Dynamo Moskva – Spartak Moskva 6:3 (kon.) | Kunlun – Vladivostok 3:1 (kon.)
konec
Red Star Kunlun
3:1 (2:0, 1:0, 0:1)
Admiral Vladivostok
Úterý 28.09.2021, 18:30 • Arena Mytišči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Red Star Kunlun a Admiral Vladivostok. Duel začíná v 18:30.
     
    Admiral Vladivostok

    Hostující Admiral Vladivostok zatím neprožívá příliš povedenou sezónu. V deseti duelech získal Admiral šest bodů a patří mu desátá pozice Východní konference. Admiral trápí špatná defenziva. Dosud inkasoval už 41 branek, což je nejhorší defenziva v celé konferenci. Poslední tři duely v řadě navíc Admiral prohrál. Naposledy padl výsledkem 0:4 na ledě Nižněkamsku. Nejproduktivnějším hráčem je s šesti kanadskými body Libor Šulák.
     
    Red Star Kunlun

    Domácí Kunlun je jediným čínským zástupcem v Kontinentální hokejové lize. Kunlun se však v letošním ročníku hodně trápí. V deseti odehraných zápasech získal hostující celek jen čtyři body a patří mu dvanáctá pozice Východní konference. Svým soupeřům zatím Kunlun nasázel pouze dvacet jedna branek. Posledních pět zápasů Kunlun prohrál. Naposledy padl výsledkem 0:2 s Amurem Chabarovsk.
     
    Češi a Slováci

    Libor Šulák (VLD) – 10 zápasů, 1 gól, 5 asistencí
    Vojtěch Mozík (VLD) – 10 zápasů, 0 gólů, 2 asistence
     
    Úvodní sestavy:

    Red Star Kunlun: J. Smith (Lazušin) – Sproul (A), N. Chlystov, Chelios, Yuen, Fram, Bartley (A), Jen – S. Foo, Lockhart, P. Foo – Yip (C), Werek, Wong – Nicholls, Riche, C. Kane – J. Chu, Seto, Ying.

    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Sinjagin) – Matuškin, F. Beljakov, Mozík, Šulák, Patrikejev, Chamidullin, Palivko – Obidin, Lugin (C), Kestner – A. Ševčenko, Sajustov (A), Rihards Bukarts – Makarenko, Verba, Arťuchin (A) – Manukjan, Ťuťunnikov, A. Garejev – Vj. Ušenin.

    Rozhodčí: Lavrentěv, Spirin – Kanifadin, Osipov.
     
    Oba celky jsou na hrací ploše. Ještě si vyslechneme ruskou a čínskou hymnu a poté už bude moci utkání začít.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:20
    Hosté se hned dostali do útočného pásma, ale jejich snaha před gólmanem Smithem byla marná.
     
    00:42
    Hned na to Kunlun hru otočil a před Serebrjakovem zakončil Spencer Foo, ale pokus šel jen vedle jeho branky. Zápas začal v první minutě hodně svižně.
     
    01:26
    Ševčenko nyní střílel z pravého kruhu a jeho pokus do lapačky pohotově chytil Jeremy Smith. Ten pak přerušuje hru a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    02:10
    Christopher Seto si ve středním pásmu sebral odražený kotouč a uháněl před Nikitu Serebrjakova, ale ten byl připraven s dalším zákrokem, když puk poslal do rohu obranného pásma.
     
    02:44
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Josh Kestner.
     
    03:36
    První minutu oslabení zatím hosté zvládají velmi dobře, domácí se nedostali ještě k nějaké nebezpečné střele.
     
    04:23
    Hráči Vladivostoku získali puk a hned ho vyhodili až před branku Kunlunu, šetří tak další cenné vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    04:44
    Admiral je v plném počtu.
     
    05:21
    Na řadě je první komerční přestávka tohoto utkání.
     
    05:40
    Rihards Bukarts objel soupeřovu branku a poté poslal puk před branku Kunlunu, tam ale nebyl nikdo z jeho spoluhráčů, kdo by před Smithem zakončil.
     
    06:40
    Alexandr Ševčenko objel útočné pásmo kolem dokola, poté z vrcholu levého kruhu vystřelil, ale jen do připraveného Jeremyho Smithe.
     
    07:02
    Po zisku puku otočili domácí hráči hru na opačnou stranu, dostali se však jen před útočnou modrou čáru, kde záhy o kotouč zase přišli.
     
    07:45
    Nebezpečně si nyní počínali hráči Kunlunu před brankou Vladivostoku, ovšem jejich střela šla jen do boční sítě branky Nikity Serebrjakova.
     
