Chabarovsk – Magnitogorsk 2:6 (kon.) | Ufa – Minsk 1:0 (kon.) | Čeljabinsk – Kunlun 4:1 (kon.)
Jokerit – Barys 3:2 (2:0 po s.n.) | Jaroslavl – N.Novgorod 4:3 (kon.) | Nižněkamsk – Viťaz 5:2 (kon.)
Kazaň – Soči 1:0 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
4:1 (0:0, 2:0, 2:1)
Red Star Kunlun
Sobota 18.09.2021, 14:00 • Ledová aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:58
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Hosté to zkusil ještě na risk bez gólmana, ale to se jim úplně nevyplatilo. Vladimir A. Tkačov vybojoval kotouč na obranné modré, když ho posunul na pravou stranu. Tam si úplně osamocený najížděl TEEMU PULKKINEN, jenž bezpečně trefuje odkrytou branku. Asistence: Vladimir A. Tkačov.
     
    52:36
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Hosté se snížení nakonec přece jen dostali, na srovnání zápasu už ale mají velmi málo času... V předbrankovém prostoru se nejlépe zorientoval BRANDON YIP, jenž doklepl puk do sítě. Asistence: Ethan Werek a Ryan Sproul.
     
    49:10
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté využívají přesilovou hru a vedou již o tři branky! Viděli jsme pohlednou kombinaci, na jejímž konci našel Sergej Kalinin NIKITU TĚRTYŠNYJE, jehož rána z první šla pod horní tyčku. Přesouvající se gólman neměl šanci na zákrok. Asistence: Sergej Kalinin a Vladimir A. Tkačov.
    37:43 Nick BAILEN - 2:0
     
    37:43
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Stejná lajna navíc zůstala na ledě i nadále a přidává po rychlé akci druhou branku! Nikita Těrtyšnyj si tentokrát prohodil roli s NICKEM BAILENEM, jemuž poslal přihrávku. Domácí obránce ukázal instinkt zabijáka, když poslal svůj pokus přesně k tyči. Asistence: Nikita Těrtyšnyj a Tomáš Hyka.
    37:04 Nikita TĚRTYŠNYJ - 1:0
     
    37:04
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí konečně svou převahu přetavili ve vedoucí branku! Nick Bailen dostal puk do jízdy na levou stranu, když ho poslal před bránu. Tam došlo k několika odrazům, avšak nejlépe se zorientoval NIKITA TĚRTYŠNYJ, jenž měl před sebou prázdnou branku. Asistence: Nick Bailen a Tomáš Hyka.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 38. Těrtyšnyj (Bailen, Hyka), 38. Bailen (Těrtyšnyj, Hyka), 50. Těrtyšnyj (S. Kalinin, V. A. Tkačov), 59. Pulkkinen (V. A. Tkačov) – 53. Yip (Werek, Sproul)


    Traktor Čeljabinsk: Garipov (41.–41. Will, Butejec) – Pilut, Jarullin, Bailen, Tělegin, Kulik, Karpuchin, Manuchov – Pulkkinen, V. A. Tkačov, Kalinin – Sedlák, Hyka, Těrtyšnyj – Byvalcev, Kapustin, V. Abramov – Fatějev, Osnovin, K. Lukin – Gorjunov-Rolgizer.
    Red Star Kunlun: Lazušin (Pengfei, J. Smith) – Jen, Sproul, Bartley, Tam, Yuen, Fram – Lockhart, S. Foo, Wong – Squires, Yip, Werek – Riche, Nicholls, Kane – Seto, J. Chu, Ying – Yan.

    Rozhodčí: Morozov, Fraňo – Antonov, Sadovnikov

    Diváci: 1000
    bahis siteleri