Švédsko – Finsko 1:2 (kon.) | Česko – Rusko 3:4 (kon.)
konec
Švédsko
1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
Finsko
Sobota 28.08.2021, 15:00 • ZS Václava Nedomanského, Hodonín • Turnaj čtyř (U20)
Předzápasové kurzy
Partner:
    38:28 Rasmus RUUSUNEN - 1:2
     
    38:28
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové strhávají v přesilové hře vedení zase na svoji stranu. Po pěkně sehrané kombinaci usměrnil puk za záda Vikmana RASMUS RUUSUNEN a opět má jeho tým jednobrankový náskok – 1:2. Asistence: Jani Nyman a Feetu Knihti.
    35:59 Mans FORSFJÄLL - 1:1
     
    35:59
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Teď už se to povedlo a Švédové vyrovnávají. Na pravé straně se do střely opřel Ake Stakkestad a těsně před brankou Finů jeho pokus nasměroval mezi tři tyče chytrou tečí MANS FORSFJÄLL – 1:1. Asistence: Ake Stakkestad.
    02:39 Jiri PÄRSSINEN - 0:1
     
    02:39
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové svou přesilovku využívají a otevírají účet dnešního duelu. Feetu Knihti poslal kotouč na levý kruh, odkud napřáhl ke střele JIRI PÄRSSINEN a jeho pokus se zastavil až v síti švédského brankáře Jespera Vikmana – 0:1. Asistence: Feetu Knihti a Topias Vilén.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 36. Forsfjäll (Stakkestad) – 3. Pärssinen (Knihti, Vilén), 39. Ruusunen (Nyman, Knihti)


    Švédsko: Vikman (Ollas) – Sjöholm, Forsfjäll (A), Bratt, Schreiber, Jansson, Gabrielson, Kumlin – Ljungkrantz (A), Stakkestad, Strömgren – Barklund, Dower Nillsson (C), Tärnström – Johansson, Von Barnekow, Persson – Hallén, Stenman, Magnusson – Sjödin
    Finsko: Koskenvuo (Markkanen) – Häkkilä, Sedoff (C), Pärsinnen, Vilén, Paaso, Aho, Malinen, Ervasti – Mäenpää (A), Kapanen, Kemell – Myllymaa, Knihti, Nyman – Ruusunen, Mättää (A), Korhonen – Säkkinen, Koskela, Niemi,

    Rozhodčí: Pražák, Šindel – Axman, Rampír
    bahis siteleri