HC UP Olomouc – UK Kings Prague 3:8 (kon.) | Black Dogs Budweis – VUT Cavaliers Brno 2:1 (kon.)
konec
HC Univerzita Palackého v Olomouci
3:8 (1:2, 0:4, 2:2)
UK Kings Prague
Pondělí 27.09.2021, 17:00 • Zimní stadion města Uničova • Univerzitní liga ledního hokeje • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (19:23:15)
     
    Hokejisté UK Hockey Prague vstoupili do nové sezóny univerzitní ligy parádně, když zaskočili favorizovanou Olomouc a v Uničově ji porazili vysoko 8:3. Rozhodující údery nasázeli svěřenci kouče Hybnera soupeři ve druhé třetině, kdy za stavu 2:1 přidali čtyři góly, zatímco konkurent se neprosadil ani jednou. Třetí třetina se dohrávala spíše jen z povinnosti, oba celky v ní vstřelili po dvou gólech. Utkání mělo dva dvougólové střelce. Na domácí straně se dvakrát trefil Dominik Dubovčí, na hostující David Rudolph. Na polovině gólů hostujícího mužstva měl podíl Viktor Martínek, přičemž žádný sám nevstřelil, zapsal čtyři asistence.
     
    Konec zápasu.
    59:22 Dominik DUBOVČÍ - 3:8
     
    59:22
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    V poslední minutě utkání zmírnil debakl svým druhým gólem v zápase DOMINIK DUBOVČÍ. Na střed obdržel pas od Rimmela a Balouna propálil k pravé tyči. Asistence: Mikuláš Rimmel a Martin Žižlavský.
     
    59:00
    Probíhá poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:56
    Devátému gólu ve své síti zabránil Lukáš Novotný výborným zákrokem. Správně očekával, že Čmejla v přečíslení vrátí puk Rubešovi, načež zakročil levým betonem.
     
    58:13
    Z levé strany se Benjamín Velas natlačil před bránu. Hitem jej rozhodil Lukáš Zmeškal, hostující forvard proto zakončil o kus vedle levé tyče.
     
    57:51
    Individuálně zkusil štěstí Dominik Cach. Středem proskočil mezi dvěma soupeři, ale na posledního třetího nevyzrál, Klinger mu šikovně vypíchl puk.
     
    57:24
    Za vlastní brankou podržel kotouč po několik vteřin Martin Dlabola. Nemusel nikam spěchat, protože forčekink soupeře neexistoval.
     
    56:43
    Dominik Hajšman viděl rozjetého Martina pěchu, nicméně jeho rychlostní schopnosti přecenil, kotouč poslal mimo jeho dosah.
     
    56:32
    Přesilovou hru hostující mužstvo nevyužilo, ale za současné situace této skutečnosti ani nemusí litovat. Stále totiž disponuje pohodlným náskokem.
     
    55:57
    Za tvrdým nástřelem Jakuba Kopence startoval Jan Bečka. V rychlostním souboji nezvládl stáhnout ztrátu na Veselského, ten vyhodil.
     
    55:25
    Hosté kombinují v útočném pásmu a usilují o devátý gól. Pokud by se jim ho povedlo vstřelit, tak by pak domácím reálně hrozil dvouciferný počet inkasovaných gólů.
     
    54:31
    Velké množství vyloučených hráčů rozšiřuje domácí obránce Tomáš Síkora. Jakožto poslední hráč si s Martínkem poradil, ale jen za cenu faulu, konkrétně podrážení.
     
    54:13
    Jakub Baloun skočil po volném puku, jenž poskakoval po brankovišti. Přikryl jej těsně před tím, než se Kuchař stihl zorientovat.
     
    53:59
    Kličkovaná Dominika Kuchaře neměla dlouhého trvání. Jednoho protihráče se sice útočník zbavil, ale druhý již byl nad jeho možnosti.
     
    53:31
    Lukáš Novotný zastavil vyhození po mantinelu, a protože měl dost času, tak se i podíval, načež černou gumu poslal k volnému Kropáčovi.
     
    52:14
    Vzájemnou potyčku mezi Liborem Janků a Janem Málkem vyřešila rozhodčí následovně, oběma aktérům udělila menší dvouminutový trest.
     
