HC UP Olomouc – UK Kings Prague 3:8 (kon.) | Black Dogs Budweis – VUT Cavaliers Brno 2:1 (kon.)
konec
HC Univerzita Palackého v Olomouci
3:8 (1:2, 0:4, 2:2)
UK Kings Prague
Pondělí 27.09.2021, 17:00 • Zimní stadion města Uničova • Univerzitní liga ledního hokeje • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:22 Dominik DUBOVČÍ - 3:8
     
    59:22
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    V poslední minutě utkání zmírnil debakl svým druhým gólem v zápase DOMINIK DUBOVČÍ. Na střed obdržel pas od Rimmela a Balouna propálil k pravé tyči. Asistence: Mikuláš Rimmel a Martin Žižlavský.
    48:52 David RUDOLPH - 2:8
     
    48:52
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Olomoucká defenziva propadla a hosté ujeli do přečíslení dvou na jednoho. DAVID RUDOLPH si vyměnil puk s Velasem, aby následně zavěsil pod horní tyč. Asistence: Benjamin Velas.
     
    46:17
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Blesková odpověď v podání hostů, ti si okamžitě berou zpět náskok pěti branek. Novotný neudržel ránu Čmejly a JAN BEČKA posléze zareagoval rychleji než obránce, hrací předmět usměrnil za brankovou čáru. Asistence: Filip Čmejla a Filip Rubeš.
    46:05 Dominik DUBOVČÍ - 2:6
     
    46:05
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Záblesk naděje? u pravého mantinelu převzal puk Rimmel. Zkontrova situaci a před brankou vybídl ke skórování DOMINIKA DUBOVČÍHO, tomu nedělalo problém prostřelit přesunujícího se gólmana. Asistence: Mikuláš Rimmel a Dominik Kuchař.
    39:20 Benjamín VELAS - 1:6
     
    39:20
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují, ale jen na jedné straně. Znovu to byl Martínek, kdo střílel z pravé strany a Novotný puk jenom vyrazil k protihráči, tentokráte úspěšně dorážel BENJAMÍN VELAS. Asistence: Viktor Martínek.
    37:34 Tomáš KOHOUT - 1:5
     
    37:34
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Hosté završují nepopulárního "bůra!" Martínek se vytočil zpoza brány, nicméně mezeru mezi betony Novotného nenašel. Gólman ovšem puk vyrazil pouze k TOMÁŠI KOHOUTOVI, jenž bezpečně uklidil touš do odkryté části brány. Asistence: Viktor Martínek.
    23:14 Dominik HAVELKA - 1:4
     
    23:14
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    A našli! DOMINIK HAVELKA si v pravém kruhu potáhl puk více na střed, načež zápěstím vypálil puk nechytatelně do levé šibenice, Novotný reagoval pozdě. Asistence: Filip Čmejla.
    20:52 David VOLF - 1:3
     
    20:52
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Parádní start pražského celku do prostředního dějství, poprvé v zápase disponuje dvoubrankovým náskokem! Havelka poslal kotouč před bránu na DAVIDA VOLFA, který usměrnil puk z bezprostřední blízkosti za záda Novotného. Asistence: Dominik Havelka.
    19:41 David RUDOLPH - 1:2
     
    19:41
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Gól do šatny vrací vedení na stranu Univerzity Karlovy! Střelu Klingera zblokoval jeden z obránců. Kotouč zůstal ve hře a nejrychleji se zorientoval DAVID RUDOLPH, ten kotouč zvedl nad levé rameno bezmocného Novotného. Asistence: Dominik Havelka a Viktor Martínek.
    15:39 Martin PĚCHA - 1:1
     
    15:39
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Přesilovka přináší srovnání stavu! Janků našel v levém kruhu volného MARTINA PĚCHU, jenž si srovnal puk na střelu a zápěstím vypálil nechytatelnou střelu zápěstím do pravé šibenice. Asistence: Libor Janků.
    05:07 David ŠIMANSKÝ - 0:1
     
    05:07
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Velká rána pro domácí mužstvo, které inkasovalo branku při vlastním oslabení! Do úniku ujel Martínek, jehož pokus Novotný vyrazil a pak si mylně myslel, že má puk pod kontrolou, za brankovou čáru kotouč došťoural DAVID ŠIMANSKÝ. Asistence: Viktor Martínek.
    Marken.cz

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 16. Pěcha, 47. Dubovčí (Rimmel, Kuchař), 60. Dubovčí (Rimmel, Žižlavský) – 6. Šimanský (Martínek), 20. Rudolph (Havelka, Martínek), 21. Volf (Havelka), 24. Havelka (Čmejla), 38. Kohout (Martínek), 40. Velas (Martínek), 47. Bečka (Čmejla, Rubeš), 49. Rudolph (Velas)


    HC Univerzita Palackého v Olomouci: Novotný – Veselský, Dubovčí, Pírek, Fojtášek, Janků, Síkora, Kuchař – Kropáč, Skopal, Žižlavský, Zmeškal, Sup, Pěcha, Cach, Palička, Formánek, Rimmel, Hajšman.
    UK Kings Prague: Baloun (Novák) – Piskač, Málek, Lelek, Kopenec, Havelka, Klinger, Dlabola – Martínek, Rubeš, Bečka, Rudolph, Martínek, Šimanský, Kohout, Čmejla, Volf, Jindra, Velas.

    Rozhodčí: Novotná – Novotný, Přecechtěl

    Diváci: 52
    bahis siteleri