Rusko – Švýcarsko 2:3 (po pr.) | USA – Japonsko 10:2 (kon.)
po prodl.
Rusko
2:3 (2:0, 0:0, 0:2 - 0:1)
Švýcarsko
Sobota 28.08.2021, 18:00 • WinSport Arena, Kanada • Mistrovství světa žen • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    64:50
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A máme hotovo! Jestli Švýcarky při vyrovnání jásaly, tak nyní bourají halu! LAURA ZIMMERMANNOVÁ ujela do přečíslení dvou na jednoho se Sinjou Leemannovou a přesnou střelou svůj tým poslala do medailových bojů! Asistence: Sinja Leemannová.
     
    57:47
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarská střídačka šílí! Její hráčky svým důrazem uhájily puk, jehož se chopila na modré PHOEBE STÄNZOVÁ a vyrovnala nechytatelným laserem k tyčce! Bleskově využitá přesilovka. Asistence: Lara Christenová.
     
    49:30
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A Švýcarky se přece jen dočkaly! Ruediová ujela směrem na ruskou svatyni, nic neukvapila, počkala si na dojíždějící EVELINU RASELLIOVOU, a ta dostala puk mezi betony Merkuševové. Skóre 2:1 a Švýcarsko je na dostřel! Asistence: Dominique Ruediová, Noemi Ryhnerová.
    08:32 MARKOVOVÁ - 2:0
     
    08:32
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A je to druhá branka! Už byla signalizovaná výhoda Rusek po faulu na Koržakovovou, pak se ale k puku dostala ILONA MARKOVOVÁ, obkroužila branku a z kruhu zvýšila na 2:0! Vyhání tak z branky Brändliovou, tu nahradí ve švýcarské brance Saskia Maurerová. Asistence: Veronika Koržakovová, Yelizavetha Rodnovová.
    01:18 RODNOVOVÁ - 1:0
     
    01:18
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A Rusky jako velký favorit utkání jdou do vedení! Po střele Ganejevové od modré se z dorážky prosazuje YELIZAVETHA RODNOVOVÁ. Asistence: Liana Ganejevová, Fanuza Kadirová.
    Marken.cz

    Martin Pacák

    Branky a nahrávky: 2. Rodnovová (Ganejevová, Kadirová), 9. Markovová (Koržakovová, Rodnovová) – 50. Raselliová (Ruediová, Ryhnerová), 58. Stänzová (Christenová), 65. Zimmermannová (Leemannová)


    Rusko: Merkuševová (Morozovová) – Pirogovová (A), Šibanovová (A), Provorovová, Savoninová, Gončarenková, Ganejevová, Batalovová – Pavlovová, Sosinová (C), Vafinová – Kadirová, Dobrodějevová, Bratiševová – Markovová, Koržakovová, Rodnovová – Lifatovová, Kulišovová, Faljachovová – Šaškinová
    Švýcarsko: Brändliová (9. Maurerová) – Christenová, Leemannová, Hauserová, Vallariová, Sigristová, Wetliová, Forsterová, Hofstetterová – Stalderová (C), Martiová, Stänzová – Raselliová (A), Ryhnerová, Ruediová –Ruediová, Zimmermannová, Lutzová – Quennecová (A), Ingoldová, Freyová, Enzlerová.
    bahis siteleri