Engineers Prague – HC UP Olomouc 4:5 (po pr.) | HC MUNI – Black Dogs Budweis 7:3 (kon.)
konec
HC MUNI
7:3 (2:1, 1:2, 4:0)
Black Dogs Budweis
Neděle 12.09.2021, 13:00 • Hokejové haly dětí a mládeže, Brno • Tipsport UNI CUP
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:24 Tadeáš JAKUBEC - 7:3
     
    59:24
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Autorem branky je TADEÁŠ JAKUBEC. Asistence: Pavel Tomaník.
    57:36 JAKUBEC - 6:3
     
    57:36
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Autorem branky je TADEÁŠ JAKUBEC. Asistence: Jiří Svatuška.
    47:12 ŘÍČKA - 5:3
     
    47:12
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!

    Brno utíká na dvě branky! Ačkoliv byl PATRIK ŘÍČKA při úniku při levém mantinelu v jednomužné nevýhodě, přesto se mu povedlo dojet až těsně před Dvořáka a zasunout mu puk mezi brusli a levou tyčku. Gólman neměl absolutně žádnou šanci brance zabránit! Bez asistence.
     
    41:37
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!

    Laxnost Black Dogs při sprintu za pukem ke své brance nakonec přináší Brnu čtvrtou branku! To se stačilo srovnat ve třetině a nakonec TOMÁŠ RAČICKÝ prostřelil Dvořáka pod ruku na bližší tyč! Asistence: Mirek Bazala.
    38:16 MOKROHAJSKÝ - 3:3
     
    38:16
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!

    Brno využívá přesilovku a znovu srovnává! Ondřej Bláha na modré nahrál na kruh ROBERTU MOKROHAJSKÉMU, který přesně trefil prostor za zadní tyčí budějovické branky! Asistence: Ondřej Bláha.
    33:52 TEJKO - 2:3
     
    33:52
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Na další střelu už ale nezareagoval a Black Dogs se opět dostávají do vedení! Opět u branky byl MIROSLAV TEJKO, který dostal přihrávku z modré na kruh a nemýlil se. Asistence: Aleš Krtek.
    21:27 VOCHOZKA - 2:2
     
    21:27
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!


    Máme opět srovnáno! Miroslavu Tejkovi první střela neprošla, tak si vzal kotouč znovu, obkroužil si předbrankový prostor a z vrcholku Králova levého kruhu nabídl teč TOMÁŠI VOCHOZKOVI! Asistence: Miroslav Tejko a Jakub Šuhaj.
    04:45 ŘÍČKA - 2:1
     
    04:45
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Jenomže je to MUNI, která se prosazuje ve vlastní početní nevýhodě! Budějovicím utekl puk na zadní část Dvořákovy branky, první u něho ale byl PATRIK ŘÍČKA. který si ho potáhl před branku a bekhendem zasunul za gólmana Black Dogs! Bez asistence.
    02:22 STODŮLKA - 1:1
     
    02:22
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Jenomže hned z buly po brance je vše srovnáno! DANIEL STODŮLKA využil šťastný odraz puku od zadního mantinelu, který mu šel přímo na volej! Asistence: Patrik Říčka.
    02:13 VOCHOZKA - 0:1
     
    02:13
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Budějovice tlačily tak dlouho až přesilovku využívají! TOMÁŠ VOCHOZKA i najel na vrcholek kruhu a příklepem prostřelil všechno před ním! Asistence: Martin Koupal a Radek Rolínek.

    Marek Baloun

    Branky a nahrávky: 3. Stodůlka (Říčka), 5. Říčka, 39. Mokrohajský (Bláha), 42. Račický (Bazala), 48. Říčka, 58. Jakubec (Svatuška), 60. Jakubec (Tomaník) – 3. Vochozka (Koupal, Rolínek), 22. Vochozka (Tejko, Šuhaj), 34. Tejko (Krtek)


    HC MUNI: Král (Koval) – Bazala, Bláha, Gonos, Grman, Bednařík, Věžník, Pitucha – Svatuška, Račický, Háněl, – Říčka, Pavel (A), Aulehla – Voříšek, Bartkovský, Tomaník (C) – Jakubec, Štrauch, Stodůlka – Mokrohajský
    Black Dogs Budweis: Marek Dvořák (I. Svoboda) – Grauer, Bouška, Sitter, Krtek, D. Svoboda, Kubeš – Chocholoušek, Pinkas, Masopust – Kaisler. Koupal (C), Šafář – Rolínek, Matěj Dvořák, Tejko – Přívozník, Vochozka (A), Šuhaj

    Rozhodčí: Held – Husák, Zapletal
    bahis siteleri