Bochum – Stuttgart 0:0 (kon.) | Freiburg – Augsburg 3:0 (kon.)
konec
VfL Bochum
0:0 (0:0)
VfB Stuttgart
Neděle 26.09.2021, 15:30 • Vonovia Ruhrstadion, Bochum • Německá Bundesliga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    75
    Domácí stoper moc dobře věděl, co bude následovat, když stažením za dres poslal k zemi Coulibalyho. Proti žlutému trestu neprotestuje.
     
    63
    Šestá žlutá karta utkání zamířila na konto Tanguye Coulibaly, který ve skluzu minul balón, naopak trefil kotníky Losilly.
     
    57
    Místo vstřeleného gólu žlutá karta. Vyfasoval ji japonský reprezentant Wataru Endo, který nezachytil pohyb Bockhorna a zezadu jej stáhl za dres k zemi.
     
    43
    Christopher Antwi-Adjei získal míč na středu pole a postupoval s ním vpřed do té doby, než se mu po kotníku skluzem projel Al Ghaddioui. Za to také dostává žlutou kartu.
     
    38
    Anton zvládl souboj na středovém kruhu a mohl nahrát pro Klimowicze, kterého sundal Bella-Kotchap. A protože to bylo způsobem nepřiměřeným, dostává za to obránce Bochumi žlutou kartu.
     
    19
    Bochum je v posledních minutách jednoznačně lepším celkem a Stuttgart to hasí jenom fauly. Klimovicz za zbytečný skluz na Rexhbecaje vidí žlutou.
     
    14
    Sosa zastavoval rozjetý brejk domácích podražením Bockhorna z boku. Jednalo se opravdu jenom o taktický faul, rozhodčí Dingert správně tasí žlutou kartu.

    Tomáš Kalas

    Milan Huppert

    Branky:

    Karty:   38. Bella-Kotchap (BOC), 75. Mašović (BOC) – 14. Sosa (STU), 19. Klimowicz (STU), 43. Al Ghaddioui (STU), 57. Endo (STU), 63. Coulibaly (STU)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 10:5. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 15:12.
    VfL Bochum: Riemann – Bockhorn, Mašović, Bella-Kotchap, Soares – Losilla (84. Stafylidis), Löwen (78. Tesche) – Antwi-Adjei (71. Asano), Rexhbecaj, Holtmann (84. Blum) – Polter.
    Náhradníci: Esser – Stafylidis, Pantovič, Osterhage, Asano, Lampropoulos, Ganvoula, Tesche, Blum.

    VfB Stuttgart: F. Müller – Mavropanos (85. Kempf), Karazor, Anton – Endo – Coulibaly (85. Massimo), Mangala (85. Didavi), Klimowicz (46. Führich), Sosa – Marmúš, Al Ghaddioui (46. Thommy).
    Náhradníci: Bredlow – Thommy, Führich, Didavi, Mola, Kempf, Klement, Massimo, Ito.

    Rozhodčí: Dingert – Bandurski, Gerach
    bahis siteleri