Chabarovsk – Dynamo Moskva 2:6 (kon.) | Riga – Jaroslavl 0:4 (kon.) | N.Novgorod – Petrohrad 3:2 (kon.)
Viťaz – Jekatěrinburg 3:4 (0:2 po s.n.) | Minsk – Kazaň 5:2 (kon.)
konec
Dinamo Riga
0:4 (0:4, 0:0, 0:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Neděle 12.09.2021, 16:00 • Arena Riga • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:59
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Arťom Iljenko – 2 min., podrážení).
     
    50:52
    Hra vesele plyne dál, z čehož mají radost hlavně hosté. Jeden z nich, konkrétně André Petersson, se právě dostal do úniku, ale vracející se soupeř mu puk na poslední chvíli vypíchl. Předtím měl šanci i Pavel Kraskovskij, jehož ránu zlikvidoval Mattsson koncem vyrážečky!
     
    42:20
    Hosté to opět zkusili a ani tentokrát to nebylo vůbec špatné! Arťom Iljenko dostal nabito na levý kruh, odkud zamířil do zadní šibenice. Johan Mattsson vykouzlil ukázkový zákrok lapačkou!
     
    38:47
    Na druhé straně byl v úniku Lukáš Radil! Český útočník se s tím nepáral a překvapil Pasqualeho tvrdou střelou, která bohužel pro Dinamo mířila doprostřed branky.
     
    37:06
    Jaroslavl měla hned tři velké šance! Nejprve dostal puk do jízdy Jegor Averin, který se Sotnieksem na zádech Mattssona neprostřelil. Švédského brankáře pak z mezikruží nedokázal překonat ani Maxim Šalunov. Povedlo se to až Pavlovi Kraskovskému, jenž vysoký puk sklepl do tyče!
     
    32:37
    Po pravém křídle rozjetý Ralfs Freibergs předal zadovkou puk Radilovi, jehož pumelice Pasqualeho tvrdě zasáhla! Kýženého snížení se však domácí nedočkali.
     
    29:58
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Rudolf Červený – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Daniil Misjul – 2 min., hrubost).
     
    29:01
    Georgij Ivanov měl na hokejce pátý gól! U levé tyče zůstal úplně sám, jenže nečekaný odraz puku ho překvapil natolik, že nedokázal touš dostat do branky. Jaroslavl.to ale mrzet nemusí.
     
    27:19
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Lukáš Radil – 2 min., vysoká hůl).
     
    23:17
    Jaroslavl se ve druhé třetině poprvé osmělila a hned z toho byla šance! Maxim Šalunov se v mezikruží dostal k dorážce a Mattsson měl velké štěstí, protože za jeho zády zazvonila tyč!
     
    19:13
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Daniil Misjul – 2 min., krosček).
    17:07 Pavel KRASKOVSKIJ - 0:4
     
    17:07
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Náhradník Mattson zastavil vzrůstající skóre jenom dočasně. Jeho spoluhráči při oslabení nepokryli vyražený puk a PAVEL KRASKOVSKIJ se svou střelou z mezikruží nemýlil – 0:4. Asistence: Reid Boucher a Rušan Rafikov.
     
    16:24
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Emile Poirier – 2 min., krosček).
     
    12:42
    Dinamo Riga je i v této přesilovce nebezpečné! Radilovu dobře mířenou střelu pod krk Pasquale tak tak vyrazil a následně chytil i Jelisejevsovu dorážku. Kanadský gólman je v posledních minutách pro Jaroslavl oporou.
     
    11:43
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Edward Pasquale – 2 min., podrážení).
     
    11:24
    Domácí nevyužili ani přečíslení dvou hráčů na jednoho! Přestože se na druhé vlně nabízel Buncis, Gunars Skvorcovs vzal zodpovědnost na sebe. A Edward Pasquale byl na tuto variantu připraven.
     
    09:40
    Teprve na konci přesilovky Riga způsobila rozruch! V nepřehledné situaci ale nikdo z hráčů nedokázal zamést kotouč do sítě a jeden dokonce promáchl před poloprázdnou brankou!
     
    07:44
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Alexandr Polunin – 2 min., hákování).
     
    05:56
    Střídání v týmu Dinamo Riga: ze hřiště odchází Matěj Machovský, přichází Johan Mattsson.
    05:56 Georgij IVANOV - 0:3
     
    05:56
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Hororový vstup do zápasu pro Dinamo Riga! Boucher si všiml na zadní tyči nepokrytého GEORGIJE IVANOVA a ten už v šesté minutě vyhnal Machovského z branky. Ještě doplním, že tato branka padla v přesilovce. Asistence: Reid Boucher a Rušan Rafikov.
     
    05:03
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Gunars Skvorcovs – 2 min., podrážení).
    04:15 Denis ALEXEJEV - 0:2
     
    04:15
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Dinamo Riga je na tom ještě hůře! DENIS ALEXEJEV si u mantinelu vyzvedl dlouhou přihrávku krosem a zcela sám upaloval na Machovského. Toho stejně jako předtím Kajumov zesměšnil jesličkama. Asistence: Pavel Kraskovskij a Reid Boucher.
    03:41 Artur KAJUMOV - 0:1
     
    03:41
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Sotva se za vyloučeným Meijou zavřela vrátka, udeřil ARTUR KAJUMOV! Od Šalunova dostal přihrávku jako na zlatém podnose a zblízka neměl sebemenší problém trefit mezeru mezi Machovského betony. Asistence: Maxim Šalunov.
     
    01:47
    A je tomu tak, hosté zahrozili hned na začátku své početní výhody! Reid Boucher dostal vynikající kolmici na pravý kruh, ale Matěj Machovský se stihl přesunout a šanci zlikvidovat.
     
    01:40
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Gints Meija – 2 min., držení).

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 4. Kajumov (Šalunov), 5. De. Alexejev (Kraskovskij, Boucher), 6. Ge. Ivanov (Boucher, Rafikov), 18. Kraskovskij (Boucher, Rafikov)


    Dinamo Riga: Machovský (6. Mattsson) – Cibulskis (C), Freibergs, Ališauskas, Sotnieks, Gormley, Ozolš, Scarlett – Jelisejevs, Radil, Červený – Poirier, Shinkaruk, Wännström – Meija, Karsums, Berzinš – Buncis, Skvorcovs, Protapovič.
    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (D. Isajev) – Rafikov, A. Marčenko (C), Misjul, M. Osipov (A), Čerepanov, Barancev, Naumenko – Boucher, Kraskovskij, De. Alexejev – J. Averin (A), Šalunov, A. Petersson – M. Beljajev, Ge. Ivanov, Kajumov – Iljenko, Sagadějev, Polunin – Berjozkin.

    Rozhodčí: Gašilov, Soin – Sivov, Šeljanin

    Diváci: 1 893
    bahis siteleri