Tampa – Nashville 2:6 (kon.) | Detroit – Buffalo 6:2 (kon.) | Boston – Philadelphia 4:2 (kon.)
Colorado – Minnesota 6:4 (kon.) | Los Angeles – Vegas 3:1 (kon.) | Anaheim – San Jose 1:3 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
6:2 (0:1, 4:1, 2:0)
Buffalo Sabres
Pátek 01.10.2021, 01:30 • Little Caesars Arena, Detroit • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:33 Jonathon MARTIN - 6:2
     
    58:33
    Detroit právě vstřelil branku!
    Vzápětí přichází šestá trefa Red Wings. JONATHON MARTIN se nádherně proháčkoval až před bránu Buffala, načež Luukkonena překonal střelou mezi betony. Opravdu pěkná individuální akce. 6:2. Asistence: Dan Renouf a Troy Stecher.
    57:42 Robby FABBRI - 5:2
     
    57:42
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté to rovnou zkusili po buly v šesti, ale během pár sekund inkasovali do prázdné brány. Lucas Raymond ještě před prázdnou klecí vybídl ROBBYHO FABBRIHO, jenž už měl jednoduchou práci. 5:2. Asistence: Lucas Raymond a Pius Suter.
    37:01 Luke WITKOWSKI - 4:2
     
    37:01
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hned po vhazování přidává Detroit svou čtvrtou branku v utkání. Suter vyhrál buly na LUKEA WITKOWSKÉHO, jehož pumelice zaplula přímo do šibenice. Náskok Detroitu je opět dvougólový. 4:2. Asistence: Pius Suter.
    31:52 Arttu RUOTSALAINEN - 3:2
     
    31:52
    Sabres právě vstřelili branku!
    Sabres nakonec využívají přesilovku na jejím úplném konci. Hned dva hráči Red Wings mohli touš vyhodit, ale to se jim nepovedlo. Ke střele z otočky se proto vzápětí dostal ARTTU RUOTSALAINEN, jenž našel mezírku v Nedeljkovicově postoji. 3:2. Asistence: Dylan Cozens a Rasmus Asplund.
    25:18 Troy STECHER - 3:1
     
    25:18
    Detroit právě vstřelil branku!
    Do druhé periody vstoupil Detroit skvěle, přidává už třetí gól. Tentokrát se trefuje obránce TROY STECHER, který si povyjel na kruh a krásně zamířil přímo do brány. Dobrou práci na brankovišti odvedl i jeho spoluhráč, který Luukkonenovi stínil. 3:1. Asistence: Riley Barber a Turner Elson.
    22:29 Lucas RAYMOND - 2:1
     
    22:29
    Detroit právě vstřelil branku!
    Během pár sekund překlápí celek v červených dresech skóre na svou stranu. LUCAS RAYMOND se na kruhu dostal k volnému puku, povyjel si na střed a poté našel mezírku mezi betony hostujícího gólmana. 2:1. Bez asistence.
    22:06 Robby FABBRI - 1:1
     
    22:06
    Detroit právě vstřelil branku!
    První formace domácích udeřila! Pius Suter vystřelil z pravé strany a následně se kotouč odrazil od Luukkonenova betonu. K dorážce se dostal ROBBY FABBRI, který s přehledem skóroval. 1:1. Asistence: Pius Suter a Turner Elson.
    18:31 Rasmus ASPLUND - 0:1
     
    18:31
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté otevírají skóre dnešního duelu. Tento gól si Alex Nedeljkovic za rámeček rozhodně nedá. RASMUS ASPLUND jej překvapil prudkou střelou z poměrně velké dálky na vrcholu kruhu. Brankáři Detroitu černá guma proletěla mezi rukou a tělem. 0:1. Asistence: Dylan Cozens a Robert Hägg.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 23. Fabbri (Suter, Elson), 23. Raymond, 26. Stecher (Barber, Elson), 38. Witkowski (Suter), 58. Fabbri (Raymond, Suter), 59. Martin (Renouf, Stecher) – 19. Asplund (Cozens, Hägg), 32. Ruotsalainen (Cozens, Asplund)


    Detroit Red Wings: Nedeljkovic (32. Brattström) – Leddy (A), Seider, Renouf, Stecher, Witkowski, Newpower – Fabbri (A), Suter, Raymond – Zadina, Veleno, Gagner (A) – Elson, Pearson, Barber – Spezia, Verbeek, Martin
    Buffalo Sabres: Luukkonen (Robson) – Pysyk (A), Hägg (A), Fitzgerald, Davidson, Butcher, Bryson – Thompson, Cozens, Asplund – Peterka, Ruotsalainen, Weissbach – Quinn, Malone, Murray – Hayden, Eakin, Warren

    Rozhodčí: Kea, Luxmore – Murray, Flemington

    Diváci: 14 352
    bahis siteleri