRIK MOSKAL. Ten poslal puk přesně nad beton hostujícího brankáře. Asistence: Kamil Brabenec, Robert Havlát.
     
    06:09
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Padělek – 2 min., sekání).
     
    02:32
    Tým Kometa Brno B právě vstřelil branku! Domácí celek se usadil před brankou soupeře a z první větší akce se dostává do vedení. Napoprvé ROBERT HAVLÁT nezvedl puk nad Chaloupkův pravý beton, při druhém pokusu už ale prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Josef Kováčik.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 3. Havlát (Kováčik), 9. Moskal (Brabenec, Havlát), 19. Havlát, 27. Havlát (Moskal, Brabenec), 37. Kadlec (Moskal), 40. Sudený (Brabenec, Moskal) – 34. Padělek (Kalač, Kuchta), 49. Košťál D. (Čejka)


    HC Kometa Brno B: Slavíček (Šembera) – Kováčik, Malec, Studený, Kališ, Švejda, Trnka, Buchal – Havlát, Brabenec, Krejčí P., Škvrně, Moskal, Kadlec, Štrauch, Halász, Hasoň, Račický, Novosedlík, Říčka.
    BK Havlíčkův Brod: Chaloupek (41. Novák) – Čermák, Kliment, Nepokoj, Benák, Najman, Smutný, Krejčí M. – Košťál D., Čejka, Bulín, Mlynář, Kuchta, Voříšek, Holenda, Ludvík, Tecl, Košťál J., Padělek, Kalač.

    Rozhodčí: Čuňočka – Měkýš, Otáhal
    bahis siteleri