Doněck – Slovensko U20 6:3 (kon.) | Budapešť – Banská Bystrica 0:5 (kon.) | Zvolen – Tychy 6:5 (kon.)
konec
HC Donbass Doněck
6:3 (2:2, 1:1, 3:0)
Slovensko U20
sk Čtvrtek 19.08.2021, 12:00 • Zimný štadión Zvolen • Memoriál Pavla Zábojníka
Partner:
     
    56:28
    Donbass Doneck dal gól!
    V podstate je rozhodnuté o víťazovi, pretože rozdiel v skóre je už trojgólový. ANDREI SIGARYOV dostal veľa miesta medzi kruhmi a zakončil presne.
     
    51:09
    Donbass Doneck dal gól!
    JALEN SMERECK dostal prihrávku na modrú čiaru, odkiaľ krásne obišiel nášho útočníka, medzi kruhmi bol sám a milimetrovo poslal puk ponad rameno Noskoviča do rohu bránky.
     
    44:36
    Donbass Doneck dal gól!
    Netrvalo to dlho a je tu gól v presilovke. Hráči v červených dresoch výborne vykombinovali našu defenzívu a po prihrávke cez os ihriska mal pred sebou prázdnu bránku OLEGS SISLANNIKOVS, ktorý ju aj trafil.
     
    33:06
    Slovensko U20 dalo gól!
    Presilovka o dvoch hráčov zohratá na jednotku! Kašlík strieľal sprava do Vorisa, ten puk vyrazil a DÁVID GABRIEL HÁJNIK poľahky trafil prázdnu bránku.
     
    27:42
    Donbass Doneck dal gól!
    Skóre je otočený. Ukrajinský tím v druhej tretine výrazne zvýšil aktivitu a prináša to ďalší presný zásah. Prečíslenie troch proti jednému zobral na seba VITALI LYALKA a aj so šťastím precedil puk pomedzi betóny Noskoviča za čiaru.
     
    19:16
    Donbass Doneck dal gól!
    Vyrovnané je ešte pred prestávkou. ILLIA KORENCHUK sa výborne natlačil do samostatného nájazdu a aj keď bol hákovaný, tak zakončil pod brvno bránky Noskoviča.
     
    17:59
    Donbass Doneck dal gól!
    Ukrajinský tím znižuje a nutno povedať, že gól si za aktivitu zaslúžil. To ale neznamená, že naši hrajú zle. Každopádne, bolo tam aj šťastie, pretože Lyalka prihral na kruh, kde Turkin trafil pri strele puk tak zle, že sa odrazil k bránkovisku a MIKHAIL STEFANOVICH ho popri obrancovi poslal do bránky.
     
    11:45
    Slovensko U20 dalo gól!
    MATEJ KAŠLÍK si poradil s trestným strieľaním famózne. Kľučkami vykúpal Vorisa a potom profesorky zasunul puk za čiaru povedľa lotyšského gólmana, ktorý smeroval na opačnú stranu.
     
    03:33
    Slovensko U20 dalo gól!
    Naši hráči ešte poriadne bránku Vorisa neohrozili, ale hneď prvý náznak šance sa ujal. Na konci rýchleho brejku bol ĽUBOMÍR KUPČO, ktorý dostal puk medzi kruhy. Mal aj čas, a tak presne zakončil.

    Matej Kubove

    Branky a nahrávky: 18. Stefanovich (Turkin, Lyalka), 20. Korenchuk (Danylenko, Firsov), 28. Lyalka, 45. Sislannikovs (Sigaryov, Smereck), 52. Smereck (Sigaryov, Biryukov), 57. Sigaryov (Sislannikovs, Zhuldikov) – 4. Kupčo (Vaňo), 12. Kašlík (TS), 34. Hájnik (Kašlík, Faith)


    HC Donbass Doněck: Voris (Diachenko) – Nogachyov, Pangelov-Yuldashev, Andreykiv, Sokolovsky, Smereck, Zhuldikov, Gertsik, Firsov – Lyalka, Turkin, Stefanovich – F. Morozov, Zakharov, Peresunko – Sigaryov, Biryukov, Sislannikovs – Korenchuk, Butsenko, Danylenko
    Slovensko U20: Noskovič (P. Andrisík) – Bakala (A), Ejem, Šeliga, Groch, Gaško, Debnár, Jombík, Zubák – Hájnik, Danielčák, R. Faith (A), S. Rehák, Kašlík, Kupčo, Bačo, Lukošík, Demek, O. Stümpel, Vaňo, Krajč (C)
    bahis siteleri