    52:05
    Baloun si nebyl úplně jistý, kam puk vyrazil, ale měl štěstí, udržel jej před brankovou čárou. Následně vyhodil mimo obranné pásmo Volf.
     
    51:47
    V obranném pásmu hostů se strhla velká bitva o puk. Hlavní rozhodčí Novotná nakonec přerušila hru a poslala na trestnou lavici Viktora Martínka za krosček.
     
    51:25
    Nyní již hostující brankář musel do akce. Neřešil ovšem žádnou složitou situaci, nahození z levého kruhu schoval v lapačce.
     
    50:52
    Jakub Baloun jako by rozhodil Síkoru, jenž na něj najížděl od pravého mantinelu. Ztratil kontrolu nad pukem, takže vůbec nevystřelil.
     
    50:10
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. UK Hockey Prague pokračuje i ve třetí třetině ve velmi dobém výkonu, vedení nad soupeřem navýšil ještě o jeden gól.
     
    49:30
    Velkou rychlost nabral Viktor Martínek, který dokonce předskočil Kropáče, takže se zakázané uvolnění nepískalo. Hra pokračuje bez přerušení.
    48:52 David RUDOLPH - 2:8
     
    48:52
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Olomoucká defenziva propadla a hosté ujeli do přečíslení dvou na jednoho. DAVID RUDOLPH si vyměnil puk s Velasem, aby následně zavěsil pod horní tyč. Asistence: Benjamin Velas.
     
    48:15
    Hokejisté z hlavního města brání ve čtyřech na jedničku. Nepouští konkurenta ani k náznaku šance, defenzivu mají opravdu výborně organizovanou.
     
    47:30
    Domácím se nedaří získat postavení v útočném pásmu. Štěstí zkusil Dominik Dubovčí, ale po nahození za bránu vyhodil přes všechny čáry Martínek.
     
    46:46
    David Volf si nepohlídal své náčiní a hokejkou trefil do obličeje jednoho z protihráčům za což vyfasoval dvouminutový trest.
     
    46:17
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Blesková odpověď v podání hostů, ti si okamžitě berou zpět náskok pěti branek. Novotný neudržel ránu Čmejly a JAN BEČKA posléze zareagoval rychleji než obránce, hrací předmět usměrnil za brankovou čáru. Asistence: Filip Čmejla a Filip Rubeš.
    46:05 Dominik DUBOVČÍ - 2:6
     
    46:05
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Záblesk naděje? u pravého mantinelu převzal puk Rimmel. Zkontrova situaci a před brankou vybídl ke skórování DOMINIKA DUBOVČÍHO, tomu nedělalo problém prostřelit přesunujícího se gólmana. Asistence: Mikuláš Rimmel a Dominik Kuchař.
     
    45:46
    Do levého kruhu obdržel přihrávku Dominik Cach. Dlouho se nerozpakoval a vystřelil forhendem, kotouč skončil ve výstroji brankáře.
     
    45:23
    Tvrdou střelou od modré se prezentoval Lukáš Pírek. Ani on na jistě chytajícího gólmana nevyzrál, pouze vyprášil jeho levý beton.
     
    44:55
    Lukáš Zmeškal vyhodil tak šťastně, že puk zamířil na gólmana. Jakub Baloun se rozhodl neriskovat, touš podržel v lapačce.
     
    44:20
    Na druhou stanu se vydal na zteč Viktor Martínek. Osobního strážce se zbavil, ale při střelec zápěstím trefil jenom Kropáče.
     
    43:37
    Domácí se snaží útočit, ale přes dobře postavenou obranu konkurenta to není vůbec snadné. Baloun ještě nemusel řešit žádnou složitější situaci.
     
    43:15
    Forčekujícího Filipa Čmejlu zastavil hvizd čárového rozhodčího. Postavení mimo hru, vhazování proběhne ve středním pásmu.
     
    42:44
    Jan Bečka se stáhl spolu s Pěchou, jemuž nedal centimetr volného místa. Jeho střelu z levého kruhu nakonec úspěšně zblokoval.
     
    42:20
    Domácí v plném počtu. Dominik Kuchař se na ledě příliš dlouho nezdržel, ihned po návratu na led odjel na střídačku.
     
