Žilina – Senica 3:0 (kon.) | Sereď – Slovan Bratislava 0:1 (kon.) | Dunajská Streda – Trenčín 1:1 (kon.)
konec
ŠKF Sereď
0:1 (0:1)
ŠK Slovan Bratislava
Neděle 22.08.2021, 18:00 • City Aréna Trnava • Niké liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního utkání v rámci slovenské Fortuna ligy! Dnes se spolu podíváme na duel mezi Seredí a Bratislavou. Zápas startuje v 18:00 a my u toho nebudeme chybět.
     
    Úvodní sestavy:

    ŠKF Sereď: Iliev – Morong (C), Hurtado, Dias – A. Kadlec, Popović, Haša, Gatarić – Potoma, Jureškin – Yao.
    Náhradníci: Yakubu, Ayotunde – Katunský, Hučko, Michalík, Kříž, Machuča, Radić.

    ŠK Slovan Bratislava: Chovan – Hrnčár, Abena, Križan, De Marco (C) – Dražić, Kankava, Lichý, Green – Strelec, Henty.
    Náhradníci: Trnovský – Pauschek, Kashia, de Kamps, Rabiu, Mustafič, Čavrić, Weiss, Zmrhal.

    Rozhodčí: Sedlák – Weiss, Galo.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Slovan Bratislava právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečná rychlost, jelikož hosté vedou po necelé minutě o jednu branku! Dejan Iliev si vyběhl daleko za nákopem, jenže tam nebyl jako první. To byl DEJAN DRAŽIĆ, jenž následně prodloužil balón do vápna a střelou po zemi ho poslal do opuštěné sítě.
    1. Dejan DRAŽIĆ - 0:1
     
    3
    Jinak je dobré si říct, kdo hraje v jakých dresech. Domácí celek dnes zvolil červenobílou kombinaci, zatímco hostující favorit hraje kompletně v modrém.
     
    4
    Slovan pokračuje v aktivní hře a chtěl by přidat ideálně ještě jednu branku co nejrychleji. Nyní však přišla chyba a domácí gólman bude odkopávat od brány.
     
    5
    Snad poprvé v utkání se Sereď dostala na útočnou polovinu, ale dlouho tam nepobyla. Nyní se snaží alespoň napadat, ale hosté s tím nemají žádné potíže.
     
    6
    Tentokrát ani fotbalisté Bratislavy nepředvedli nic zajímavého. Následně začali ale napadat na polovině hřiště, kde celkem záhy získali balón na své kopačky.
     
    7
    Tentokrát zastavil domácí fotbalisty ofsajd, jinak z toho mohla být celkem zajímavá šance, jež byla vedena z pravé strany. Praporek sudího vše utnul.
     
    8
    Andre Green to zkusil celkem zajímavým pokusem, když chtěl obhodit gólmana z nějakých dvaceti metrů. Jeho pokus ovšem skončil nad břevnem.
     
    9
    Ezekiel Henty byl aktivní ve vápně, avšak k ohrožení branky nakonec nedošlo. Dejan Iliev se musí mít zatím hodně na pozoru, takto na začátku utkání.
     
    10
    Je za námi úvodních pět minut dnešního duelu, ve kterých jsme už viděli první branku. O tu se postaral Dejan Dražić, a to už v první minutě od výkopu.
     
    11
    Sereď vybojovala první rohový kop, ovšem centr na přední tyč si obrana Slovanu pohlídala. Následný odražený balón odkopl jeden z hostí daleko na půlku.
     
    12
    Celkem zajímavý pokus na domácí straně! Jeden z hráčů si všiml, že Adrián Chovan je celkem daleko od své brány. Tak to zkusil z nějakých třiceti metrů ranou k tyči, ale těsně minul.
     
    13
    Každopádně Sereď celkem srovnala tempo hry a sledujeme vyrovnaný zápas. O atak se nyní pokusila Bratislava, ale přízemní centr sebral Dejan Iliev.
     
    14
    Domácí hráč vyhrál hlavičkový souboj na polovině hřiště a rodil se rychlý kontr. Ten měl být zakončený centrem do vápna, kde si však poradila obrana hostí.
     
    15
    Centr jsme po chvilce viděli i na druhé straně, když přišel z levé strany. Ani zde žádné nebezpečí nepřišlo, jelikož obrana domácího celku si poradila v pohodě.
     
