Česko – Dánsko 6:1 (kon.)
konec
Česko
6:1 (3:1, 0:0, 3:0)
Dánsko
Pátek 20.08.2021, 20:10 • Calgary WinSport Arena • Mistrovství světa žen • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:16 Alena MILLS - 6:1
     
    57:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čepice na led! ALENA MILLS právě nyní završila svůj hattrick. Její svižná střela nejprve cinkla o brankovou konstrukci a poté skončila v síti – 6:1. Asistence: Pavlína Horálková.
    44:00 Kristýna PÁTKOVÁ - 5:1
     
    44:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ve WinSport Areně nyní zní písnička od Josefa Melena Ne pětku ne. Ale ano, dánská brankářka nyní inkasuje popáté. Z pravé strany poslala přihrávku pro KRISTÝNU PÁTKOVOU Tereza Mazancová a prvně jmenovaná pak načapala Jensenovou, které proskočil kotouč mezi betony – 5:1. Asistence: Tereza Mazancová a Daniela Pejšová.
    40:22 Alena MILLS - 4:1
     
    40:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Na začátku třetí třetiny Česko využívá další přesilovou hru a vede už 4:1. Vendula Přibylová našla přihrávkou ALENU MILLS, která se opřela do střely a ta poté skončila až za zády Lisy Jensenové po lehké teči jedné z Dánek. Asistence: Vendula Přibylová a Pavlína Horálková.
    17:34 Vendula PŘIBYLOVÁ - 3:1
     
    17:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky využily další přesilovku a jsou zpět ve dvoubrankovém vedení. Od pravého mantinelu nahazovala puk Pavlína Horálková, před dánskou klecí nastavila hůl VENDULA PŘIBYLOVÁ, puk změnil směr a nakonec zapadl do dánské sítě – 3:1. Asistence: Pavlína Horálková a Alena Mills.
    14:41 Josefine PERSSONOVÁ - 2:1
     
    14:41
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Také Dánky využívají svou přesilovku a snižují na rozdíl jediné branky. Po střele od modré čáry se puk odrazil od zadního mantinelu na levou stranu, kde ho do sítě dopravila JOSEFINE PERSSONOVÁ – 2:1. Asistence: Josefine Jakobsenová a Julie Ostergaardová.
    13:00 Dominika LÁSKOVÁ - 2:0
     
    13:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    A hned na druhé straně se mění podruhé skóre a opět na české straně. Zpětnou přihrávkou před branku poslala puk Kateřina Mrázová DOMINICE LÁSKOVÉ, která v pádu pověsila kotouč pod víko Jensenové klece – 2:0. Asistence: Kateřina Mrázová.
    06:05 Alena MILLS - 1:0
     
    06:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky využívají bleskově přesilovou hru, roztáhly akci v útočném pásmu a několikrát si vyměnily kotouč. Nakonec dostala na modrou čáru přihrávku ALENA MILLS, jenž poté svižnou ranou dostala touš až do sítě dánského týmu – 1:0. Asistence: Klára Hymlárová a Pavlína Horálková.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 7. Mills (Hymlárová, Horálková), 13. Lásková (Mrázová), 18. Přibylová (Horálková, Mills), 41. Mills (Přibylová, Horálková), 44. Pátková (Mazancová, Pejšová), 58. Mills (Horálková) – 15. Perssonová (Jakobsenová, Ostergaardová)


    Česko: Peslarová (Zechovská) – Lásková, Čajanová, Pejšová, Kolowratová (A), Horálková, Radová – Mrázová (A), Pejzlová, Mlýnková – Křížová, Vanišová, Neubauerová – Mils (C), Hymlárová, Přibylová – Serdar, Mazancová, Pátková
    Dánsko: L. Jensenová (Repstocková-Rommeová) – Asperupová, Frandsenová (A), Andersenová, Plougová, Melbergová, Jacquetová, Refsgaardová – Gludová, Perssonová, Jakobsenová (C) – N. Jensenová (A), Weisová, Friisová-Hansenová – Brixová, Oksbjergová, Ostergaardová – Sorensenová, Petersová, Bauová – Russellová

    Rozhodčí: Nurmiová (FIN), Wiegandová (SUI) – Blairová (CAN), Spresserová (USA)
    bahis siteleri