Velké Meziříčí B – Žďár n/S 0:0 (*18:00) | Žiar nad Hronom – HC Slovan 0:0 (zruš.) | Humenné – Bardejov 9:3 (kon.)
Příbram – Písek 6:3 (kon.) | Kobra – Letňany 7:6 (po pr.)
konec
HC Baník Příbram
6:3 (1:1, 4:1, 1:1)
IHC Králové Písek
Středa 01.09.2021, 18:00Přípravné zápasy
Partner:
     
    49:40
    Příbram právě vstřelila branku!
    Hodně rychle využitá početní výhoda. Prakticky ihned po buly se dostal puk k PETRU JOSEFUSOVI. Domácí hračička sukázala šikovné ruce a poslala kotouč nechytatelně pod horní tyč. Asistence: Jaroslav Chlouba, Ondřej Panna.
     
    46:51
    Písek právě vstřelil branku!
    Chybná rozehrávka domácích v útočném pásmu a přišel okamžitý trest. Šilhan vystihl úmysl soupeře a ihned vyslal do samostatného úniku LUKÁŠE VOLFA, který zápěstím překonal Šorcha sgtřelou k tyči. Asistence: Vojtěch Šilhan.
     
    32:24
    Příbram právě vstřelila branku!
    A nakonec skončila pátým gólem v písecké bráně. Josefus nabil JAROSLAVU CHLOUBOVI, který propálil z první Kříže a zvyšuje už na 5:2 pro domácí. Zároveň tak ukončil hodně bláznivou desetiminutovku. Asistence: Petr Josefus.
     
    29:22
    Příbram právě vstřelila branku!
    Ne na dlouho. Domácí si bleskově berou dvougólové vedení zpět. Rychlý brejk dvou proti jednomu zakončil akrobaticky TOMÁŠ FURCH. Asistence: Daniel Kolouch.
     
    28:53
    Písek právě vstřelil branku!
    Zákonitě tak přišel trest. JAN SÝBEK z levé strany neměl jinou možnost a tak vystřelil. Puk propadl Šorfovi mezi betony a je sníženo na rozdíl jedné branky z pohledu hostů. Asistence: Daniel Dudáček.
     
    22:50
    Příbram právě vstřelila branku!
    Domácí vzápětí odskakují na rozdíl dvou branek. Rychlou kombinaci zakončil střelou z mezikruží ONDŘEJ PANNA, který ihned ve trefě děkoval přihrávajícímu Kutlákovi. Asistence: Zdeněk Kutlák, Jaroslav Chlouba.
     
    22:32
    Příbram právě vstřelila branku!
    Krásnou individuální akcí se nyní prezentoval PETR JOSEFUS. Najel si od rohu před brankáře, kterého zmátl elegantní otočkou o 360 stupňů a bekhendem překonal Kříže na vzdálenější tyč. Bez asistence.
     
    10:20
    Příbram právě vstřelila branku!
    Domácím se podařilo vyrovnat, když se z prostoru před brankou prosadil JAN TLAČIL. Asistence: Petr Josefus
     
    05:56
    Písek právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MARTIN MATEJČEK. Bez asistence.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 11. Tlačíl (Josefus), 23. Josefus, 23. Panna (Kutlák, Chlouba), 30. Furch (Kolouch), 33. Chlouba (Josefus), 50. Josefus (Chlouba, Panna) – 6. Matejček, 29. Sýbek (Dudáček), 47. Volf (Šilhan)


    HC Baník Příbram:
    IHC Králové Písek:
    bahis siteleri