Akademici Plzeň – UK Kings Prague 5:1 (kon.) | BO Ostrava – HC UP Olomouc 5:4 (po pr.)
po prodl.
BO Ostrava Vítkovice Steel
5:4 (1:2, 1:1, 2:1 - 1:0)
HC Univerzita Palackého v Olomouci
Středa 18.08.2021, 19:30 • RT TORAX ARENA, Ostrava • Tipsport UNI CUP
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:27 David SYSALA - 5:4
     
    60:27
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Prodloužení nemělo dlouhého trvání a prakticky z prvního útoku domácích se rozhodlo. Autorem branky je DAVID SYSALA, který si položil Novotného na led a pohodlně zakončil. Asistence: Marek Kovalski.
    57:24 Pavel SKOPAL - 4:4
     
    57:24
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    A tak to nakonec vzal na sebe PAVEL SKOPAL, který se dostal s pukem až před branku a úspěšně dostal puk za záda Ovčařího. Bez asistence.
    51:01 Kryštof FEJKO - 4:3
     
    51:01
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Tak to se podívejme. Ostravané se dostávají poprvé v zápase do vedení. Novotný podcenil vysoký puk, který dopadl před jeho svatyni a nejlépe se nakonec v menším zmatku zorientoval KRYŠTOF FEJKO. Asistence: Dominik Moravčík a Vojtěch Šévéček.
    50:00 Šimon MIKLER - 3:3
     
    50:00
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Pravidlo, nedáš dostaneš, se nyní potvrdilo. Kovalski dobře viděl najíždějícího ŠIMONA MIKLERA, který se ocitl sám před Novotným a odrazem o levou tyčku srovnává stav zápasu. Asistence: Marek Kovalski.
    35:06 SUP - 2:3
     
    35:06
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Až nyní se Univerzitě Palackého daří překonat brankáře. Ten signalizoval, že má problémy s výstrojí, avšak mezitím dokázal MICHAL SUP dorazit puk do sítě, poté co jej Ovčaři neudržel pod sebou. Asistence: Jan Kropáč a Mikuláš Rimmel.
    29:22 Marek REVAJ - 2:2
     
    29:22
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Autorem branky je MAREK REVAJ, který dostal puk do jízdy od Gřesíka a bravurně překonal Novotného v jeho brance. Asistence: David Gřesík.
    14:13 Michal SUP - 1:2
     
    14:13
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Vyrovnaný stav nám netrval příliš dlouho. Autorem branky je MICHAL SUP, který projel celým útočným pásmem a vyslal táhlou střelu pod horní tyčku. Asistence: Zdeněk Formánek.
    13:41 Michal DVOŘÁK - 1:1
     
    13:41
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Domácí se nakonec přece jen prosadili a to doslova v posledních sekundách přesilové hry. MICHAL DVOŘÁK se po střele nejlépe zorientoval v brankovišti a dorazil puk do branky. Asistence: Dominik Moravčík a Kryštof Fejko.
    06:34 Jan KROPÁČ - 0:1
     
    06:34
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Autorem branky je JAN KROPÁČ, který s pukem přešel modrou čáru a dostal se až před branku a s trochou štěstí prostřelil brankáře. Ovčaři si na puk nejspíše sáhl, ale nakonec propadl za jeho záda. Asistence: Petr Smolka a Mikuláš Rimmel.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 14. Dvořák (Moravčík, Fejko), 30. Revaj (Gřesík), 50. Mikler (Kovalski), 52. Fejko (Moravčík, Šévéček), 61. Sysala (Kovalski) – 7. Kropáč (Smolka, Rimmel), 15. Sup (Formánek), 36. Sup (Kropáč, Rimmel), 58. Skopal


    BO Ostrava Vítkovice Steel: Ovčaři (Šindelka) – Szturc, Janiczek, Dvořák, Baca (A), Šévéček, Gřesík – Sysala (C), Zajíc, Prepsl, Žídek, Kovalski (A), Fejko, Hudec, Bernát, Moravčík, Adamczyk, Mikler, Revaj
    HC Univerzita Palackého v Olomouci: Novotný – Smolka, Janků, Pírek, Kuchař, Dubovči – Skopal (A), Zmeškal, Šíp, Kropáč, Hajšman (C), Pěcha, Sup, Rimmel, Formánek, Palička

    Rozhodčí: Lukáš Janda – Jaroslav Golaň, Jiří Krakovčík
    bahis siteleri