Doněck – Slovensko U20 6:3 (kon.) | Budapešť – Banská Bystrica 0:5 (kon.) | Zvolen – Tychy 6:5 (kon.)
konec
HKM Zvolen
6:5 (3:1, 3:3, 0:1)
GKS Tychy
sk Čtvrtek 19.08.2021, 19:00 • Zimný štadión Zvolen • Memoriál Pavla Zábojníka
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:19
    GKS Tychy dalo gól! Ďalšia využitá presilovka hostí. DENIS SERGUSHKIN dostal ideálnu prihrávku na ľavý kruh. Prihrávku zadovkou opäť trafil bez prípravy a trafil ideálne po ľade do siete – 6:5 a presilovka Tychy pokračuje.
     
    37:59
    GKS Tychy dalo gól! MICHAEL CICHY dostal prihrávku na pravý kruh. Bez prípravy sa oprel do puku a prestrelil príklepom Trenčana. Využitá presilovka piatich proti trom – 6:4.
    Asistoval Jason Seed.
     
    28:29
    Zvolen dal gól!
    Dnes góly padajú v takých vlnách. Obranca PETER HRAŠKO po Törökovej prihrávke nahodil puk od modrej na bránu. Pred bránou gólmanovi Lewartowskimu domáci tienili výhľad a tak zrejme nič nevidel. HKM Zvolen vedie už 6:3.
    Asistovali Tomáš Török a Patrik Marcinek.
     
    27:18
    Zvolen dal gól!
    Rýchla domáca akcia po buly a Zvolen opäť vedie o dva góly. Viedenský vyhral buly, Hain vypálil, odrazený puk Zuzin síce netrafil v dorážke ideálne, ale puk sa v zápätí odrazil k MAROŠOVI JEDLIČKOVI a ten sa už do prázdnej brány nemýlil – 5:3.
    Asistencie Peter Zuzin, Samuel Hain.
     
    22:12
    Zvolen dal gól!
    Domáci využívajú druhú presilovú hru a opäť o gól vedú. Hain nabil na strelu z prvej Ullymu a jeho strelu bez prípravy MAROŠ JEDLIČKA zrejme tečoval do siete – 4:3.
    Asistovali Cole Ully a Samuel Hain.
     
    20:33
    GKS Tychy dalo gól! Nuž a po 16 sekundách je po domácom dvojgólovom náskoku. ALEKSANDER SZCZECHURA vyrovnáva dorážkou na 3:3.
    Asistencia Michael Cichy.
     
    20:17
    GKS Tychy dalo gól! Hostia v úvode druhej tretiny znižujú. Strelcom je DENIS SERGUSHKIN, ktorý bekhendom zamietol do siete Trenčanom vyrazený puk po Gružlovej strele – 3:2.
    Asistoval Kacper Gružla.
     
    19:09
    Zvolen dal gól!
    Nádherná kombinačná akcia domácich. Rado Puliš prekrásnou zadovkou tesne pred bránou hostí ponúkol gól ako na podnose COLEOVI ULLYMU, ktorý mal pred sebou už len odkrytú prázdnu poľskú bránu – 3:1. Bol to v podstate "Pulišov" gól, za čo mu Ully hneď aj poďakoval.
    Asistencia Radovan Puliš.
     
    17:05
    Zvolen dal gól!
    PATRIK MARCINEK strieľa vedúci gól Zvolena. Török vybojoval puk za bránou a posunul ho na modrú Kubkovi, ten okamžite vystrelil puk na bránu a Marcinek ho ideálne pred bránou tečoval do siete – 2:1.
    Asistencie Branislav Kubka a Tomáš Török .
     
    13:11
    Zvolen dal gól!
    MAREK VIEDENSKÝ využíva úvodnú domácu presilovú hru po krásnej kombinácii s Coleom Ullym. Zakončenie ponad lapačku zblízka bolo naozaj milimetrové. Inak celá domáca akcia od založenia útoku spoza vlastnej brány, s prechodom cez stredné pásmo až po záverečnú kombináciu nemala jedinú chybičku krásy. Vyrovnané 1:1.
    Asistencie Cole Ully, Jérémy Roy.
     
    09:31
    GKS Tychy dalo gól! Hostia otvárajú skóre. V tretej svojej šanci sa ocitol MICAEL CICHY, dostal sa k odrazenému puku na ľavom kruhu. Nikým nekrytý sa oprel do puku a v páde príklepom prekonal Trenčana – 0:1.

    Števo Lasab

    Branky a nahrávky: 14. Viedenský (Ully, Roy), 18. Marcinek (Kubka, Török), 20. Ully (Puliš), 23. Jedlička (Ully, Hain), 28. Jedlička (Zuzin, Hain), 29. Hraško (Török, Marcinek) – 10. Cichy, 21. Sergushkin (Gružla), 21. Szczechura (Cichy), 38. Cichy (Seed), 51. Sergushkin (Pociecha, Feofanov)


    HKM Zvolen: Trenčan (Rahm) – Kotvan, Hain, Meliško, Roy, Hraško (A), Kubka, Andersons – Zuzin (A), Viedenský, Jedlička – Ully, Puliš (C), Kolenič – Marcinek, J. Mikúš, Török – Csányi, Gubančok, Chlepčok – Ďuriš (tréner – P. Oremus)
    GKS Tychy: Lewartowski (Zawalski) – Seed, Kotlorz (C), Smirnov, Michalowski, Biro, Pociecha, Ubowski, Bizacki – Szczechura, Cichy, Mroczkowski – Sergushkin, Feofanov, Gružla – Jeziorski, Wróbel, Dupuy – Marcez, Galant (A), Witecki (A) (tréner – K. Majkowski)

    Rozhodčí: J. Konc ml., D. Konc st. – D. Konc ml., Stašák
    bahis siteleri