Barys – Novosibirsk 2:1 (po pr.) | Jekatěrinburg – Čeljabinsk 1:2 (1:2 po s.n.) | Magnitogorsk – CSKA Moskva 4:0 (kon.)
Jokerit – Soči 4:2 (kon.) | N.Novgorod – Dynamo Moskva 4:2 (kon.) | Viťaz – Chabarovsk 4:1 (kon.)
Jaroslavl – Ufa 2:3 (po pr.) | Minsk – Petrohrad 1:2 (po pr.)
konec
Jokerit Helsinky
4:2 (1:0, 2:0, 1:2)
HK Soči
Sobota 25.09.2021, 15:00 • Hartwall Arena, Helsinky • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:51 Igor RUDĚNKOV - 4:2
     
    58:51
    Soči právě vstřelilo branku!
    Hokejisté Soči ještě snižují na rozdíl dvou branek! IGOR RUDĚNKOV zleva posílal kotouč do ohně, nakonec to byl ale právě on, jenž překonal Janneho Juvonena. Jeho druhá branka v této sezoně! Asistence: Kirill Pilipenko.
    51:11 Bogdan JAKIMOV - 4:1
     
    51:11
    Soči právě vstřelilo branku!
    Tak hosté se přece jen dočkali! Alexandr Žabrejev od pravého mantinelu našel před bránou volného BOGDANA JAKIMOVA, jemuž se na druhý pokus podařilo dostat černou pryž za Janneho Juvonena. Asistence: Alexandr Žabrejev, Arťom Nikolajev.
    42:58 Teemu TURUNEN - 4:0
     
    42:58
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Maxim Treťjak neudržel prudkou střelu v podání Juliuse Junttily. Touš se povaloval před bránou, než si jej do vlastní klece srazil jeden z bránících hráčů. Za autora gólu je označen TEEMU TURUNEN. 4:0! Asistence: Julius Junttila, John Norman.
    39:16 Tommi KIVISTÖ - 3:0
     
    39:16
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jokerit v poslední minutě druhé třetiny přidává třetí gól! Moc pěkně to vymyslel Brian O'Neill, jenž vybídl ke střele TOMMIHO KIVISTÖA a ten mířil přesně k pravé tyči. 3:0! Asistence: Brian O'Neill, Niklas Friman.
    21:26 Otto LESKINEN - 2:0
     
    21:26
    Jokerit právě vstřelil branku!
    2:0! Henri Ikonen už mohl střílet, ovšem na levé straně ještě přihrával na OTTO LESKINENA, který z kruhu pro vhazování prostřelil brankáře Soči. Pro 24letého obránce je to premiérová trefa v KHL! Asistence: Henri Ikonen, David Sklenička.
    19:51 Hannes BJÖRNINEN - 1:0
     
    19:51
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Finové pouhých devět vteřin před koncem úvodní periody otevírají skóre tohoto utkání! Přesilovou hru využil HANNES BJÖRNINEN, jenž si počkal na odraz kotouče od zadního mantinelu a s notnou dávkou štěstí jej dopravil do hostující svatyně. 1:0! Asistence: Philip Holm, Jordan Schroeder.

    Jiří Sameš

    Branky a nahrávky: 20. Björninen (P. Holm, Schroeder), 22. O. Leskinen (H. Ikonen, D. Sklenička), 40. Kivistö (O'Neill, Friman), 43. Turunen (Junttila, Norman) – 52. Jakimov (Žabrejev, Nikolajev), 59. Ruděnkov (Pilipenko)


    Jokerit Helsinky: Juvonen (Lindbäck) – Lindbohm (A), P. Holm, O. Leskinen, D. Sklenička, Kivistö, Friman – Junttila, O'Neill (A), Turunen – Savinainen, Norman, Pakarinen – Halme, Schroeder, H. Ikonen – Joensuu, Björninen, M. Anttila (C).
    HK Soči: Treťjak (Hellberg) – Kamalov, Jaks, Valencov, Rundblad, Miščenko, Baldajev, Zorkin – Bakoš, Vicharev (C), Ruděnkov (A) – Peťkov, Točickij (A), Lipon – Feoktistov, Jakimov, Pilipenko – Nikolajev, Garajev, Žabrejev – Bakanov.

    Rozhodčí: Bukin, Hribik – Lazarev, Kučava
    bahis siteleri