Engineers Prague – HC UP Olomouc 4:5 (po pr.) | HC MUNI – Black Dogs Budweis 7:3 (kon.)
po prodl.
ČVUT Engineers Prague
4:5 (0:1, 3:1, 1:2 - 0:1)
HC Univerzita Palackého v Olomouci
Neděle 12.09.2021, 10:00 • Zimní stadion Hvězda, Praha • Tipsport UNI CUP
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:43 DUBOVČI - 4:5
     
    60:43
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté v prodloužení rychle využívají početní výhodu a vítězí! Kuchař posunul puk do levého kruhu na Mikuláše Rimmela, jenž střílel švihem k bližší tyči nad Havlovu lapačku. Skvělou práci odvedl clonou před brankou DOMINIK DUBOVČI, jenž puk tečoval do sítě. Asistence: Mikuláš Rimmel a Dominik Kuchař.
    54:55 PĚCHA - 4:4
     
    54:55
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci se dostali do přečíslení dva na jednoho. Zmeškal předložil z pravé strany kotouč před odkrytou klec MARTINU PĚCHOVI a kapitán Univerzity Palackého se nemýlil. Je srovnáno! Asistence: Lukáš Zmeškal, Dominik Dubovči.
    47:59 Michal SUP - 4:3
     
    47:59
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Po kolmici Roseckého střílel z levého kruhu Pírek. Jeho ránu vyrazil Havel před sebe, s dorážkou ale uspěl MICHAL SUP. Blesková odpověď hanáckého celku. Asistence: Lukáš Pírek a David Rosecký.
     
    47:25
    Engineers právě vstřelili branku!
    Teď už se ale Pražané ve vlastním oslabení skutečně prosazují! Kotouč se na levé straně dostal k DAVIDU BLAŽKOVI a ten překonal pohotovou střelou zaskočeného Novotného. Bez asistence.
    34:07 Vojtěch MATĚJKA - 3:2
     
    34:07
    Engineers právě vstřelili branku!
    Domácí favorit otáčí stav! VOJTĚCH MATĚJKA si povyjel do útočného pásma a střílel skrze dva protihráče mezi Novotného betony! Povedená individuální akce. Bez asistence.
    33:17 Jakub NAJMAN - 2:2
     
    33:17
    Engineers právě vstřelili branku!
    Pražané opět využívají přesilovku a srovnávají krok! Vobořil našel krátkou přihrávkou zprava mezi kruhy úplně volného JAKUBA NAJMANA a ten poslal kotouč do pravého horního růžku Novotného svatyně. Asistence: David Vobořil.
    29:21 David VOBOŘIL - 1:2
     
    29:21
    Engineers právě vstřelili branku!
    Z pravé strany vystřelil zápěstím DAVID VOBOŘIL a jeho rána propadla Novotnému za záda. Domácí využívají bleskurychle přesilovou hru. Asistence: Václav Burda a Jan Raiterman.
     
    24:37
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují na rozdíl dvou branek! JAKUB DUŠAN VAŇO dostal kotouč před Havla a z levé strany pohotově zavěsil. Asistence: Martin Pěcha.
    19:10 Lukáš ZMEŠKAL - 0:1
     
    19:10
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté jdou v závěru třetiny překvapivě do vedení! LUKÁŠ ZMEŠKAL vyhrál u pravého mantinelu souboj s dvojnásobnou přesilou, vybruslil si do střelecké pozice a zacílil přesně k bližší tyči. Asistence: Jakub Dušan Vaňo.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 30. Vobořil (Burda, Raiterman), 34. Najman (Vobořil), 35. Matějka, 48. Blažek – 20. Zmeškal (Vaňo), 25. Vaňo (Pěcha), 48. Sup (Pírek, Rosecký), 55. Pěcha (Zmeškal, Dubovči), 61. Dubovči (Rimmel, Kuchař)


    ČVUT Engineers Prague: Havel (Mann) – Vobořil, Horský, J. Najman, Šonský, Raiterman, Klement, Kubata, Janásek (C) – Fabiánek, Hynek, Tvrdoň, Březina, M. Najman, Bečvář, Blažek, Burda, Matějka, Slavata, Adamec, Janiurek. Trenér: Daniel Fuks.
    HC Univerzita Palackého v Olomouci: Novotný (Kašpárek) – Veselský, Fojtášek, Holiš, Janků (A), Kuchař, Pírek, Dubovči – Vaňo, Zmeškal, Rimmel, Skopal (A), Palička, Rosecký, Pěcha (C), Sup. Trenér: Michal Janeček.

    Rozhodčí: Jebavý – Stacho, Jurak.
    bahis siteleri