Doněck – Slovensko U20 6:3 (kon.) | Budapešť – Banská Bystrica 0:5 (kon.) | Zvolen – Tychy 6:5 (kon.)
konec
UTE Újpest Budapešť
0:5 (0:2, 0:0, 0:3)
HC´ 05 Banská Bystrica
sk Čtvrtek 19.08.2021, 15:30 • Zimný štadión Zvolen • Memoriál Pavla Zábojníka
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:40
    Banská Bystrica dala gól!
    Nie som si tým úplne istý, ale asi to tak bude, že KEVIN JENDROĽ strieľa svoj prvý gól kariéry medzi mužmi. Stále "košíkar" si našiel prihrávku pred bránkoviskom a Márkusovi, ktorý sa presúval, to zavesil parádne pod brvno.
     
    49:23
    Banská Bystrica dala gól!
    MILOŠ BUBELA je už dvojgólový. Našla ho prihrávka medzi kruhmi a švihom zamieril polovysoký puk k vzdialenejšej žrdi Márkusa.
     
    46:19
    Banská Bystrica dala gól!
    MILOŠ BUBELA si potiahol puk po pravom krídle, dostal sa na kruh a nachytal Márkusa, ktorému to trafil popod lapačku do siete.
     
    18:40
    Banská Bystrica dala gól!
    JACOB CARDWELL prešiel ako nôž maslom cez hráčov UTE až do bránkoviska, kde si ešte vychutnal Márkusa a zasunul puk za čiaru povedľa betón. Hlásateľ však videl ako asistujúceho hráča Mateja Gajana, ktorý je dnes náhradným brankárom...
     
    02:10
    Banská Bystrica dala gól!
    Aktívny úvod žne úspech. Fantastickú prihrávku cez bránkovisko poslal Martin Bdžoch a DÁVID ŠOLTÉS osamotený poslal puk pod brvno.

    Matej Kubove

    Branky a nahrávky: 3. Šoltés (Bdžoch, Sojka), 19. Cardwell (Kraut), 47. Bubela (Šoltés, Neviem), 50. Bubela (Gabor), 51. Jendroľ (Sojka, Šoltés)


    UTE Újpest Budapešť: Márkus (Monostori) – Stadel, Pokornyi, Jago, Gáspár, P. Kiss, A. Horváth – Nejezchleb, Just, Kovács – Bálogh, Suter, Kiss – Zsigmond, Csergo, Kovács – Banga, Cseh, Szalmás
    HC´ 05 Banská Bystrica: Belányi (Gajan) – Žiak, Crevier-Morin, Cardwell, Ďatelinka, Bdžoch, Lopejský, Boldižár – Gabor, Ihnačák, Bubela – Galbavý, Berger, Vašaš – Jendroľ, Sojka, Šoltés – Kabáč, Tamáši, Výhonský – Kraut
    bahis siteleri