    41:47
    Do protiútoku vystartoval po levém mantinelu Jan Kropáč. Bez podpory spoluhráčů střílel z velkého úhlu, Baloun zasahovat nemusel.
     
    41:14
    Jak je vidět, tak hostům vůbec nevadí, že s pukem nehrají v útočném pásmu. Naopak využívají faktu, že nyní mohou hrát poklidnější dvě minuty.
     
    40:20
    Ale nezačali vůbec dobře, budou hrát v oslabení. Dominik Kuchař rychlostně nestačil na protihráče, jehož nevybíravým způsobem podrazil.
     
    40:10
    Třetí třetina bude nejspíše jen formalitou. Domácí ztrácí pět gólů a jestli chtějí pomýšlet na body, museli by v úvodu vystřelit minimálně dva rychlé góly, aby soupeře dostali pod tlak.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:38.
     
    Po druhé třetině je o vítězi s nevětší pravděpodobností jasno. Tým UK Hockey Prague v ní vstřelil čtyři góly, zatímco soupeři nepovolil jediný, momentálně vede vysoko 6:1. Hokejisté z hlavního města jsou jasně lepším týmem, o čemž ostatně výsledek napovídá. Už v první minutě druhé části zvýšil na 3:1 David Volf, na spoluhráče posléze navázali Dominik Havelka, Tomáš Kohout a Benjamín Velas. Domácí hokejisty sráží nedisciplinovanost, neboť pokaždé, když si začínají vytvářet nadějný tlak, tak přijde zbytečný faul, který soupeř nejednou potrestal, v přesilovce zaznamenal hned čtyři góly.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:20 Benjamín VELAS - 1:6
     
    39:20
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují, ale jen na jedné straně. Znovu to byl Martínek, kdo střílel z pravé strany a Novotný puk jenom vyrazil k protihráči, tentokráte úspěšně dorážel BENJAMÍN VELAS. Asistence: Viktor Martínek.
     
    39:00
    Jan Kropáč má na kontě už šest trestných minut. Podruhé je pak poslán na lavici hanby za napadení, když u střídačky soupeře pozdě dohrál jednoho z protihráčů.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:43
    Odvážný pokus Davidovi Šimanskému nevyšel. Zkusil si hodit puk mezi bruslemi protihráče Janků a objet jej zleva, obránce však soka za záda nepustil.
     
    38:31
    S rychlou odpovědí chtě přispěchat Dominik Kuchař. Nabral velkou rychlost mezi kruhy vystřelil zápěstím, na Balouna recept nenašel.
    37:34 Tomáš KOHOUT - 1:5
     
    37:34
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Hosté završují nepopulárního "bůra!" Martínek se vytočil zpoza brány, nicméně mezeru mezi betony Novotného nenašel. Gólman ovšem puk vyrazil pouze k TOMÁŠI KOHOUTOVI, jenž bezpečně uklidil touš do odkryté části brány. Asistence: Viktor Martínek.
     
    36:43
    Dominik Havelka si vyměnil puk s Piskačem a postupoval po pravé lajně do útočného pásma. Nahozením z velkého úhlu Novotného nepřekvapil.
     
    36:22
    Hosté zvládli hru ve čtyřech na jedničku. Soupeře nepustili do žádné větší příležitosti, stále s tak udržují v náskoku tří gólů.
     
    35:47
    Domácí pobyli v útočném pásmu jen chvíli. Mikuláš Rimmel zkusil pas napříč pásmem, čitelnou přihrávku vystihl Kohout.
     
    35:25
    Na druhé straně si o trest říkal rovněž Tomáš Síkora, ale rozhodčí nechali ve hře pokračovat. Jan Bečka vypálil v pádu nepřesně.
     
    34:12
    Michael Klinger míří na trestnou lavici poté, co zabránil Formánkovi pokračovat v úniku pouze za cenu nedovoleného zákroku podrážení.
     
    34:06
    Útok dvou proti dvěma nevyřešil Benjamín Velas vůbec dobře, při snaze o přihrávku trefil pouze brusle bránícího hráče.
     
    33:46
    Okamžitě po buly střílel od modré čáry Daniel Piskač. Lukáš Novotný bleskově máchl lapačkou a černou gumu v ní ukryl.
     