    16
    Hra se nám v posledních momentech přelévá ze strany na stranu, chybí tomu však nějaké větší šance. Oba gólmani nyní mohou být celkem v klidu...
     
    17
    A další nepřesnost, tentokrát na straně Seredě, když přihrávka skončila jen v zámezí. Bratislava tak bude vhazovat nedaleko svého velkého vápna.
     
    18
    Hráči v červenobílých dresech se dostali do kombinace na útočné polovině. Ta měla být ukončena patičkou do náběhu, kterou však hostující obrana zablokovala.
     
    19
    Džaba Kankava chvilku zůstal klečet na hřišti, ovšem nakonec se zvedá bez cizí pomoci. Nejspíše tak bude schopen pokračovat v utkání bez problémů.
     
    20
    Hra nám plyne celkem rychle, a tak je za námi dvacet minut od úvodního hvizdu. Bratislava nadále vede o jednu branku, hra je ale jinak celkem vyrovnaná.
     
    21
    Sereď vybojovala standardní situaci na útočné polovině. K vidění byl centr do největšího ohně někde na hranici vápna, obrana hostů ale byla úspěšná.
     
    22
    Následoval ještě rohový kop na domácí straně, ovšem ani tentokrát z toho žádné nebezpečí nebylo. Domácí fotbalisté by trochu potřebovali seřídit mířidla.
     
    23
    Hra se odehrává především na útočné polovině Seredě v posledních desítkách vteřin. Adam Morong pálil celkem zajímavě, ale těsně přestřelil břevno.
     
    24
    Občerstvovací pauza!
     
    26
    A po dvou minutkách, necelých, se nám hra opět rozjela! Míč mají na svých kopačkách hostující fotbalisté, kteří ještě vybojovali vhazování na útočné polovině.
     
    27
    Z dané akce Slovanu nevzniklo vlastně vůbec nic... respektive jenom protiakce domácího celku, avšak i ten byl zastavený ještě celkem daleko od brány.
     
    28
    Roman Haša byl obětí faulu na útoční polovině. Tento zákrok nemohl sudímu uniknout, atak je pískáno. Pro Sereď to znamená celkem zajímavou standardku.
     
    29
    Centr domácího hráče byl nadzvednut někým v tom největším ohni, načež se balón dostal hodně vysoko. Adrián Chovan si proto křikl a schoval balón do rukavic.
     
    30
    A už je za námi třicet minut dnešního duelu, což je vlastně jedna třetina utkání. Andre Green se pokoušel centrovat k zadní tyči, ale balón šel moc daleko.
     
    31
    Haiderson Hurtado zůstal ležet u lajny a během chvilky u něj byl lékařský tým domácího celku. Vypadá to na problém s nohou, tak uvidíme, jestli bude pokračovat.
     
    32
    Slovan na chvilku zamkl svého soupeře okolo vápna, ale nic většího z toho nebylo. Mezitím se Haiderson Hurtado přihlásil o návrat do hry, který mu byl umožněn.
     
    33
    Sereď předvedla akci po pravé straně, který dneska moc nebylo. Ani tato nebyla úspěšná. Vysoký centr skončil bezpečně v rukavicích Adriána Chovana.
     
    34
    Hráči v modrých dresech jsou rozhodně častěji na míči, ale k většímu ohrožení branky zatím moc nedochází. Naopak domácí se snaží hrozit z protiútoků.
     
    35
    Po jednom z nich vybojovali další rohový kop. Přetažený centr na zadní tyč si našel Roman Haša. Ten byl ale v souboji i záklonu, takže míč poslal vysoko nad.
     
    36
    Ne, nesledujeme zrovna atraktivní utkání v posledních momentech. Domácí hráči se sice snaží být aktivní, ovšem nedaří se jim ohrozit Chovana v bráně.
     
    37
    Celkem nepříjemný moment, když se srazili Roko Jureškin s jedním z domácích hráčů. Oba se ale celkem rychle zvedli a budou nadále pokračovat.
     
    39
    Žlutou kartu dostává Andrej Kadlec (ŠKF Sereď).
     
    40
    Po žluté kartě následovala standardka a centr na zadní tyč. Odtud přišlo vrácení někam na penaltu, ale Myenty Abena se k zakončení nedokázal probít.
     
