Montreal – Ottawa 4:5 (1:2 po s.n.) | Tampa – Florida 6:2 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 4:2 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 0:0 (zruš.) | Minnesota – Chicago 3:2 (po pr.) | Dallas – Colorado 3:1 (kon.)
Edmonton – Vancouver 3:2 (kon.) | Vegas – Arizona 1:3 (kon.)
po s.n. (1:2)
Montreal Canadiens
4:5 (2:1, 0:3, 2:0 - 0:0)
Ottawa Senators
Pátek 08.10.2021, 01:00 • Bell Centre, Montreal • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Josh NORRIS - 4:5
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Ottawa Senators.
    Autorem vítězné branky je JOSH NORRIS.
    59:00 Jeff PETRY - 4:4
     
    59:00
    Montreal právě vstřelil branku!
    Habs si pravděpodobně vynutili prodloužení! Suzukiho nastřelení bylo spojeno s odjezdem Allena na střídačku. Toffoli nahrával k modré čáře na JEFFA PETRYHO, jehož střelu z nápřahu zastavila až síť v brance Antona Forsberga, který nemohl prakticky nic vidět. Asistence: Tyler Toffoli, Nick Suzuki.
    42:07 Nick SUZUKI - 3:4
     
    42:07
    Montreal právě vstřelil branku!
    Pouze šest vteřin stačilo Habs k využití přesilové hry! Tyler Toffoli pomohl vyhrát buly. Petry na modré čáře otočil doleva ke Caufieldovi, jenž trefil tyčku a duchapřítomný NICK SUZUZKI z bezprostřední blízkosti dorazi puk za nic netušícího Forsberga. Asistence: Brandon Gallagher, Cole Caufield.
    36:50 Chris TIERNEY - 2:4
     
    36:50
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Další gól v domácí síti! Svižná souhra mezi Stützlem, Bathersonem a CHRISEM TIERNEYM vzbudila hodně emocí. Posledně jmenovaný na zadní tyči uklízel finální pas od německého mladíka a puk podle názoru sudích prošel celým objemem za brankovou čáru. Asistence: Tim Stützle, Drake Batherson.
    24:24 Josh NORRIS - 2:3
     
    24:24
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Sens dokonali obrat z 0:2 na 3:2! Strašlivou chybu udělal Alex Belzile, který naslepo přihrával do mezikruží před vlastní brankou. K jeho nemilému zjištění se tam nacházel pouze JOSH NORRIS a střelou z jedné dostal puk za Allenova záda. Bez asistence.
    21:47 Shane PINTO - 2:2
     
    21:47
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Bezprostředně po vypršení Dvorakova trestu je srovnáno na 2:2! SHANE PINTO se na modré utrhnul od Petryho a díky své rychlosti předčil i mladíka Romanova. Pak už měl před sebou jenom Allena, kterého překonal z mezikruží. Asistence: Erik Brannström, Thomas Chabot.
    08:04 Josh NORRIS - 2:1
     
    08:04
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Sens v početní převaze ruší Allenovo čisté konto! Raduje se JOSH NORRIS, kterému Chabot ideálně posunul puk na střelu golfákem z pravého kruhu. Už předtím měl příležitost Tyler Ennis. Asistence: Thomas Chabot, Tyler Ennis.
    03:41 Jeff PETRY - 2:0
     
    03:41
    Montreal právě vstřelil branku!
    Šestice červených dresů v ponechané výhodě utíká do dvougólového vedení! Toffoli završil trpělivou kombinaci přihrávkou z pravého kruhu do levého. JEFF PETRY střílel bez přípravy a nedal Forsbergovi čas na přesun k jeho pravé tyči. Asistence: Tyler Toffoli, Alexandr Romanov.
    00:10 Josh ANDERSON - 1:0
     
    00:10
    Montreal právě vstřelil branku!
    Děsivý úvod pro Sens, kteří už po deseti vteřinách kapitulují! Lehkonen přemístil rozehrávku Romanova doleva na JOSHE ANDERSONA, který ukázal záda všem pěti protivníkům a střelou na lapačku překonal Forsberga z první střely. Asistence: Artturi Lehkonen, Alexandr Romanov.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 1. Anderson (Lehkonen, Romanov), 4. Petry (Toffoli, Romanov), 43. Suzuki (Gallagher, Caufield), 59. Petry (Toffoli, Suzuki) – 9. Norris (Chabot, Ennis), 22. Pinto (Brannström, Chabot), 25. Norris, 37. Tierney (Stützle, Batherson), rozh. náj. Norris

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Cole Caufield (MTL)
    0:0   Tim Stützle (OTT)
    2. série:
    0:0   Nick Suzuki (MTL)
    0:0   Arťom Zub (OTT)
    3. série:
    0:0   Christian Dvorak (MTL)
    0:0   Drake Batherson (OTT)
    4. série:
    1:0   Joel Armia (MTL)
    1:1   Connor Brown (OTT)
    5. série:
    1:1   Tyler Toffoli (MTL)
    1:2   Josh Norris (OTT)


    Montreal Canadiens: Allen (Primeau) – Petry (A), Romanov, Savard, Chiarot, Wideman, Kulak – Caufield, Suzuki, Toffoli – Anderson, Dvorak, Lehkonen – Gallagher (A), Evans, Armia – Ylönen, Poehling, Belzile.
    Ottawa Senators: A. Forsberg (Gustavsson) – Zub, Chabot (A), Zajcev, Mete, Brannström, Holden – Batherson, Norris, Stützle – C. Brown (A), Pinto, Paul (A) – Watson, Tierney, Formenton – Ennis, Agozzino, Sanford.

    Rozhodčí: Joannette, O´Donnell – Cormier, Deschamps

    Diváci: 7 500
    bahis siteleri