Barys – Magnitogorsk 1:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Ufa 2:4 (kon.) | Čerepovec – Minsk 1:4 (kon.)
Kazaň – N.Novgorod 1:3 (kon.) | Dynamo Moskva – Novosibirsk 4:0 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
1:4 (1:2, 0:1, 0:1)
HC Dinamo Minsk
Neděle 05.09.2021, 16:00 • Ledovyj dvorec, Čerepovec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:40 Dmitrij BUJNICKIJ - 1:4
     
    58:40
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté pečetí vítězství po chybné přihrávce obránce Rykova, který se na modré dostal u hrazení do úzkých a nezbylo mu nic jiného než zvolit přihrávku podél modré čáry. Jeho hru přečetl dobře psotavený DMITRIJ BUJNICKIJ, který po zachycení kotouče přejel hřiště a skóroval do odkryté branky. Bez asistence.
    30:55 Ilja USOV - 1:3
     
    30:55
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Rozdíl dvou branek je znova oficiální. Po souboji v pravém rohu kluziště se dostal k puku ILJA USOV, kterému se poměrně z ostrého úhlu podařilo překonat Šostaka. Brankář Severstalu počítal s přihrávkou na hranici brankoviště, a proto opustil ideální pozici. Asistence: Arťom Děmkov.
    09:24 Daniil VOVČENKO - 1:2
     
    09:24
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Rychle využitá přesilovka domácích, kteří si kotouč perfektně předali. Liška našel na spodu pravého kruhu Morozova, jenž se neunáhlil a ještě posunul hru na protější křídlo, kde z první pálil k levé tyči DANIIL VOVČENKO. Asistence: Jegor Morozov a Adam Liška.
    04:33 Denis MOSALJOV - 0:2
     
    04:33
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Díky řadě odrazů se hosté ujímají dvoubrankového vedení. Střelu Tenedbyho srazil Rasskazov svou holí vedle pravé tyče, kde možná omylem trefil puk Graovac. Kotouč prošel skrz brankoviště na protější tyč, kde jej sklepl do odkryté branky DENIS MOSALJOV. Asistence: Tyler Graovac a Mattias Tedenby.
    00:28 Lukas BENGTSSON - 0:1
     
    00:28
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Velmi brzká branka hostujícího celku. Tyler Graovac našel přihrávkou LUKASE BENGTSSONA, který si od modré sjel na vrcholek mezikruží, odkud přesnou střelou do protipohybu překonal Šugajeva. Asistence: Tyler Graovac.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 10. Vovčenko (J. Morozov, Liška) – 1. Bengtsson (Graovac), 5. Mosaljov (Graovac, Tedenby), 31. Usov (Děmkov), 59. Bujnickij


    Severstal Čerepovec: Šugajev (5. Šostak) – Press, Timašov, Stenqvist, Rykov, M. Tichonov, Rogov – Rasskazov, Liška, J. Morozov – Rooba, Geraskin, Guslistov – Vovčenko, Dumbadze, Šiksatdarov – A. Alexejev, Mojsejev, Kodola – Kolmykov.
    HC Dinamo Minsk: Rybár (Kolosov) – Bengtsson, Jerjomenko, Almqvist, A. Lindholm, Šinkevič, J. Krejčík – M. Kempe, Strömwall, Beck – Mosaljov, Tedenby, Graovac – Gorbunov, K. Voronin, Bujnickij – Suvorov, Děmkov, Usov – Alistrov.
    bahis siteleri