Rusko – Švýcarsko 3:1 (kon.) | Dánsko – Japonsko 0:1 (kon.) | Maďarsko – Česko 2:4 (kon.)
konec
Rusko
3:1 (0:1, 2:0, 1:0)
Švýcarsko
Neděle 22.08.2021, 00:08 • WinSport Arena, Calgary • Mistrovství světa žen • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:59
    Švýcarky už nemají co ztratit a hrají vabank, jejich brankoviště zeje prázdnotou!
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny!
    57:16 Maria BATALOVOVÁ - 3:1
     
    57:16
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Dovolím si říct, že v Calgary je rozhodnuto! Necelé tři minuty před koncem na rozdíl dvou branek skóre upravuje MARIA BATALOVOVÁ – 3:1! Asistence: Fanuza Kadirovová, Alexandra Vafinová.
     
    51:10
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Phoebe Staenzová – 2 min., hrubost).
     
    44:35
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Sinja Leemannová – 2 min., podrážení).
     
    41:46
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Alina Martiová – 2 min., nedovolený zásah tělem (ženy)).
     
    39:00
    Ohlášena poslední minuta druhé třetiny!
    31:03 KULIŠOVÁ - 2:1
     
    31:03
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusky bleskově otáčí skóre zápasu, tohle je hodně studená sprcha pro dosud dobře hrajícího outsidera! Na zásah Pavlovové rychle navázala VIKTORIA KULIŠOVÁ, která využila zaváhání švýcarské defenzívy a z hranice brankoviště uklidila puk za Maurerovou – 2:1! Asistence: Oxana Bratiševová, Nina Pirogovová.
    30:49 Valeria PAVLOVOVÁ - 1:1
     
    30:49
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Vyrovnáno! Rusko využívá početní výhodu, začínáme zase od začátku! O první gól svého celku se postarala VALERIA PAVLOVOVÁ, jejíž střela z prostoru pro vhazování cestou do sítě ještě lízla vnitřek vzdálenější tyče – 1:1! Asistence: Anna Šibanovová, Olga Sosinová.
     
    29:56
    Po delší době se vylučuje také na opačné straně, za nedovolený zásah tělem na lavici usedá též Dominique Rueggová (SUI).
     
    27:50
    Opět to bude pět na tři, Ruskám nyní fair play nic neříká! Nedovolená hra tělem Niny Pirogovové (RUS) vede k dalšímu menšímu trestu.
     
    26:23
    Rusky jdou podruhé v utkání do tří, Vafinové jede za nedovolený zásah tělem dělat společnost Anna Šibanovová (RUS).
     
    25:56
    Teď k němu chybělo jen opravdu málo! U pravé tyče stála Mullerová, která zachytila dlouhou přihrávku spoluhráčky a následně se puk rozhodla uklidit k brankové konstrukci, připravená Merkuševová jí ale zhatila plány!
     
    24:54
    Alexandra Vafinová (RUS) si po krosčeku pojede zchladit hlavu na trestnou lavici.
     
    24:30
    Ruská obrana podruhé v zápase zaváhala, tentokrát se sama na Merkuševovou vydala Staenzová! Ta se dostala až před brankoviště a zakončila na beton gólmanky sborné.
     
    22:29
    Po trochu ostřejší strkanici před švýcarskou klecí přichází současné vyloučení. Oxana Bratiševová (RUS) jde ven za sekání, Nadine Hofstetterová (SUI) zase za krosček.
     
    19:23
    Tak pozor, Rusky půjdou do čtyř! Veronika Koržakovová (RUS) se totiž při níže zmíněném buly hodně výrazně opřela do protihráčky, za což dostává dvě minuty. Dle pravidel šlo o nedovolené bránění.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:28
    Ruská obrana úplně zapomněla na Stalderovou, která z úniku ale přestřelila! Obrovská škoda pro švýcarský výběr, velká šance byla zahozena!
     
    14:37
    Situace se pro sbornou výrazně komplikuje, Jelena Provorovová (RUS) je trestána za hákování a její spoluhráčky půjdou do tří!
     
    13:36
    Ruská přesilovka měla jepičí život, za nedovolené bránění je vykázána Valeria Pavlovová (RUS). Hra tedy bude pokračovat ve formátu čtyři na čtyři.
     
    13:31
    Rozhodčí vylučuje za nedovolený zásah tělem, ven ze hry jde Laura Zimmermannová (SUI).
    10:15 Alina MULLEROVÁ - 0:1
     
    10:15
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Ruské hráčky úplně promrhaly početní výhodu proti dosud celkem bídně hrajícím Švýcarkám, které se ale krátce po jejím konci dostaly do útoku a hned je z toho gól! Reprezentantky země helvetského kříže úplně rozebraly defenzívu svých soupeřek a ALINA MULLEROVÁ z bezprostřední blízkosti brankoviště puk uklidila do prakticky prázdné branky – 0:1! Asistence: Lara Stalderová, Phoebe Staenzová.
     
    07:58
    Po konci reklamní pauzy uvidíme první ruskou přesilovku Nadine Hofstetterová (SUI) si při odzbrojování protihráčky pomohla podrážením a míří na trestnou.
    Marken.cz

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 31. Pavlovová (Šibanovová, Sosinová), 32. Kulišová (Bratiševová, Pirogovová), 58. Batalovová (Kadirovová, Vafinová) – 11. Mullerová (Stalderová, Staenzová)


    Rusko: Merkuševová (Morozovová) – Gončarenková, Šibanovová (A), Pirogovová (A), Provorovová, Ganejevová, Batalovová, Savoninová – Pavlovová, Sosinová (C), Koržakovová – Šaškinová, Kadirovová, Vafinová – Markovová, Dobrodejevová, Rodnovová – Bratiševová, Kulišovová, Faljachovová – Lichačjovová.
    Švýcarsko: Maurerová (Braendliová) – Christenová, Leemannová, Hauserová, Vallarioová, Sigristová, Wetliová, Forsterová, Hofstetterová – Stalderová (C), Ryhnerová, Mullerová (A) – Raselliová (A), Enzlerová, Rueggová – Ruediová, Zimmermannová, Staenzová – Quennecová, Martiová, Lutzová.

    Rozhodčí: Rapinová (USA), Vichoreková (USA) – Hanleyová (USA), Toddová (CAN).
    bahis siteleri