Jihlava – Vsetín 11:1 (kon.) | Č. Budějovice – Poruba 2:3 (kon.) | Tábor – Havlíčkův Brod 0:2 (kon.)
Jihlava – Č. Budějovice 3:0 (kon.) | Vsetín – Havlíčkův Brod 2:1 (kon.) | Poruba – Tábor 3:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
11:1 (8:0, 3:1)
VHK ROBE Vsetín
Neděle 22.08.2021, 09:00 • CZ LOKO Aréna • Memoriál Jaroslava Pitnera
Partner:
     
    39:25
    Dukla už si pohodlně hlídá vítězství i celkovou výhru na 12. ročníku Memoriálu Jaroslava Pitnera.
     
    36:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nebude z toho jihlavská přesilová hra. Od modré napřáhl ke střele Jan Hamřík a jeho pokus zřejmě tečoval do sítě JAKUB MODL. Asistence: Jan Hamřík.
     
    35:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    Vyrovnaný stav trval necelých pět minut. Tohle byla pro Vsetín trošku smolná branka, nicméně i takové padají. Na Modlovu střelu ještě dotáhl TOBIAS CHLUBNA, který dokázal kotouč usměrnit mezi betony Čady, který je nedokázal secvaknout včas a puk se doslova došoural za čáru. Asistence: Jakub Modl, Adam Ošmera.
     
    31:57
    Dukla půjde do přesilové hry. Adam Kotrla nedovoleně bránil a domácí budou mít možnost opět jít do vedení.
     
    30:18
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté se poprvé prosazují a ve druhém poločasu je rázem stav 1:1, což Dukle zřejmě vítězství na turnaji nesebere, ale Vsetínu dává možnost bojovat o medailové pozice. Dočekal se v útočném pásmu dostal k puku a před brankou našel MATĚJE JURÁNĚ, který srovnává na 1:1. Asistence: David Dočekal.
     
    28:12
    Hynek Peš si sjel před branku a jen těsně minul vzdálenější tyčku!
     
    27:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní už se ale jihlavská kvalita projevila a domácí střílí první branku ve druhém poločasu. Dukla se dostala do protiútoku dva na jednoho. Vandas našel před brankou zcela volného PATRIKA BAKUSE a synovec někdejšího dlouholetého jihlavského kapitána Oldřicha Bakuse pohodlně usměrnil puk do sítě. Asistence: Tomáš Vandas, Hynek Peš.
     
    18:05
    Hosté budou mít šanci na korekci stavu. Za podrážení jde ven Václav Kudrna.
     
    17:52
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští se pomalu blíží desítce. DENIS JELETZ si mezi kruhy našel puk po přihrávce Nováka a střílí svůj první dnešní gól. Jihlava vede 8:0 a výhru na Memoriálu má prakticky jistou. Asistence: Oldřich Novák, Adam Topol.
     
    11:00
    Jihlavský tlak bude nyní trošku otupen, jelikož Adam Ošmera jde na dvě minuty ven za sekání.
     
    10:21
    Dukla právě vstřelila branku!
    Opravdu nyní nestíhám dělat cokoliv jiného, než zapisovat góly a ptát se kolegy zapisovatele, kdo měl asistence. Tohle je totiž neuvěřitelný výkon Dukly a pokud takhle jihlavští budou hrát i v sezoně, mohou mířít hodně vysoko. Sedmou trefu přidává ADAM VESELSKÝ. Asistence: Denis Jeletz.
     
    09:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hezká souhra Dukly končí další brankou. Jihlavský koncert se v prvním poločasu rozjel naplno a korunuje ho i OLDŘICH NOVÁK, který byl na konci dalšího jihlavského zámku před brankářem Čadou. Asistence: Jakub Modl, Jindřich Habermann.
     
    08:32
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní se JAN HAMŘÍK stal z nahrávače střelcem. Na modré dostal přihrávku od JIndřicha Habermanna a vystřelil. Puk zřejmě nikdo netečoval a přes několik hráčů prošel až do sítě za Čadu, který na něj neviděl. Asistence: Jindřich Habermann.
     
    06:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava si dělá se soupeřem prakticky všechno, co chce. Po přihrávce Hamříka se k puku před Čadou dostal PATRIK BAKUS a pohodlně jej usměrnil do sítě. Asistence: Jan Hamřík.
     
    05:40
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští hokejisté pokračují v kanonádě a jejich vedení zblízka navyšuje HYNEK PEŠ. Tuhle třetinu už asi jihlavští nepustí a vyhrají celý 12. ročník Memoriálu Jaroslava Pitnera. Asistence: Tomáš Vandas.
     
    04:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    Druhá branka je na světě a Dukla jasně směřuje ke třem bodům. Z levé strany si sjel před Čadu JAKUB MODL a prostřelil ho na přední tyčce. Asistence: Matěj Vojáček.
     
    02:50
    Po sekání Marka Stodůlky bude hrát Dukla přesilovou hru.
     
    01:27
    Dukla právě vstřelila branku!
    Adam Ošmera zavezl puk po pravé straně před branku a už to vypadalo, že s ním obkrouží klec Čady. Ale v posledním momentu, prakticky už zpoza branky, poslal kotouč před brankoviště, což vsetínský muž v masce nečekal a byl prakticky čelem k brance. V situaci se nejlépe zorientoval PATRIK BAKUS a doklepl puk do sítě. Asistence: Adam Ošmera.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 2. Bakus (Ošmera), 5. Modl (Vojáček), 6. Peš (Vandas), 7. Bakus (Hamřík), 9. Hamřík (Habermann), 10. Novák (Modl, Habermann), 11. Veselský (Jeletz), 18. Jeletz (Novák, Topol), 28. Bakus (Vandas, Peš), 36. Chlubna (Modl, Ošmera), 37. Modl (Hamřík) – 31. Juráň (Dočekal)


    HC Dukla Jihlava: A. Černý (Uhrin) – Vandas, Hamřík, Jeletz, Topol, Doskočil, Ošmera – Vojáček, Novák, Chlubna – Váňa, Peš, Kudrna – Bakus, Gutsu, Modl – Habermann, Veselský, Klapica
    VHK ROBE Vsetín: Čada (Konečný) – Zedek, Stodůlka, Hrdinka, Šedlbauer, Kotrla, Herman – Juráň, Koláček, Dočekal – Urge, Pejchal, Budín – Kovář, Škarka, Frolo – Bartoněk, Marek, Pořízka
    bahis siteleri