    41
    Bratislava ještě napadá rozehrávku soupeře okolo jeho šestnáctky. K zisku míče ale nedošlo.
     
    42
    Nyní to však nejsou ideální obrázky. Myenty Abena se z ničeho nic chytnul za nohu, snad to nebude koleno. Nyní je hostující hráč v péči lékařského týmu.
     
    43
    Myenty Abena to minimálně ještě zkusí rozběhat, tak uvidíme, jestli bude schopen pokračovat i ve druhém poločase. Ten první nám totiž během chvilky skončí.
     
    44
    Domácí fotbalisté si nahrávají na obranné polovině a nikam daleko se neženou. Bratislava čeká na polovině hřiště, avšak nijak aktivně zatím nenapadá.
     
    45
    Nastavovat se budou dvě minuty!
     
    45+1
    Střídání v týmu ŠK Slovan Bratislava: ze hřiště odchází Myenty Abena, přichází Guram Kashia.
     
    45+2
    Dva hráči zůstali po srážce ležet na zemi. Jeden se drží za krk, druhý za hlavu. Ke střetu došlo ve vzduchu a na plochu jsou volány lékařské týmy obou celků.
     
    45+4
    První poločas se nám ještě o něco prodlouží. Slovan se totiž dostal ještě do protiútoku, ve kterém byl Andre Green podražen. Hodně zajímavá možnost...
     
    45+5
    První poločas skončil.
     
    Nakonec jsme viděli přímou střelu na bránu, avšak ta minula břevno o pár centimetrů. Následně se sudí rozhodl pro ukončení prvního poločasu. V tom jsme nakonec viděli jednu branku, a to už v první minutě. Dejan Dražić využil dalekého vyběhnutí gólmana, když byl u míče dříve. Následně si míč posunul do vápna a střelou po zemi skóroval. Posléze už mnoho šancí k vidění nebylo, a tak se nemůžeme divit, že další branka už nepadla.

    Další poločas začne přibližně v 19:04.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Už nám začal i druhý poločas, do jehož začátku jdou hosté s jednobrankovým vedením. Snad se dočkáme ještě nějakých branek do konce zápasu.
     
    48
    Jinak to vypadá, že ani jeden z trenérů neudělal změnu na začátku druhého poločasu. Jediný, kdo tedy musel ze zdravotních důvodů střídat, je Myenty Abena.
     
    49
    Slovan vstoupil do druhého poločasu hodně aktivně a už jsme viděli jednu zajímavou možnost. Škoda špatného zpracování, jinak jsme nejspíše viděli druhý gól.
     
    50
    A už je za námi pět minut v rámci druhého poločas, až nyní se Sereď dostala k balónu a snaží se kombinovat na útočné polovině. Zatím je daleko od brány.
     
    51
    Domácí fotbalisté se nadále drží na balónu, avšak stále jsou velmi daleko od brány... Bratislava se zatím celkem pozorně drží ve svém obranném bloku.
     
    52
    Ten navíc ve vápně zastavil šanci soupeř a vznikl rychlý protiútok! V něm se k zakončení nakonec dostal Ezekiel Henty, jehož svižnou střelu Dejan Iliev vyrazil na rohový kop!
    52. Henty ztroskotal na gólmanovi domácích
     
    53
    Dobrá možnost i na druhé straně! Andrej Kadlec našel šikovným pasem pod sebe ve vápně úplně volného Romana Hašu, který ale trestuhodně minul!
     
    54
    Každopádně jsme během chvilky viděli celkem zajímavé momenty na obou stranách, snad se dočkáme i branek... Stále jsme totiž viděli jen tu v první minutě.
     
    55
    Hráči v modrém jsou usazení okolo vápna, ale nedaří se jim proniknout až do střelecké příležitosti. S následným centrem si poradil Dejan Iliev, jenž hned vyhodil.
     
    56
    Adrián Chovan musel na druhé straně okamžitě předvést zákrok. Roko Jureškin vypálil po zemi ze střední vzdálenosti a hostující gólman vyrazil na roh.
     
    57
    Z následného rohového kopu už nebezpečí nevzniklo. Na penaltě byl jeden z domácích připravený k dorážce, ale hráč hostí před ním míč odpálil.
     
