UK Kings Prague – Black Dogs Budweis 3:5 (kon.) | Engineers Prague – North wings Ústí 9:5 (kon.) | HC MUNI – VUT Cavaliers Brno 4:2 (kon.)
konec
UK Kings Prague
3:5 (1:2, 2:1, 0:2)
Black Dogs Budweis
Sobota 04.09.2021, 13:00 • Praha - Strašnice, ŠKODA ICERINK • Tipsport UNI CUP
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:47
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Autorem branky je MIROSLAV TEJKO. Asistence: Milan Dančišin.
     
    43:06
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Tak toto bylo naprosto učebnicové zakončení, kterým se blýskl TADEÁŠ PINKAS. Ten ukázkovou kličkou zametl kotouč za brankářova záda. Asistence: Šimon Masopust.
     
    39:44
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Tak toto bylo doslova ukázkově sehrané ze strany domácích. Ti si naprosto vykombinovali celou soupeřovu defenzívu, až našli před bránou nikým nehlídaného DAVIDA JINDRU, který tak se zakončením neměl moc problém. Asistence: Jakub Kopenec.
     
    32:27
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Tak toto je odpověď jako Hrom dámy a pánové! Po pouhých 25 vteřinách se dostal k zakončení DAVID JINDRA, který tak snižuje rozdíl zpátky na jednobrankový. Asistence: Jakub Kopenec.
     
    32:02
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Tak toto je opravdu velká smůla pro brankáře domácích! Když se PETR BOUŠKA, dostal ke střele od modré, určitě ho nepotěšilo, že trefil levou tyčku. Následný odraz do brankářových zad ale určitě ano a tak si i on může připsat vstřelenou branku na svůj štít. Asistence: Jonáš Kronus a Martin Koupal.
     
    19:38
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Tak toto byla situace jako přes kopírku. Když se před pár chvílemi pražské dvanáctce nepodařilo proměnit do zcela odkryté brány, určitě nečekala, že za pár chvil to zvládne na druhé straně MIROSLAV TEJKO, který rovněž dorážel střelu jeho spoluhráče. Asistence: Milan Dančišin.
     
    14:42
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Tak toto je nádherné vynahrazení za neuznaný gól, který rozhodčí před pár chvílemi zamítl uznat. V minulé situaci však zakončoval Miroslav Tejko, tentokrát to byl TADEÁŠ PINKAS, který byl tím mužem, který stav dnešního utkání uvedl opět do vyrovnaného stavu. Asistence: Jakub Šuhaj a Pavel Grauer.
     
    03:39
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Tak toto byla nádherná souhra, která skončila velice pěknou brankou! O zakončení se postaral DAVID VOLF, který se díky velice přesné přihrávce od Dominika Havelky dostal do samostatného úniku jeden na nikoho. Asistence: Dominik Havelka.

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 4. Volf (Havelka), 33. Jindra (Kopenec), 40. Jindra (Kopenec) – 15. Pinkas (Šuhaj, Grauer), 20. Tejko (Dančišin), 33. Bouška (Kronus, Koupal), 44. Pinkas (Masopust), 50. Tejko (Dančišin)


    UK Kings Prague: Mašek (Novák K.) – Černý, Málek, Novák M., Kopenec, Havelka – Martínek, Piovarči, Halberštát – Síla, Volf, Čmejla (C) – Hakl, Rudolph, Horáček – Jindra, Řezáč
    Black Dogs Budweis: Dvořák (Svoboda I.) – Svoboda D., Grauer, Bouška, Sitter, Kubeš, Janoušek – Šuhaj (A), Pinkas, Koupal (C) – Chocholoušek, Kaisler, Vochozka (A) – Dvořák, Tejko, Dančišin – Šafář, Přívozník, Kronus – Masopust
    bahis siteleri