    33:24
    S koncem Martínkova trestu vyrazili hosté do dalšího brejku, který zakončoval Dominik Havelka, mezeru mezi betony brankáře nenašel.
     
    32:40
    Hosté zkusili zaútočit ve čtyřech, jmenovitě David Šimanský. Od levého mantinelu se natlačil před bránu, ale nepřehodil levý beton Novotného.
     
    32:08
    Hra přerušena, puk vyletěl do ochranné sítě. Obětavým blokem si vysloužil pochvalu od spoluhráče i gólmana Michael Klinger.
     
    31:50
    Ondřej Veselský viděl v levém kruhu nikým neatakovaného Martina Pěchu, těsně před ním však puk zvedl mimo jeho dosah Lelek.
     
    31:22
    Další vyloučení, po delší době ovšem na hostující straně. V útočném pásmu se prohřešku hákování dopustil Viktor Martínek.
     
    30:33
    Za vlastní brankou vybojoval kotouč Lukáš Pírek. Zvedl hlavu a po pravém mantinelu rozjel Supa, jemuž vystavil stopku Dlabola.
     
    30:10
    Utkání se přehouplo do své druhé poloviny. Univerzita Karlova má skvěle nakročeno k zisku premiérových tří bodů do tabulky, neboť v Olomouci vede tříbrankovým rozdílem.
     
    29:30
    Domácí v plném počtu, Ondřej Veselský okamžitě sprintuje vypomoci do defenzivy. Havelka vypálil těsně vedle pravé tyče.
     
    29:12
    Hosté chtěli využít střídání soupeře, ale útok zpomalili a nakonec tak jeli ve třech proti třem. Nahrávku na střed úspěšně vypíchl Kropáč.
     
    28:48
    Do pravého kruhu si najel Tomáš Kohout a zkusil vystřelit přes obránce, toho ovšem jenom zasáhl do chráněných míst.
     
    28:19
    Hosté v nejednom případě ukázali, že sehrát přesilovou hru umí. Teď se pokouší dokonce využít třetí v řadě.
     
    27:26
    Dnes podruhé je poslán na trestnou lavici Ondřej Veselský. Fauloval v předbrankovém prostoru, kde háčkem zabránil v zakončení Havelkovi.
     
    27:07
    Z velkého úhlu vyzkoušel pozornost brankáře David Jindra. Lukáš Novotný byl v pozoru, kotouč vyrazil vedle levé tyče.
     
    26:49
    Icing zrušil Pavel Skopal, jenž se natlačil před obránce a nepustil jej před sebe, následně u ovšem klička proti němu nevyšla.
     
    26:21
    Olomoučtí zkusili štěstí po levém mantinelu. Z této pozice nahodil touš před bránu Michal Fojtášek, Novotný schoval kotouč v lapačce.
     
    25:45
    Jakub Baloun zkusil za bránou zachytit vysoké nahození Dubovčího, ale nepovedlo se mu to. Nemusel ale smutnit, protože volný puk sebral spoluhráč Havelka.
     
    25:09
    Lukáš Pírek neměl jinou možnost. Poté, co získal černou gumu pro sebe, tak vyhodil na zakázané uvolnění, protože neměl na koho rozehrát.
     
    24:32
    Hosté mají navrch. Znovu přesunuli kombinaci do útočné třetiny a hokejem se viditelně baví, na rozdíl od hokejistů z Olomouce.
     
    24:00
    Daniel Piskač viděl rozjetého Martínka, avšak jeho rychlostní schopnosti přecenil. Výsledkem je zakázané uvolnění hostí.
     
    23:41
    Vůbec poprvé ve druhé třetině byl v permanenci Jakub Baloun. S lehkým nahozením Kropáče ze středního pásma si hravě poradil.
    23:14 Dominik HAVELKA - 1:4
     
    23:14
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    A našli! DOMINIK HAVELKA si v pravém kruhu potáhl puk více na střed, načež zápěstím vypálil puk nechytatelně do levé šibenice, Novotný reagoval pozdě. Asistence: Filip Čmejla.
     
    22:51
    Do třetice se již hokejisté v černých dresech usadili v útočném pásmu a zkouší najít místo, odkud by mohli přidat do Novotného svatyně čtvrtý kousek.
     
