Kanada – Finsko 5:3 (kon.) | Švýcarsko – USA 0:3 (kon.) | Německo – Maďarsko 3:0 (kon.)
konec
Kanada
5:3 (0:2, 2:0, 3:1)
Finsko
Sobota 21.08.2021, 00:00Mistrovství světa žen • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:17 Brianne JENNEROVÁ - 5:3
     
    59:17
    Kanada právě vstřelila branku!
    Je hotovo! Kanada si v prvním vystoupení na turnaji připíše všechny body. BRIANNE JENNEROVÁ dopravila kotouč do opuštěné klece, takže domácí s největší pravděpodobností vyhrají 5:3. Asistence: Sarah Nurseová.
    47:38 Sarah FILLIEROVÁ - 4:3
     
    47:38
    Kanada právě vstřelila branku!
    Moc dlouho ale nerozhodný stav nevydržel! Z následné akce se Kanada opět ujímá vedení, když Natalie Spoonerová zpoza brány uvolnila SARAH FILLIEROVOU, která už to se zakončením měla jednoduché. Keisalaová se přesunout nestačila. 4:3. Asistence: Natalie Spoonerová a Melodie Daoustová.
    47:13 Elisa HOLOPAINENOVÁ - 3:3
     
    47:13
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finky dokázaly vyrovnat! Nahození Lindstedtové od modré čáry dokázala precizně sklepnout zády k bráně mezi betony brankářky ELISA HOLOPAINENOVÁ. 3:3. Asistence: Rosa Lindstedtová.
    42:42 Erin AMBROSEOVÁ - 3:2
     
    42:42
    Kanada právě vstřelila branku!
    Favoritky zápasu se poprvé ujímají vedení. Nyní to sehrály opravdu skvostně, neboť Claire Thompsonová načasovala střílenou pobídku pro Brianne Jennerovou, jejíž tečovaný kotouč zaplul přesně do šibenice. Gól byl nakonec připsán ERIN AMBROSEOVÉ, o kterou se puk zřejmě také otřel. 3:2. Asistence: Brianne Jennerová a Claire Thompsonová.
    35:02 Marie-Philip POULINOVÁ - 2:2
     
    35:02
    Kanada právě vstřelila branku!
    O pár sekund později dokonce přišlo na řadu vyrovnání! O kotouč si v mezikruží řekla MARIE-PHILIP POULINOVÁ, která naprosto přesnou ranou k zadní tyči uspěla na jedničku. Pomohla jí však i spoluhráčka stojící ve výhledu Keisalaové. 2:2. Asistence: Claire Thompsonová a Erin Ambroseová.
    34:41 Jammie RATTRAYOVÁ - 1:2
     
    34:41
    Kanada právě vstřelila branku!
    Máme sníženo! Finsko dostalo celkem nešťastný gól, neboť Keisalaové puk proskočil mezi betony. Úspěšnou střelkyní zřejmě bude JAMMIE RATTRAYOVÁ, která se podle všeho dotkla puku jako poslední. 1:2. Asistence: Natalie Spoonerová
    06:05 Minnamari TUOMINENOVÁ - 0:2
     
    06:05
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Hostující hokejistky přidávají ve své dvojnásobné početní výhodě druhou branku v utkání. MINNAMARI TUOMINENOVÁ krásně utáhla svou střelu z vrcholu kruhu do vzdálenější šibenice. Před bránou jí navíc pomohla spoluhráčka stojící před brankovištěm. 0:2. Asistence: Jenni Hiirikoskiová.
    02:08 Nelli LAITINENOVÁ - 0:1
     
    02:08
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Hostující hráčky se velmi brzy ujímají vedení. Kotouč těsně u modré čáry získala obránkyně NELLI LAITINENOVÁ, která jej okamžitě poslala na bránu. Před ni se od těla jedné z Kanaďanek puk odrazil do protipohybu Desbiensové. 0:1. Asistence: Sofiana Sundelinová.
    Marken.cz

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 35. Rattrayová (Spoonerová), 36. Poulinová (Thompsonová, Ambroseová), 43. Ambroseová (Jennerová, Thompsonová), 48. Fillierová (Spoonerová, Daoustová), 60. Jennerová (Nurseová) – 3. Laitinenová (Sundelinová), 7. Tuominenová (Hiirikoskiová), 48. Holopainenová (Lindstedtová)


    Kanada: Desbiensová (Maschmeyerová) – Larocqueová, Fastová, Thompsonová, Ambroseová, Sheltonová, Bourbonnaisová, Bellová – Bachová, Poulinová (C), Jennerová (A) – Daoustová, Fillierová, Spoonerová – Johnstonová, Turnbullová (A), Clarková – Maltaisová, Nurseová, Saulnierová – Rattrayová
    Finsko: Keisalaová (Raisanenová) – Hiirikoskiová (C), Savolainenová, Laitinenová, Tuominenová, Viitasuová, Lindstedtová, Karppinenová – Karvinenová (A), Tapaniová, Nieminenová (A) – Vainikkaová, Tulusová, Liikalaová – Holopainenová, Niskanenová, Hakalaová – Sundelinová, Vanhanenová, Nilssonová – Nylundová

    Rozhodčí: Ermaková (RUS), Rapinová (USA) – Mochová (RUS), Strongová (USA)
    bahis siteleri