Chabarovsk – Dynamo Moskva 2:6 (kon.) | Riga – Jaroslavl 0:4 (kon.) | N.Novgorod – Petrohrad 3:2 (kon.)
Viťaz – Jekatěrinburg 3:4 (0:2 po s.n.) | Minsk – Kazaň 5:2 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
5:2 (1:0, 0:2, 4:0)
Ak Bars Kazaň
Neděle 12.09.2021, 16:10 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:32 Taylor BECK - 5:2
     
    59:32
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Minsk přežil soupeřův tlak do branky! Nikolaj Kovalenko si najel mezi kruhy, odkud trefil brankáře. Následně se Kazaň pokoušela o dorážky, což ji nevyšlo. Po chvíli se hra otočila a TAYLOR BECK ze středního pásma zamířil do opuštěné klece! Asistence: Mario Kempe.
    55:32 Vladimir ALISTROV - 4:2
     
    55:32
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Myslím, že o vítězi je rozhodnuto! Dmitrij Judin nezvládl rozehrávku, když trefil napadajícího útočníka. Právě VLADIMIR ALISTROV tak ujížděl sám na brankáře, jemuž naznačil kličku do bekhendu, avšak strhl svůj směr do forhendu a zamířil podél betonu do branky. Bez asistence.
    54:45 Malte STRÖMWALL - 3:2
     
    54:45
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Krásná akce, po níž si Minsk bere vedení zpátky! Přihrávka od levého mantinelu zamířila na pravou stranu a k modré čáře, odkud kotouč před branku předal Lukas Bengtsson. poslední otázkou už bylo, zda se MALTE STRÖMWALL bude radovat z branky! A raduje, jelikož pohotově prostřelil bezmocného brankáře. Asistence: Lukas Bengtsson a Taylor Beck.
    46:17 Vladimir ALISTROV - 2:2
     
    46:17
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Běloruské publikum vyletělo, protože je znovu vyrovnáno! Od mantinelu přišla přihrávka mezi kruhy, odkud zamířil přesně k levé tyči VLADIMIR ALISTROV. Celou situaci ještě kontroloval Roman Gorbunov, avšak asi vypomoci nemusel. Asistence: Pavel Varfolomejev.
    28:22 Dmitrij KAGARLICKIJ - 1:2
     
    28:22
    Kazaň vstřelila branku!
    Vyloučení českého obránce stálo Dinamo draho, Kazani se povedlo otočit stav zápasu na svou stranu! Dmitrij Voronkov před brankou zvládl souboj a bruslí přihrál do pravého kruhu, odkud Nikolaj Kovalenko rychle předal puk nalevo. DMITRIJ KAGARLICKIJ využil toho, že se domácí brankář nestihl přesunout a zamířil do horní části brány – 1:2. Asistence: Nikolaj Kovalenko a Dmitrij Voronkov.
    27:18 Alexandr BURMISTROV - 1:1
     
    27:18
    Kazaň vstřelila branku!
    Tohle byl ohromný tlak Kazaně, která se dočkala vyrovnání! Nejprve ALEXANDR BURMISTROV z předbrankového prostoru nepřekonal domácího maskovaného muže. Avšak akce trvala dál a branku rychle obkroužil Artur Brovkin, jenž na zadní tyči ještě našel lépe postaveného BURMISTROVA, který trefil odkrytou branku. Asistence: Artur Brovkin a Michail Gluchov.
    19:39 Malte STRÖMWALL - 1:0
     
    19:39
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Domácí mužstvo jednadvacet vteřin před koncem úvodní třetiny otevírají stav zápasu! Od modré čáry vystlal tvrdou ránu Lukas Bengtsson, jehož pokus před sebe vyrazil Igor Bobkov. Nejlépe se zorientoval Mario Kempe, jenž puk posunul doleva, odkud na první tyčku přesně zamířil MALTE STRÖMWALL. Asistence: Mario Kempe a Lukas Bengtsson.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 20. Strömwall (M. Kempe, L. Bengtsson), 47. Alistrov (Varfolomejev), 55. Strömwall (L. Bengtsson, T. Beck), 56. Alistrov, 60. T. Beck (M. Kempe) – 28. Burmistrov (Brovkin, M. Gluchov), 29. Kagarlickij (Kovalenko, Voronkov)


    HC Dinamo Minsk: Kolosov (Šostak) – L. Bengtsson, Korobov (C), Jerjomenko, J. Krejčík, Šinkevič (A), Denisov, Děrjabin, Sapego – Strömwall, M. Kempe, T. Beck (A) – K. Voronin, Graovac, Tedenby – Varfolomejev, R. Gorbunov, Alistrov – Suvorov, Usov, Pinčuk.
    Ak Bars Kazaň: I. Bobkov (T. Biljalov) – Chenkel, Kampfer, Žuravljov, Judin, Rukavišnikov, Ljamkin, Mechovov – M. Gluchov (A), Burmistrov, Lukojanov (A) – Kovalenko, A. Galimov, Kagarlickij – K. Petrov, P. Lindholm, Paňukov – Zaripov (C), Safonov, Voronkov – Brovkin.

    Rozhodčí: Gofman, Morozov – Sadovnikov, Šalagin

    Diváci: 7 260
    bahis siteleri