    22:30
    Minulou početní převahu hosté přetavili v gól, nyní to tak zatím nevypadá. Domácí se osvobodili dvakrát v krátkém časovém sledu.
     
    21:58
    Komplikace pro domácí nekončí. Po třetím inkasovaném gólu budou bránit ve čtyřech, za hákování je na dvě minuty vyloučen Libor Janků.
    20:52 David VOLF - 1:3
     
    20:52
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Parádní start pražského celku do prostředního dějství, poprvé v zápase disponuje dvoubrankovým náskokem! Havelka poslal kotouč před bránu na DAVIDA VOLFA, který usměrnil puk z bezprostřední blízkosti za záda Novotného. Asistence: Dominik Havelka.
     
    20:10
    Druhá třetina je v plném proudu, tak pojďme na ni! Hosté určitě budou bojovat o navýšení náskoku, zatímco domácí o vyrovnání, případně obrat.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 17:52.
     
    Zajímavá první třetina je minulostí a lépe se v ní vedlo hokejistům z Univerzity Karlovy, kteří disponují vedením 2:1. Hosté se dostali do vedení při vlastním oslabení, načež domácí dokázali vyrovnat v početní převaze. Přesilovou hru ovšem využili i hosté, a to těsně před odchodem do kabin, do druhé třetiny tak budou vstupovat o něco málo veselejší.
     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:41 David RUDOLPH - 1:2
     
    19:41
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Gól do šatny vrací vedení na stranu Univerzity Karlovy! Střelu Klingera zblokoval jeden z obránců. Kotouč zůstal ve hře a nejrychleji se zorientoval DAVID RUDOLPH, ten kotouč zvedl nad levé rameno bezmocného Novotného. Asistence: Dominik Havelka a Viktor Martínek.
     
    19:16
    Hokejisté v černých dresech drží útočné pásmo, ale zatím nenašli pozici, odkud by mohli vystřelit. Kotouč si vyměňují mezi sebou zleva doprava.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny.
     
    18:54
    Závěr třetiny hosté stráví v početní převaze, pokud samozřejmě nevstřelí gól, pak by trest pro Jana Kropáče za napadení skončil.
     
    18:13
    Hostující brána posunutá, vhazování proběhne po levici Jakuba Balouna. Do brankáře vletěl spoluhráč Klinger a sebral ho i s brankou.
     
    17:47
    A znovu o sobě dal výrazně vědět Pěcha. Volný kotouč dobruslil u pravého mantinelu jako první, načež nahrával před bránu Rimmelovi, těsně předtím v pádu odpálil touš do bezpečí Kopenec.
     
    17:23
    Souboj o puk ve středném pásmu dopadl nejlépe pro Martina Pěcha. Kotouč vyšťoural z pod brusle protihráče a najel s ním do útočného pásma. Tlak Olomouce pokračuje.
     
    16:30
    Bude zajímavé sledovat, jak hosté na vyrovnání zareagují. V posledních minutách totiž přeci jen byli o něco horším a nyní zase musí hrát i více do ofenzivy.
    15:39 Martin PĚCHA - 1:1
     
    15:39
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Přesilovka přináší srovnání stavu! Janků našel v levém kruhu volného MARTINA PĚCHU, jenž si srovnal puk na střelu a zápěstím vypálil nechytatelnou střelu zápěstím do pravé šibenice. Asistence: Libor Janků.
     
    15:05
    Po dvou oslabeních si Univerzita Palackého v Olomouci zahraje přesilovou hru. V obranném pásmu si nedovoleným zákrokem proti Pírkovi pomohl Jan Málek.
     
    14:46
    Za dlouhou nahrávkou sprintoval Dominik Cach. Nakoukl do útočného pásma, hned poté rozhodčí odpískal ofsajd.
     
    14:23
    Do defenzivy se příkladně vrátil Viktor Martínek a byl to právě on, kdo trpělivě stínil Kuchaře, až jej nakonec obral bez faulu.
     
    13:41
    Lukáš Novotný v pozoru, nadále platí skóre 0:1. Domácí gólman výborně zmenšil střelecký úhel Kohoutovi, střelu ukryl v lapačce.
     
