Most – Hostivař 5:1 (kon.) | Kladno – Letohrad 6:1 (kon.) | Dobřany – Hr. Králové 4:1 (kon.)
Kert Park Praha – Karviná 5:2 (kon.)
konec
HC Kert Park Praha
5:2 (0:0, 3:0, 2:2)
HbK Karviná
Sobota 04.09.2021, 18:00CROSSDOCK Extraliga • 1. kolo
    43:17 VAŠEK - 5:2
     
    43:17
    Karviná právě vstřelila branku!
    Tak je tu ještě jedna branka! Tentokráte jsme sledovali tvrdou ránu od pravého kruhu, kterou vyprodukoval MARTIN VAŠEK, který míček uklidil přesně pod horní konstrukci. Asistence: Jan Diviš, Jan Kaluža.
    41:57 PASTRŇÁK - 5:1
     
    41:57
    Karviná právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom je tu využitá přesilová hra! Karviná dlouho dobu ostřelovala brankáře, jenomže ten stále držel čisté konto. Až poté se do míčku opřel DAVID PASTRŇÁK, který dělovkou prostřelil brankáře. Asistence: Lumír Rosůlek, Martin Pala.
    34:52 LHOTA - 5:0
     
    34:52
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Po hostující chybě je tu další inkasovaná branka! Randis se totiž daleko s míčkem nedostal, naopak Kert Park Praha rozjel kombinaci, při které se TOMÁŠI LHOTOVI povedlo dostat hrací předmět za záda brankáře. Asistence: Tomáš Fejfar, Martin Kruček.
    31:01 Dalimil ZVONEK - 4:0
     
    31:01
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do čtyřbrankového vedení! DALIMIL ZVONEK zkoušel své štěstí ze středního pásma a jeho rána zápěstím nakonec dokonale zapadla pod horní brankovou konstrukci. Orság určitě nemá čisté svědomí.
    24:58 LHOTA - 3:0
     
    24:58
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Domácí celek se znovu prosazuje! Jágrovi se povedlo ve velice dobré pozici najít LUKÁŠE LHOTU, který objel branku a poté u bližší tyče překvapil brankáře. Asistence: Vojtěch Jágr.
    20:28 FEJFAR - 2:0
     
    20:28
    Kert Park právě vstřelil branku!
    O deset vteřin později je tu další branka domácích! Domácí obrana chybovala, za ní se tak dokázal prodrat TOMÁŠ FEJFAR, který nejprve obešel brankáře a posléze poslal míček do prázdné branky. Asistence: Martin Kruček.
    20:18 LAURINC - 1:0
     
    20:18
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dostává do vedení! Kert Park Praha se usadil v pásmu, načež jsme sledovali střelu z velké vzdálenosti. O tu se nakonec postaral JAKUB LAURINC, kterému se povedlo vyzrát na brankáře. Asistence: Lukáš Lhota, Petr Danko.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 21. Laurinc (Lhota, Danko), 21. Fejfar (Martin Kruček), 25. Lhota (Jágr), 32. Zvonek, 35. Lhota (Fejfar, Martin Kruček) – 42. Pastrňák (Lumír Rosůlek, Pala), 44. Vašek (Diviš, Kaluža)


    HC Kert Park Praha: Koch (Varga) – Hrdlička, Laurinc, Rozenberg – Danko (A), Fejfar, Jágr, J. Kruček, M. Kruček, L. Lhota, T. Lhota, Peschout, Suchánek, Wróbel, Zvonek
    HbK Karviná: Židek (Orság) – Kalus, Kmenta, Skyba, Tóth, Vašek, Zaremba (A) – Pastrňák, Pala, Randis, Diviš, Fárský, Kaluža, J. Rosůlek (C), L. Rosůlek (A), Stromko

    Rozhodčí: Synková, Štípek