Česko – Dánsko 6:1 (kon.)
konec
Česko
6:1 (3:1, 0:0, 3:0)
Dánsko
Pátek 20.08.2021, 20:10 • Calgary WinSport Arena • Mistrovství světa žen • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Děkuji za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (22:19:21)
     
    Je dobojováno. Češky v úvodním duelu mistrovství světa nezaváhaly a připisují první tři body do tabulky ve skupině B. Hattrickem se blýskla Alena Mills, jenž patřila ke strůjkyním povedeného zápasu. Dánky se zmohly pouze na jeden gól, víc jich už nepřidaly.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    U puku jsou Dánky a ještě se pokoušejí dostat ho před českou branku, ale nedaří se jim to tak, jak by chtěly.
     
    58:47
    Zápas se už jen dohrává, je jasné, že Češky o pětibrankový náskok jen těžko přijdou. Nyní navíc zaútočily a opět na dánskou brankářku poslaly střelecký pozdrav.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
    57:16 Alena MILLS - 6:1
     
    57:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čepice na led! ALENA MILLS právě nyní završila svůj hattrick. Její svižná střela nejprve cinkla o brankovou konstrukci a poté skončila v síti – 6:1. Asistence: Pavlína Horálková.
     
    56:45
    Češky to ale mrzet moc nemusí, protože tři minuty a kousek před koncem třetí třetiny stále drží velmi slibný náskok.
     
    55:31
    Kateřina Mrázová se dostala do úniku před branku Dánska, poté viděla na pravé straně volnou spoluhráčku, které poslala kotouč, ta ale netrefila odkrytou klec Dánska. Kotouč jen prosvištěl brankovištěm.
     
    53:52
    Z vrcholu levého kruhu střílela nebezpečně Michelle Weisová, ale proti ní zakročila Daniela Pejšová. Na druhé straně pak nepřesně střílela Kateřina Mrázová.
     
    53:09
    Češky znovu kombinovaly před dánskou brankou a Lisa Jensenová se musela mít opět na pozoru.
     
    52:21
    Alena Mills se před brankou Dánska natahovala na kotouč a chtěla vystřelit, aby zkompletovala hattrick, zatím na to ale nedošlo.
     
    51:15
    Pejšová ztratila puk za brankou Dánska, ale nakonec ho český celek získal zpět. Z pravého kruhu pak střílela Denisa Křížová, ale jen do betonu Lisy Jensenové.
     
    50:34
    Dánsko je v plném počtu.
     
    49:50
    Nyní se Dánky osvobozují.
     
    49:06
    Alena Mills se napřahovala u modré čáry na kotouč, ale ten se dostal do středního pásma. Češky se bleskově vrátily ven z pásma, ale už v něm zase operují.
     
    48:34
    Vyloučení v týmu Dánsko (Nicoline Jensenová – 2 min., nedovolené bránění).
     
    48:34
    Tereza Vanišová se snažila na pravé straně zakončit, ale byla faulována Nicolinou Jensenovou a ta dostane dvě minuty.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 7. Mills (Hymlárová, Horálková), 13. Lásková (Mrázová), 18. Přibylová (Horálková, Mills), 41. Mills (Přibylová, Horálková), 44. Pátková (Mazancová, Pejšová), 58. Mills (Horálková) – 15. Perssonová (Jakobsenová, Ostergaardová)


    Česko: Peslarová (Zechovská) – Lásková, Čajanová, Pejšová, Kolowratová (A), Horálková, Radová – Mrázová (A), Pejzlová, Mlýnková – Křížová, Vanišová, Neubauerová – Mils (C), Hymlárová, Přibylová – Serdar, Mazancová, Pátková
    Dánsko: L. Jensenová (Repstocková-Rommeová) – Asperupová, Frandsenová (A), Andersenová, Plougová, Melbergová, Jacquetová, Refsgaardová – Gludová, Perssonová, Jakobsenová (C) – N. Jensenová (A), Weisová, Friisová-Hansenová – Brixová, Oksbjergová, Ostergaardová – Sorensenová, Petersová, Bauová – Russellová

    Rozhodčí: Nurmiová (FIN), Wiegandová (SUI) – Blairová (CAN), Spresserová (USA)
    bahis siteleri