    13:10
    Hraje se opět v plném počtu. Ondřej Veselský strávil na lavici hanby poklidné dvě minuty, hosté si nedokázali vytvořit souvislý tlak.
     
    12:50
    A další útok olomouckých hráčů ve čtyřech. Dominik Dubovčí nastartoval Pírka, tomu ovšem nevyšlo zpracování.
     
    12:27
    Je paradoxní, že v oslabení hrají domácí snad i lépe, než při hře pět na pět. Dominik Hajšman vypálil ze zápěstí vysoko nad břevno.
     
    11:40
    Dominik Kuchař vystartoval do útoku při vlastním oslabení. Brejk táhl na vlastní pěst, přičemž se nezvládl protáhnout kolem Dlaboly.
     
    10:59
    Jen co přesilovka Univerzity Karlovy skončila, zahrají si další. V rohu kluziště se totiž proti pravidlům provinil Ondřej Veselský, jenž podrazil Kohouta.
     
    10:53
    Jakub Kopenec nahazoval od modré čáry na teč. Žádná z hokejek ovšem let puku změnit nedokázala, Novotný měl tak snadný zákrok.
     
    10:20
    Na vlastní pěst vyrazil do útočné třetiny David Šimanský. Dojel až do levého kruhu, odkud vystřelil pouze do výstroje brankáře.
     
    09:47
    A ještě nějakou chvíli si na zákrok počká. Kuchař totiž vystihl nahrávku Klingera po modré a vyhodil přes všechny čáry.
     
    09:25
    Sledujeme kombinační hru v útočném pásmu, ale žádnou střelu. Novotný se přesunuje od tyče k tyči, nicméně zasahovat ještě nemusel.
     
    08:59
    Další komplikace pro domácí mužstvo. Prvním vyloučeným hokejistou v bílém dresu je Filip Kropáč, který si proti Piskačovi pomohl přidržením hole.
     
    08:30
    Delší dobu se hraje bez přerušení. Tato skutečno vyhovuje spíše celku z Prahy, jenž pokračuje ve vyvíjení tlaku a snaze navýšit skóre.
     
    07:53
    Útok olomouckých hokejistů vedl po levém mantinelu Žižlavský. Lehkou žabičkou hledal Kuchaře, ten puk letící ve vzduchu netrefil.
     
    07:15
    Do defenzivy příkladně zabojoval Jan Málek. Správně očekával, kam povede Zmeškal kličku, touš mu čistým způsobem vypíchl.
     
    06:54
    Hosty vedoucí branka pochopitelně hodně nakopla a momentálně jsou jasně lepším týmem. Hráči v černém kombinují v útočné třetině.
     
    06:21
    Druhý gól ve vlastní síti Novotný, zatím, nepřipustil. S nahozením od levého mantinelu neměl žádné větší problémy.
     
    05:40
    Po zbytek přesilovky se domácím nepodařilo nakouknout do útočné třetiny. Hosté hrají v plném počtu a na premiérové oslabení budou vzpomínat jen v dobrém.
    05:07 David ŠIMANSKÝ - 0:1
     
    05:07
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Velká rána pro domácí mužstvo, které inkasovalo branku při vlastním oslabení! Do úniku ujel Martínek, jehož pokus Novotný vyrazil a pak si mylně myslel, že má puk pod kontrolou, za brankovou čáru kotouč došťoural DAVID ŠIMANSKÝ. Asistence: Viktor Martínek.
     
    04:53
    Po dlouhé sérii nahrávek na sebe vzal zodpovědnost Filip Palička. Střílel z vrcholku pravého kruhu, ránu příklepem poslal nad břevno.
     
    04:25
    Ihned po buly se hosté osvobodili, ale domácím nastěhování zpět do pásma dlouho netrvalo. Teď kombinují a hledají prostor, odkud by mohli dosáhnout vedoucího gólu.
     
    03:31
    První přesilovou hru utkání si zahrají domácí. Na trestnou lavici odjel Michael Klinger, který za vlastní bránou podrazil protivníka.
     
    03:20
    Domácí ujeli do přečíslení dvou na jednoho. Kuchař pěknou nahrávkou oslovil Rimmela, tomu ovšem bekhendový blafák nevyšel.
     
