Frisk Asker – Bolzano 1:5 (kon.) | Doněck – Rouen 2:1 (kon.) | Sparta – TPS cz 3:2 (kon.)
Jastrzębie – Salzburg 2:3 (kon.) | Tappara – Lugano 3:2 (po pr.) | Bremerhaven – Växjö 2:1 (kon.)
Skellefteå – Eisbären 5:3 (kon.) | EC-KAC – Rungsted Seier Capital 3:2 (po pr.)
konec
Frisk Asker
1:5 (0:1, 1:1, 0:3)
HC Bolzano
Neděle 05.09.2021, 16:00 • Askerhallen • Hokejová Liga mistrů • Skupina H
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:47 Simon PITSCHIELER - 1:5
     
    55:47
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    O vítězi zápasu je definitivně rozhodnuto! Domácí propadli a vzadu zůstal jediný obránce, který proti sobě měl dva hráče Bolzana. Ti toho dokonale využili, když po pasu Dustina Gazleye střílel SIMON PITSCHIELER zblízka do odkryté klece – 1:5. Asistence: Dustin Gazley.
    44:45 Daniel FRANK - 1:4
     
    44:45
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Hosté se ve třetí třetině soustředí zase na hokej a najednou dominují! Keegan Lowe zavezl z levého křídla puk do útočného pásma. Tam ho posunul na DANIELA FRANKA a ten z poměrně ostrého úhlu překonává Dahlberga. Asistence: Keegan Lowe a Mathew Maione.
    44:02 Joseph MIZZI - 1:3
     
    44:02
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Hosté podruhé v zápase odskakují na dvougólový rozdíl! Nahození spoluhráče DeHaase Jamese od modré čáry pohotově tečoval mimo dosah brankáře Dahlberga před brankou hlídkující JOSEPH MIZZI – 1:3. Asistence: DeHaas James.
    24:08 Mikkel Seiergren CHRISTIANSEN - 1:2
     
    24:08
    Frisk Asker právě vstřelil branku!
    Domácí přeci jen snižují! Mats Fröshaug od brankové čáry posunu. puk na pravý kruh, odkud vystřelil MIKKEL SEIERGREN CHRISTIANSEN a na jeho projektil nedokázal brankář Boyle adekvátně zareagovat – 1:2. Asistence: Mats Fröshaug a Viktor Granholm.
    21:36 Brett FINDLAY - 0:2
     
    21:36
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Hosté navyšují svůj náskok! Při hře 4 na 4 se dostal do samostatného úniku BRETT FINDLAY, který s pukem zamíchal před Dahlbergem a přes jeho vyrážečku ho poslal za brankovou čáru – 0:2. Bez asistence.
    01:33 Dustin GAZLEY - 0:1
     
    01:33
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Hosté početní výhodu využívají! Ke střele z levého kruhu se dostal DUSTIN GAZLEY a kotouč zapadl ke vzdálenější tyčce Dahlbergovy branky. Asistence: Daniel Catenacci a Mathew Maione.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 25. Christiansen (Fröshaug, Granholm) – 2. Gazley (Catenacci, Maione), 22. Findlay, 45. Mizzi (James), 45. Frank (Lowe, Maione), 56. Pitschieler (Gazley)


    Frisk Asker: Dahlberg (Vestavik) – Vaaler, Bovim, Nevalainen, Kuronen, Kaasastul, Andresen, Opsahl – Lagace, Gustafsson, Medby – Wold, Bastiansen, Granholm – Fogstad Vold, Geheb, Dokken – Morley, Björndal, Fröshaug – Christiansen.
    HC Bolzano: Boyle (Fazio) – Maione, Lowe, James, Plastino, Trivellato, Di Perna – Frank, Findlay, Gazley – Miceli, Catenacci, Halmo – Mizzi, Bernard, Frigo – Glück, Pitschieler, Alberga – Insam.

    Rozhodčí: Hansen, Wannerstedt – Waldejer, Braaten (NOR)
    bahis siteleri