    08:51
    Danila Palivko sebral puk a dojel s ním do útočného pásma, kde ale neměl tolik sil, aby zakončil přesněji. Kotouč tak mají opět hráči Kunlunu a otáčejí hru.
     
    09:11
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Rudi Ying – 2 min., podrážení).
     
    09:41
    Libor Šulák nabral rychlost a chtěl touš dostat do útočného pásma, ale u modré čáry ho o něj obral soupeř a poslal až před Serebrjakovovu branku.
     
    10:24
    Na levé straně zblízka zakončil Rihards Bukarts, ale Smith natáhl lapačku a kotouč do ní ukryl. Následně pak se Kunlun osvobozuje.
     
    11:11
    Kunlun je v plném počtu.
     
    11:26
    Josh Kestner svižnou ranou z prostoru mezi kruhy nechal jen vyniknout Jeremyho Smithe, který dalším zákrokem podržel svůj tým.
     
    11:58
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Špatná rozehrávka u modré čáry hostujícího Danily Palivka, kterou vystihl ALEX RICHE. Ten se poté prodral útočným pásmem, objel branku Serebrjakova a na levé straně zakončil do jeho odkryté klece – 1:0. Bez asistence.
    11:58 Alex RICHE - 1:0
     
    13:07
    Domácí ožili a po chvilce se znovu dostali do zakončení před hostující klecí, tentokráte si ale Nikita Serebrjakov poradil a puk ukryl.
     
    13:51
    Hráči Vladivostoku se snažili rychle vyrovnat, ale proti střele Libora Šuláka stál obranný zákrok hráče Kunlunu.
     
    14:18
    Další komerční přestávka.
     
    14:27
    Domácí se opět dostali do zakončení před brankou hostů, ale nic z toho nebylo. Po zisku puku pádí útočit zase hráči Vladivostoku.
     
    15:45
    Jang Chu svou střelou z pravé strany vyprášil betony hostujícího brankáře, ty jen zaduněly.
     
    16:12
    Série nepřesností na obou stranách, nyní už mají puk hosté a pádí s ním do útočné akce. Obrana Kunlunu se už chystá před Smithem.
     
    17:35
    Opět bylo rušno před brankou Vladivostoku. Serebrjakov tak měl opět plné ruce práce.
     
    17:51
    Nahození Vojtěcha Mozíka končí na betonu Jeremyho Smithe. Obrana Kunlunu pak získala puk na svoji stranu a otočila hru před Serebrjakova.
     
    18:33
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Pavel Makarenko.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:33
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí v závěru třetiny využívají přesilovou hru a jdou do dvoubrankového náskoku. Framovu střelu těsně před Serebrjakovem uklidil za jeho záda LUKE LOCKHART, který byl v jeho těsné blízkosti – 2:0. Asistence: Jason Fram a Cory Kane.
    19:33 Luke LOCKHART - 2:0
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je minulostí. V ní dominovali domácí hráči, kteří si za svou aktivitu vysloužili dvě vstřelené branky. Mají tak slibný náskok a rádi by ho ještě navýšili. Zatímco hosté by rádi snížili či vyrovnali. Uvidíme, co nás ještě v dalším průběhu hry čeká. Druhá třetina začne přibližně v 19:20.
     
    Střely na branku: 16 – 11
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:35
    Domácí pokračují v aktivitě a hned na začátku druhé třetiny vyvinuli tlak před Serebrjakovem, ten ale tentokráte svůj tým podržel.
     
    21:23
    Victor Bartley napřáhl na modré čáře a po jeho ráně zaduněl beton Nikity Serebrjakova.
     
    22:02
    Alexandr Ševčenko se napřáhl ke střele, proti Smithovi ale byl bez šance, ten nastavil beton a puk jím vykopl do bezpečí.
     
    22:39
    Pavel Makarenko jel do prostoru mezi kruhy, kde zakončil, ale jeho pokus pokryl znovu připravený Jeremy Smith, jenž stále drží nulu na svém kontě.
     
    24:07
    Další zákrok Jeremyho Smithe a ten nechává hru raději přerušit. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce, hosté si tak pobyt před jeho brankou ještě prodlouží.
     
    24:30
    Dmitrij Lugin zakončoval z první střelou po zemi, ale ta se jen otřela o pravý beton Jeremyho Smithe.
     
    24:50
    Na druhé straně vyzkoušel pozornost hostujícího brankáře domácí Jang Chu, ale i gólman Vladivostoku si poradil.
     
    26:01
    Dinar Chamidullin dostal nabito do prostoru mezi kruhy a jeho svižný pokus pak zamířil přímo na Jeremyho Smithe. Hosté se tak stále marně snaží o snížení na rozdíl jediné branky.
     
    27:08
    Zakázané uvolnění Kunlunu a hra se stěhuje zpět před brankáře Jeremyho Smithe, buly bude vhozeno po jeho pravé ruce.
     
