Bolzano – Frisk Asker 1:2 (0:1 po s.n.) | Salzburg – Jastrzębie 6:1 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
6:1 (0:0, 1:1, 5:0)
JKH GKS Jastrzębie
Neděle 12.09.2021, 20:20 • Eisarena Salzburg • Hokejová Liga mistrů • Skupina H
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:24 Thomas RAFFL - 6:1
     
    55:24
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hráči rakouského celku si ve třetí třetině dělají se soupeřem doslova co chtějí. Schneider přihrál mezi kruhy THOMASOVI RAFFLOVI. Zkušený útočník nezazmatkoval a udělal brankáři kličku do bekhendu, načež nechytatelně zavěsil puk pod břevno bekhendem. Asistence: Peter Schneider a Benjamin Nissner.
    52:46 Benjamin NISSNER - 5:1
     
    52:46
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Kieler čisté konto dlouho neudržel. Střelu Brennana dokázal vyrazit, nicméně na dorážku BENJAMINA NISSNERA již byl krátký. Asistence: T. J. Brennan a Ali Wukovits.
    50:31 Ty LONEY - 4:1
     
    50:31
    Salzburg právě vstřelil branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto. Hráči v bílém zvládli situaci dva na dva skvěle, když Järvinen poslal puk k TYOVI LONEYMU, Američan prostřelil k pravé tyči marně se přesunujícího Nechvátala. Asistence: Jan-Mikael Järvinen a Thomas Raffl.
    47:36 Ty LONEY - 3:1
     
    47:36
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Obrovské zaváhání Górnyho Salzburg přetavil ve třetí gól! Polský obránce střílenou nahrávku Brennana zastavil a pak puk přejel, nechal jej volný před bránou. Výborně se zorientoval TY LONEY, bez problémů umístil puk za záda bezmocného gólmana. Asistence: T. J. Brennan a Vincent LoVerde.
    46:31 Jakub BORZECKI - 2:1
     
    46:31
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Svěřenci kouče McIlvaneho jsou za přetrvávající tlak odměněni druhým gólem! Do levého kruhu obdržel nahrávku nikým neatakovaný JAKUB BORZECKI. Devatenáctiletý německý mladík našel mezeru mezi Nechvátalovými betony, puku v cestě za brankovou čáru už nezabránil ani obránce Kostek. Asistence: T. J. Brennan a Mario Huber.
    32:47 Milan KASPERLÍK - 1:1
     
    32:47
    Jastrzębie právě vstřelilo branku!
    Dlouho se domácí z vedení neradovali, polské mužstvo vyrovnává! A to zásluhou českého útočníka MILANA KASPERLÍKA, který u levého mantinelu dostihl nahozený kotouč Jaroszem a střelou k levé tyči překvapil Wiesera. Asistence: Dominik Jarosz.
    29:36 M. HUBER - 1:0
     
    29:36
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Tak až v přesilovce se favorit poprvé prosadil! Střelu Schneidera z levého kruhu Nechvátal vyrazil, ale nedokázal touš přikrýt. Raffl posunul puk na hokejku MARIA HUBERA, jenž trefil odkrytou část brány. Asistence: Thomas Raffl a Peter Schneider.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 30. M. Huber (Raffl, Schneider), 47. Borzecki (Brennan, M. Huber), 48. Loney (Brennan, LoVerde), 51. Loney (Järvinen, Raffl), 53. Nissner (Brennan, Wukovits), 56. Raffl (Schneider, Nissner) – 33. Kasperlík (Jarosz)


    EC Red Bull Salzburg: Wieser (Bugl) – LoVerde, Brennan, Zündel, Kanzig, Pallestrang, Schreier, Stapelfeld – Schneider, Nissner, Wukovits – Loney, Jarvinen, Raffl – Hochkofler, Leonhardt, M. Huber – Borzecki, Harnisch, P. Huber – Predan.
    JKH GKS Jastrzębie: Nechvátal (51. Kieler) – Bryk, Górny, Kostek, E. Ševčenko, Kameneu, Jass, Gimiński – Ł. Nalewajka, Rác, Kasperlík – A. Ševčenko, Pavlovs, Urbanowicz – Razgals, Mlynarovič, Kalns – Pelaczyk, Jarosz, R. Nalewajka – Baširov.

    Rozhodčí: Zrnić (SLO), Piragić (CRO) – Zgonc (SLO), Kontschieder (AUT)

    Diváci: 912
    bahis siteleri