K. Vary – Motor ČB 3:5 (kon.) | Vítkovice – Litvínov 1:4 (kon.) | Zlín – Mladá Boleslav 0:4 (kon.)
Mountfield HK – Kometa Brno 3:0 (kon.) | Liberec – Sparta 2:3 (0:2 po s.n.) | Kladno – Plzeň 1:8 (kon.)
Olomouc – Třinec 1:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:0 (0:0, 1:0, 2:0)
HC Kometa Brno
Pátek 08.10.2021, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    37:42
    Marek Ďaloga fasuje dvě minuty za podrážení a myslím si, že ze svého trestu musí mít obrovskou radost! Nejprve totiž vyrobil minelu, když před vlastním brankářem ztratil puk a zezadu podrážel unikajícího Perreta, ten se přesto do zakončení dostal, Tomek byl ale s betony na ledě včas!
     
    36:22
    Souboj dvou Pavlíků nyní vyzněl v prospěch toho Brněnského. Radovan Pláchl Filipovi a ten ho lehkým háčkem zezadu brzdil. Sudí okamžitě zvedá pravici a dává obránci Hradce dvě minuty za hákování.
     
    27:51
    První přesilovka Hradce v zápase! Za hákování na obranné modré je vyloučen exhradecký Radovan Pavlík, jenž dává svému bývalému celku možnost otevřít skóre.
     
    17:01
    Kometa si zahraje podruhé za sebou v rychlém sledu početní výhodu. Na trestnou lavici usedne Radek Smoleňák, který odpyká trest pro hráčskou lavici Lvů za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    14:07
    Martin Štohanzl zbytečně fauloval v útočném pásmu za klecí Tomka jednoho ze soupeřů, kterému sáhl holí do obličeje a dostává dvě trestné minuty. První přesilovka zápasu pro Brno.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 30. Cingel (F. Pavlík, Oksanen), 56. Lalancette (Gaspar), 58. Koukal


    Mountfield HK: Š. Lukeš (Kiviaho) – Nedomlel, Blain, Gaspar, F. Pavlík (A), Kalina, McCormack, Jank – Smoleňák (C), Cingel, Orsava – Lev (A), Lalancette, Oksanen – Perret, Kevin Klíma, Jergl – R. Pilař, Koukal, Štohanzl.
    HC Kometa Brno: Tomek (Klimeš) – Ďaloga, Roth, Kučeřík, R. Holland, Gulaši (A), Bartejs – Mallet, Krištof, P. Mueller (A) – Zaťovič (C), P. Holík, L. Horký – Kusko, Kollár, R. Pavlík – Rákos, Magee, Vincour – Dočekal.

    Rozhodčí: Šír, Mrkva – Frodl, Komárek

    Diváci: 3828
    thejrc.org