    27:31
    A další icing Kunlunu.
     
    27:47
    Z otočky pálil Rihards Bukarts, znovu to ale bylo jen do betonu Jeremyho Smithe.
     
    28:13
    Hosté se snaží ostřelovat domácího brankáře, který však zatím odolává a nechce kotouč pustit za svá záda. Před chvílí rozklekem zlikvidoval další šanci soupeře.
     
    29:02
    Victor Bartley mířil z pravého kruhu na branku hostů, ale jeho pokus šel jen vedle ní. Nicméně domácí celek stále drží útočnou třetinu.
     
    29:41
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Spencer Foo – 2 min., nedovolené bránění).
     
    29:41
    Následuje komerční přestávka a po ní si přesilovku zahraje hostující Vladivostok.
     
    30:10
    Jsme za polovinou základní hrací doby a domácí stále drží dvoubrankový náskok. Nyní se ubránili dalšímu pokusu hostů v přesilové hře.
     
    30:45
    Libor Šulák nebezpečně vystřelil z vrcholu levého kruhu, jeho pokus v lapačce kryje Jeremy Smith a přerušuje hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    31:10
    Hráči Kunlunu vyhodili puk až před branku Nikity Serebrjakova a šetří cenné vteřiny ze svého oslabení. Dokonce pak donutili hostujícího brankáře, aby hru zastavil.
     
    31:41
    Kunlun se ubránil a už je v plném počtu.
     
    31:58
    Od vlastní branky zakládají domácí hráči další akci a už se blíží před branku soupeře.
     
    32:40
    Kotouč u hostujícího brankoviště vyškrábl Vojtěch Mozík a dostal ho do středního pásma. Jenže tam ho získali hokejisté Rudé Hvězdy a hned se opět dostali ke střele, Cory Kane ale trefil jen připraveného Serebrjakova.
     
    33:39
    Tyler Wong tečoval pokus spoluhráče těsně před soupeřovou klecí, ale vedení svého celku nenavýšil. Na druhé straně se pak nepovedlo zakončit Liboru Šulákovi.
     
    34:36
    Hosté se na chvíli usadili v pásmu domácích, kde kombinovali, ale poté přišli o puk a domácí otáčejí hru.
     
    34:46
    Další komerční přestávka.
     
    35:13
    Jeremy Smith si pohlídal střelu Dinara Chamidullina od modré čáry a pohotově kryje kotouč pod lapačku. Následně pak nechal hru raději zastavit.
     
    35:47
    Závar před domácí brankou vyřešil Jeremy Smith a znovu nechává hru zastavit. Buly bude vhozeno po jeho levé ruce.
     
    36:51
    Už zase agilní Kunlun operoval před hostující klecí, ale nedokázal prostřelit Serebrjakova.
     
    37:37
    Ethan Werek dorážel před hostující klecí, obrana Vladivostoku se ale o něj postarala a nedovolila, aby navýšil vedení Kunlunu.
     
    38:15
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Na levý kruh dostal nabito CORY KANE, který poté pohotovou svižnou střelou prostřelil Serebrjakova u protější tyče, kam kotouč zavěsil do sítě – 3:0. Asistence: Alex Riche a Josh Nicholls.
    38:15 Cory KANE - 3:0
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:38
    Domácí to ještě zkoušeli před hostující brankou, ale nedokázali ji ohrozit. To samé hosté na opačné straně.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je u konce. V ní domácí přidali ještě jednu branku a mají tak před třetí periodou slušný náskok. Nadále působí aktivnějším dojmem, hosté zatím nemohou najít herní pohodu a také recept na to, jak dnes překonat Jeremyho Smithe.
     
    Střely na branku: 26 – 22
     
    Další třetina začne přibližně ve 20:06.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:30
    Hned na úvod třetí třetiny šli do akce zase domácí hráči, ale Serebrjakov nemusel zasahovat, pomohla mu obrana.
     
    41:32
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Brandon Yip – 2 min., podrážení).
     
    42:08
    Hosté mají k dispozici přesilovou hru a mohou se tak ještě částečně vrátit do zápasu, prohrávat o dva góly na začátku třetiny, by ještě mohlo něco znamenat.
     
    42:54
    Po zákroku Jeremyho Smithe je hra přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    43:04
    Domácí vypíchli puk a nasměrovali ho až před branku soupeře, šetří další vteřiny ze svého oslabení.
     
    43:32
    Kunlun je v plném počtu.
     
    44:11
    Od vlastního brankáře zakládají akci domácí hráči a pokusí se projít na opačnou stranu, aby ohrozili Serebrjakova.
     