    59
    Sereď předvedla rychlý kontr, když přišla zasekávačka na levé straně a centr na hranici vápna. Ten ale nebyl vůbec přesný a vyhnal domácí z šance.
     
    60
    Na druhé straně vybojovala Bratislava rohový kop. Dávid Hrnčár se postavil k jeho rozehrávce, ovšem jeho centr byl umístěn hlavičkou vysoko nad bránu.
     
    61
    Na straně Seredě by asi měla přijít nějaká změna. Domácí celek ještě dnes ničím svého soupeře nepřekvapil a změna v sestavě by mu mohla pomoci.
     
    62
    Žlutou kartu dostává Richard Križan (ŠK Slovan Bratislava).
     
    63
    Roberto Dias nyní při běhu za míčem doslova zboural protihráče, který se držel za koleno. I on se však po chvilce zvedl a bude schopen pokračovat ve hře.
     
    64
    Bratislava se znovu během krátké chvilky dostala až ke gólmanovi. Tam si však dobře poradil domácí hráč, který soupeře odstavil a Dejan Iliev mohl balón sebrat.
     
    65
    Dvacet minut z druhého poločasu je za námi, branky jsme se stále nedočkali. Nějaké šance jsme sice viděli, ovšem branku stále jen v první minutě.
     
    66
    Ezekiel Henty se pral ze všech sil o balón po dlouhém nákopu. Jeho soupeř si však dal před míč lépe tělo a hostující hráč se k míči nedostal.
     
    67
    Střídání v týmu ŠKF Sereď: ze hřiště odchází Privat Yao, přichází Ondřej Machuča.
     
    68
    Žlutou kartu dostává Roberto Dias (ŠKF Sereď).
     
    69
    Po faulu Roberta Diase měli hostující fotbalisté k dispozici standardní situaci. K vysokému centru se však nikdo z nabíhajících hráčů nedostal, Iliev chytá.
     
    70
    Jeden z hráčů Bratislavy zůstává ležet na hřišti, popravdě netuším, co se tam stalo. Daný hráč každopádně zůstává ležet ve vápně a je ošetřovaný.
     
    71
    Nyní už to víme, při předcházející standardní situaci došlo k srážce Dejana Ilieva a Gurama Kashii. Ten stále zůstává ležet a je ošetřovaný lékřaským týmem.
     
    72
    Guram Kashia má nejspíše na obličeji i nějaké menší krvavé zranění, ale už se postavil a odejde za postranní čáru o svých. Jeho pokračování je ale záhadou.
     
    73
    Hostující hráč s číslem čtyři se hned hlásí o návrat do hřiště, takže pokračovat bude... Tento zápas se nám však pomalu ale jistě přehoupl ke koncovce.
     
    74
    Ezekiel Henty má ještě spoustu sil ve svých nohách. Dostal se až na levou stranu vápna, odkud hledal přízemním pasem spoluhráče. Nakonec je z toho roh.
     
    76
    Hra je v posledních momentech celkem rozkouskována. Roman Haša byl obětí dalšího faulu, po kterém následovala standardka. Centr z ní byl ale přetažený a Adrián Chovan mohl celou situaci jen kontrolovat.
     
    77
    Roman Haša byl znovu v akci. Velká škoda, že poslal hodně přetažený centr na druhou stranu vápna. Mnohem blíže byl totiž jeden z jeho spoluhráčů...
     
    78
    Po delší době se rozhodla Bratislava pro nějakou kombinaci a podržení míče na svých kopačkách. Do kombinace se zapojí taktéž brankář hostujícího celku.
     
    79
    Hráči v modrém se nakonec dostali až k centr z levé strany, který mířil na penaltový puntík. Tam si však nejlépe poradil domácí hráč, jenž míč odhlavičkoval.
     
    80
    A už nám zbývá jen deset minut do konce základní hrací doby! Podaří se domácímu celku srovnat stav zápasu? Nebo si dojde Slovan pro tři body?
     
    80
    Střídání v týmu ŠK Slovan Bratislava: ze hřiště odchází Dejan Dražić, přichází Aleksandar Čavrić.

    Střídání v týmu ŠK Slovan Bratislava: ze hřiště odchází Filip Lichý, přichází Ibrahim Rabiu.
     