    02:48
    Svižnou střelou ze zápěstí přes obránce se prezentoval David Šimanský. Gólman zasahovat nemusel, očima kontroloval puk směřující vysoko nad.
     
    02:17
    Do kombinace se zapojil i jeden z brankářů, a sice Lukáš Novotný Za brankou zastavil pomalu letící nahození, načež rozehrál k modré čáře na Dubovčího.
     
    01:47
    Za vlastní branku ujel před dotírajícím protihráčem Jan Málek. Párkrát s pukem zakvedlal, počkal na prostřídání formací, a přihrál k pravému mantinelu Velasovi.
     
    01:22
    Postavení mimo hru i na druhé straně. Dominik Kuchař udělal před modrou zbytečnou kličku navíc, s níž Formánek nepočítal.
     
    00:31
    První útok podnikli hosté. Jeden z útočníků se středem prohnal až do útočného pásma, ale zastavil jej hvizd čárového signalizující ofsajd.
     
    00:10
    První zápas nové sezóny univerzitní ligy právě začal! Vzhledem k předsezónní přípravě jsou favoritem domácí, ale hosté rozhodně nejsou bez šance.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Univerzita Palackého v Olomouci: Novotný – Veselský, Dubovčí, Pírek, Fojtášek, Janků, Síkora, Kuchař – Kropáč, Skopal, Žižlavský, Zmeškal, Sup, Pěcha, Cach, Palička, Formánek, Rimmel, Hajšman.

    UK Hockey Prague: Baloun (Novák) – Piskač, Málek, Lelek, Kopenec, Havelka, Klinger, Dlabola – Martínek, Rubeš, Bečka, Rudolph, Martínek, Šimanský, Kohout, Čmejla, Volf, Jindra, Velas.

    Rozhodčí: Novotná – Novotný, Přecechtěl.
     
    UK Hockey Prague

    Jak již bylo zmíněno, tak Univerzita Karlova obsadila loni 5. příčku, když v těsném souboji byli úspěšnější než Univerzita Palackého. Mužstvu z Prahy však vyšla příprava výrazně méně, v pěti utkáních skončili s negativní bilancí dvou vítězství a tří porážek. Doposud poslední střetnutí sehráli s českobudějovickými Black Dogs Budweis, s nimiž padli v gólové přestřelce 3:5.
     
    HC Univerzita Palackého v Olomouci

    Hokejisté Univerzity Palackého z Olomouce v loňském ročníku obsadili 6. místo z osmi účastníků. Svedli velký boj o konečnou 5. pozici, nakonec ovšem prohráli o bod právě s dnešním soupeřem z Prahy. Předsezónní příprava vyšla hokejistům z Olomouce skvěle, v rámci předsezónního Tipsport UNI Cupu odehráli sedm zápasů s bilancí pěti zápasů a dvou porážek, ve finále porazili 5:4 brněnskou Masarykovu Univerzitu.
     
    Všem fanynkám a fanouškům hokeje přeju krásný pondělní podvečer. Vítám vás při sledování 1. kola univerzitní ligy, u zápasu mezi olomouckou univerzitou Palackého a Univerzitou Karlovou z Prahy.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
    Marken.cz

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 16. Pěcha, 47. Dubovčí (Rimmel, Kuchař), 60. Dubovčí (Rimmel, Žižlavský) – 6. Šimanský (Martínek), 20. Rudolph (Havelka, Martínek), 21. Volf (Havelka), 24. Havelka (Čmejla), 38. Kohout (Martínek), 40. Velas (Martínek), 47. Bečka (Čmejla, Rubeš), 49. Rudolph (Velas)


    HC Univerzita Palackého v Olomouci: Novotný – Veselský, Dubovčí, Pírek, Fojtášek, Janků, Síkora, Kuchař – Kropáč, Skopal, Žižlavský, Zmeškal, Sup, Pěcha, Cach, Palička, Formánek, Rimmel, Hajšman.
    UK Kings Prague: Baloun (Novák) – Piskač, Málek, Lelek, Kopenec, Havelka, Klinger, Dlabola – Martínek, Rubeš, Bečka, Rudolph, Martínek, Šimanský, Kohout, Čmejla, Volf, Jindra, Velas.

    Rozhodčí: Novotná – Novotný, Přecechtěl

    Diváci: 52
    bahis siteleri