HC UP Olomouc – UK Kings Prague 3:8 (kon.) | Black Dogs Budweis – VUT Cavaliers Brno 2:1 (kon.)
konec
HC Univerzita Palackého v Olomouci
3:8 (1:2, 0:4, 2:2)
UK Kings Prague
Pondělí 27.09.2021, 17:00 • Zimní stadion města Uničova • Univerzitní liga ledního hokeje • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:31
    Velké množství vyloučených hráčů rozšiřuje domácí obránce Tomáš Síkora. Jakožto poslední hráč si s Martínkem poradil, ale jen za cenu faulu, konkrétně podrážení.
     
    52:14
    Vzájemnou potyčku mezi Liborem Janků a Janem Málkem vyřešila rozhodčí následovně, oběma aktérům udělila menší dvouminutový trest.
     
    51:47
    V obranném pásmu hostů se strhla velká bitva o puk. Hlavní rozhodčí Novotná nakonec přerušila hru a poslala na trestnou lavici Viktora Martínka za krosček.
     
    46:46
    David Volf si nepohlídal své náčiní a hokejkou trefil do obličeje jednoho z protihráčům za což vyfasoval dvouminutový trest.
     
    40:20
    Ale nezačali vůbec dobře, budou hrát v oslabení. Dominik Kuchař rychlostně nestačil na protihráče, jehož nevybíravým způsobem podrazil.
     
    39:00
    Jan Kropáč má na kontě už šest trestných minut. Podruhé je pak poslán na lavici hanby za napadení, když u střídačky soupeře pozdě dohrál jednoho z protihráčů.
     
    34:12
    Michael Klinger míří na trestnou lavici poté, co zabránil Formánkovi pokračovat v úniku pouze za cenu nedovoleného zákroku podrážení.
     
    31:22
    Další vyloučení, po delší době ovšem na hostující straně. V útočném pásmu se prohřešku hákování dopustil Viktor Martínek.
     
    27:26
    Dnes podruhé je poslán na trestnou lavici Ondřej Veselský. Fauloval v předbrankovém prostoru, kde háčkem zabránil v zakončení Havelkovi.
     
    21:58
    Komplikace pro domácí nekončí. Po třetím inkasovaném gólu budou bránit ve čtyřech, za hákování je na dvě minuty vyloučen Libor Janků.
     
    18:54
    Závěr třetiny hosté stráví v početní převaze, pokud samozřejmě nevstřelí gól, pak by trest pro Jana Kropáče za napadení skončil.
     
    15:05
    Po dvou oslabeních si Univerzita Palackého v Olomouci zahraje přesilovou hru. V obranném pásmu si nedovoleným zákrokem proti Pírkovi pomohl Jan Málek.
     
    10:59
    Jen co přesilovka Univerzity Karlovy skončila, zahrají si další. V rohu kluziště se totiž proti pravidlům provinil Ondřej Veselský, jenž podrazil Kohouta.
     
    08:59
    Další komplikace pro domácí mužstvo. Prvním vyloučeným hokejistou v bílém dresu je Filip Kropáč, který si proti Piskačovi pomohl přidržením hole.
     
    03:31
    První přesilovou hru utkání si zahrají domácí. Na trestnou lavici odjel Michael Klinger, který za vlastní bránou podrazil protivníka.
    Marken.cz

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 16. Pěcha, 47. Dubovčí (Rimmel, Kuchař), 60. Dubovčí (Rimmel, Žižlavský) – 6. Šimanský (Martínek), 20. Rudolph (Havelka, Martínek), 21. Volf (Havelka), 24. Havelka (Čmejla), 38. Kohout (Martínek), 40. Velas (Martínek), 47. Bečka (Čmejla, Rubeš), 49. Rudolph (Velas)


    HC Univerzita Palackého v Olomouci: Novotný – Veselský, Dubovčí, Pírek, Fojtášek, Janků, Síkora, Kuchař – Kropáč, Skopal, Žižlavský, Zmeškal, Sup, Pěcha, Cach, Palička, Formánek, Rimmel, Hajšman.
    UK Kings Prague: Baloun (Novák) – Piskač, Málek, Lelek, Kopenec, Havelka, Klinger, Dlabola – Martínek, Rubeš, Bečka, Rudolph, Martínek, Šimanský, Kohout, Čmejla, Volf, Jindra, Velas.

    Rozhodčí: Novotná – Novotný, Přecechtěl

    Diváci: 52
    bahis siteleri