    80
    Střídání v týmu ŠK Slovan Bratislava: ze hřiště odchází Ezekiel Henty, přichází Vladimír Weiss.
     
    82
    Na straně hostujícího celku jsme tedy viděli rovnou trojnásobné střídání. Tak uvidíme, jak se ukážou střídající hráči. Podaří se jim přidat ještě jeden gól?
     
    83
    Střídání v týmu ŠKF Sereď: ze hřiště odchází Denis Potoma, přichází Dominik Kříž.

    Střídání v týmu ŠKF Sereď: ze hřiště odchází Roman Haša, přichází Dominik Radić.
     
    84
    Ibrahim Rabiu chtěl rozjet po písknutí rychlou akci, ale domácí hráči ho nechtěli s míčem nikam dále pustit. Hráč hostí se ohnal a uviděl žlutou kartu.
     
    85
    Posledních pět minut nám zbývá do konce poločasu! Bratislava se drží stále na balónu, v tomto směru bude rozhodně aktivnější. Nyní ještě vybojovala standardku.
     
    86
    Vladimír Weiss si jí vzal na starosti. Vyslal celkem solidní centr, ovšem domácí obrana si poradila. Sereď se dostala k balónu a bude moci pelášit dopředu.
     
    87
    Vladimír Weiss byl faulován na polovině hřiště, což sudí odpískal jako faul. Slovan tak zůstává u balónu.
     
    88
    Fotbalisté v červenobílých dresech však ještě bojují. Vybojovali další rohový kop, který si navíc zopakují. Tentokrát ho ale uvidíme z levé strany.
     
    89
    Nejdříve však musíme počkat na ošetření Vladimíra Weissa, to ale bude během chvilky za námi.
     
    90
    Střídání v týmu ŠKF Sereď: ze hřiště odchází Mihajilo Popović, přichází Ľubomír Michalík.
     
    90
    Střídání v týmu ŠK Slovan Bratislava: ze hřiště odchází Dávid Strelec, přichází Jaromír Zmrhal.
     
    90+1
    Nastavovat se bude šest minut!
     
    90+2
    Už nám běží druhá nastavená minutka ze šesti. Rychlou akcí se prezentovali hostující hráči, ale Haiderson Hurtado na poslední chvíli míč odhlavičkoval.
     
    90+3
    Bratislava se snad poprvé v utkání rozhodla pro rozehrání rohového kopu nakrátko. Celá akce ovšem měla celkem rychlý konec a dopředu mohou domácí.
     
    90+4
    Velmi zajímavý pokus na straně Slovanu. Viděli jsme dalekonosnou střelu z poloviny hřiště. Dejan Iliev by to do brány nejspíše nestihl, ale míč šel těsně nad.
     
    90+5
    Fotbalisté v modrých dresech předvedli skvělé napadání na polovině hřiště, díky čemuž se na chvilku dostali k balónu. Sereď ho ale během chvilky získala zpět.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Favorit dnešního utkání v podání Bratislavy nakonec uhájil jednobrankové vedení, které si zařídil už v první minutě. To se totiž po špatném výběhu gólmana trefil Dejan Dražić, čímž rozhodl celé utkání. Oba týmy sice následně měly nějaké šance, ale nějakou oku lahodící podívanou jsme nesledovali... Tři body do tabulky tedy bere Slovan, jehož vítězství v konečném součtu je zasloužené.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (19:58:51)

    Denisa Józsová

    Branky: 1. Dražić

    Karty:   39. A. Kadlec (SER), 68. Dias (SER) – 62. Križan (SBA), 84. Rabiu (SBA)


    ŠKF Sereď: Iliev – Morong (C), Hurtado, Dias – A. Kadlec, Popović (90. Michalík), Haša (83. Radić), Gatarić – Potoma (83. Kříž), Jureškin – Yao (67. Machuča).
    Náhradníci: Yakubu, Ayotunde – Katunský, Hučko, Michalík, Kříž, Machuča, Radić.

    ŠK Slovan Bratislava: Chovan – Hrnčár, Abena (45+1. Kashia), Križan, De Marco (C) – Dražić (80. Čavrić), Kankava, Lichý (80. Rabiu), Green – Strelec (90. Zmrhal), Henty (80. Weiss).
    Náhradníci: Trnovský – Pauschek, Kashia, de Kamps, Rabiu, Mustafič, Čavrić, Weiss, Zmrhal.

    Rozhodčí: Sedlák – Weiss, Galo
    bahis siteleri