Michalovce – Spišská N. Ves 3:1 (kon.) | Nitra – Banská Bystrica 5:2 (kon.) | Nové Zámky – Trenčín 4:3 (kon.)
Prešov – Zvolen 2:3 (kon.) | Poprad – Košice 4:3 (po pr.) | HC Slovan – Lipt. Mikuláš 4:3 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
4:3 (2:1, 1:0, 1:2)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 10.10.2021, 16:00 • ZŠ Nové Zámky (Nové Zámky) • Tipos Extraliga (SR) • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:08
    HC Nové Zámky dali gól!
    Gól strelil HOLENDA. Asistencie Farley.
    Obrovská radosť vypukla na štadióne v Nových Zámkoch po delovke od modrej! Holenda prepálil všetko čo mu stálo v ceste a domáci sú blízko k víťazstvu! Perfektnú prácu odviedol pred brankárom jeden z jeho spoluhráčov, pretože Bowns absolútne nič nevidel.
     
    46:00
    Trenčín dal gól!
    Gól strelil J. MINÁRIK. Asistencie Starosta.
    Vyrovnávajúci gól ako blesk z jasného neba! Minárik z otočky poslal puk na bránu, ktorý domáci brankár nemal šancu vidieť a hostia oslavujú!
     
    42:25
    Trenčín dal gól!

    Nedáš, dostaneš! Opäť sa to raz potvrdilo v praxi! Kudla poslal puk pred bránu, kde ho tečoval Paukovček. Na jeho pokus dokázal Engstrand ešte zareagovať, ale na Tyborovu dorážku bol krátky! Dukla znižuje na rozdiel jedného gólu!
     
    39:47
    HC Nové Zámky dali gól!
    Gól strelil ŠTEVULIAK. Asistencie Klempa.
    Domáci dokázali využiť presilovku o dvoch hráčov, keď vyšachovali brániacu trojicu a Števuliak poslal puk do odkrytej brány!
     
    19:31
    HC Nové Zámky dali gól!
    Gól strelil JACKSON. Asistencie Farley.
    Domáce duo zaúradovalo aj v samom závere prvej tretiny a domáci idú do vedenia! Jackson vymietol pavučiny v hornom rohu brány a Bowns nemal nárok!
     
    14:03
    Trenčín dal gól!
    Gól strelil MIKYSKA. Asistencie Lemcke.
    Domáci stratili puk pri vlastnej rozohrávke a Lemcke našiel zabudnutého spoluhráča. Mikyska oslova vykúpal domáceho brankára a poslal puk do brány! Viac priestoru na ľade dokázali lepšie využiť hostia a stav je opäť vyrovnaný.
     
    11:54
    HC Nové Zámky dali gól!
    Gól strelil JACKSON. Asistencie Farley, Števuliak.
    Prvá vážnejšia príležitosť sa končí gólom! Prečíslenie dvaja na jedného domáci zvládli priam bravúrne. Farley úmyselne mieril na betóny brankára Dukly a ten jeho strelu vyrazil priamo na hokejku Jacskona. Domáci strelec nemal problém poslať puk ponad ležiaceho brankára rovno do siete!

    Filip Sabo

    Branky a nahrávky: 12. Jackson (Farley, Števuliak), 20. Jackson (Farley), 40. Števuliak (Klempa), 55. Holenda (Farley) – 15. Mikyska (Lemcke), 43. Tybor (Paukovček, Kudla), 46. J. Minárik (Starosta)


    HC MIKRON Nové Zámky: Engstrand, (Lackovič) – Bull, Hatala, Reini, Ligas, Holenda, Roman, Knižka, Šeliga – Farley, Jackson, Števuliak – Klempa, Šiška, Mišiak – Kurbatov, Barto, Varga, – Hrabčák, Ondrušek, Ferenyi
    HK DUKLA Trenčín: Bowns (Valent) – Kudla, Lemcke, Starosta, E. Švec, Nemčík, Crinon, Martiška, Urban – Honzek, Paukovček, Tybor – Rehuš, Mikyska, Valach – Beták, J. Švec, J.Minárik, Paukovček, Beták – Krajč, Haščák, Krajčovič

    Rozhodčí: Fridrich, Adamec – Vyšný, Kacej
    bahis siteleri