    45:32
    Josh Kestner napřáhl těsně před Smithem, ale jeho pokus skončil jen na jeho betonech.
     
    46:02
    Domácí kontrolují hru a snaží se držet dobrý náskok, Smith zatím drží stále nulu na svém kontě. Pokus Sproula z pravého kruhu pokryl Serebrjakov.
     
    46:51
    Libor Šulák pronikl do útočného pásma, kde přihrál Sajustovovi, ale ten přízemní pokus poslal jen do připraveného Jeremyho Smithe.
     
    47:42
    Kunlunští znovu nepustili hosty do přesnějšího zakončení a na opačném konci kluziště pak ještě prověřil Serebrjakova Tyler Wong. Hostující brankář má puk ve své moci a hra je přerušena.
     
    47:42
    Následuje další komerční přestávka.
     
    48:21
    Dinar Chamidullin poslal puk na modrou pro Vjačeslava Ušenina, který okamžitě pálil, ale jeho rána za zády Smithe neskončila.
     
    49:30
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hosté se přeci jen prosazují a berou Smithovi čisté konto. Ránu Kestnera z vrcholu levého kruhu tečoval těsně před Smithem DMITRIJ LUGIN a ještě tak vykřesal jiskru naděje pro hostující celek – 3:1. Asistence: Josh Kestner.
    49:30 Dmitrij LUGIN - 3:1
     
    51:08
    Mark Verba získal puk v obranném pásmu, ale hosté ho ven nedostali. Pokračuje tak další akce Kunlunu, který se snaží držet puk co nejdále od své branky.
     
    52:44
    Luke Lockhart střelou po zemi poslal puk před hostující branku, tam ale zakročila obrana soupeře a získala kotouč na svou stranu.
     
    53:02
    Na druhé straně došlo k zakončení Vladivostoku, ale to má ve své moci brankář Jeremy Smith. Ten poté hru přerušuje a následuje ještě komerční pauza.
     
    54:03
    Domácí stále drží dvoubrankový náskok a příliš se nikam neženou. Neradi by inkasovali kontaktní branku soupeře.
     
    54:55
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Ryan Sproul – 2 min., krosček).
     
    55:23
    Hosté hrají další přesilovou hru a nyní už mají velkou šanci dostat se svému soupeři na kontaktní branku. Buly bude vhozeno před Smithem.
     
    55:58
    První minutu domácí velmi dobře bránili a nepouštěli soupeře do přesnějšího zakončení. Nyní vyhazují puk až před Serebrjakova.
     
    56:40
    Znovu dobrá obrana domácích a kotouč má ve své moci Jeremy Smith. Pro jistotu raději zastavuje hru.
     
    56:55
    Kunlun je v plném počtu.
     
    57:30
    Hosté se urputně snaží o snížení, ale domácí jsou proti. Sami by už byli rádi, kdyby takto duel skončil.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:15
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Pavel Makarenko.
     
    58:45
    Hosté špatně střídali a zbytečně se tak nechali oslabit. Tohle už z jejich pohledu není dobré.
     
    59:37
    Domácí mají puk na svých holích a kontrolují hru. Už se nikam neženou a snaží se v poklidu utkání dohrát, zatím se jim daří držet puk co nejdále od Smithe.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Kunlun nakonec udržel vítězství i po hostujícím snížení. Nakonec zápas končí výsledkem 3:1. Hosté si tak z ledu soupeře neodvezou ani bod.
     
    Střely na branku: 31 – 32
     
    Československá stopa v utkání

    Vojtěch Mozík (VLD) 0+0, 4 střely
    Libor Šulák (VLD) 0+0, 5 střel
     
    Dnešní utkání sledovalo 271 diváků.
     
    Děkuji za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (20:42:54)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 12. Riche, 20. Lockhart (Fram, C. Kane), 39. C. Kane (Riche, Nicholls) – 50. Lugin (Kestner)


    Red Star Kunlun: J. Smith (Lazušin) – Sproul (A), N. Chlystov, Chelios, Yuen, Fram, Bartley (A), Jen – S. Foo, Lockhart, P. Foo – Yip (C), Werek, Wong – Nicholls, Riche, C. Kane – J. Chu, Seto, Ying.
    Admiral Vladivostok: Serebrjakov (Sinjagin) – Matuškin, F. Beljakov, Mozík, Šulák, Patrikejev, Chamidullin, Palivko – Obidin, Lugin (C), Kestner – A. Ševčenko, Sajustov (A), Rihards Bukarts – Makarenko, Verba, Arťuchin (A) – Manukjan, Ťuťunnikov, A. Garejev – Vj. Ušenin.

    Rozhodčí: Lavrentěv, Spirin – Kanifadin, Osipov

    Diváci: 271
    bahis siteleri