Frýdek-Místek – Zlín B 1:0 (kon.) | Hlučín – Rosice 0:0 (kon.) | Zlínsko – FKM Vysočina Jihlava 2:0 (kon.)
Vel. Meziříčí – Uničov 0:2 (kon.) | Uh. Brod – Vratimov 1:0 (kon.)
konec
ČSK Uherský Brod
1:0 (0:0)
FC Vratimov
Sobota 16.10.2021, 14:30 • Orelský stadión, Uherský Brod • Moravskoslezská fotbalová liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (16:58:15)
     
    Uherský Brod zvládl utkání 12. kola MSFL, na domácím hřišti porazil Vratimov nejtěsnějším možným výsledkem 1:0. O třech bodech pro domácí celek rozhodl v 82. minutě dvaadvacetiletý kapitán Robin Josefík. Vítězství uherskobrodských fotbalistů je zasloužené, protože byli hlavně ve druhém poločase výrazně lepším týmem, jen koncovka jim dlouho nevycházela. Svěřenci kouče Ondy se díky vítězství odpoutali z devátého místa dnešnímu soupeři na čtyři body, Vratimov i nadále zůstává desátý.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Střídání v týmu ČSK Uherský Brod: ze hřiště odchází Marek Mančík, přichází Marek Kúdela.
     
    90+1
    Střídání v týmu ČSK Uherský Brod: ze hřiště odchází Pavel Šmatelka, přichází David Venený.
     
    88
    Jednu z posledních příležitostí jak pohnout se stavem střetnutí měl Jiří Švrček. Vytyčený cíl nesplnil, technický projektil nasměřoval těsně vedle pravé tyčky.
     
    86
    Za dlouhým nákopem Košáka vystartoval Libor Nevařil. Při přechodu do sprintu ale podklouzl, proto míč nedostihl. Aut pro hosty.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Rostislav Baďura (FC Vratimov).
     
    84
    Pěknou kličkou se Jan Michalec probojoval za záda Ožvoldy. Hned se k němu ale přiblížil Lukáš Duda, jenž zblokoval jeho střelecký pokus.
    82. Robin JOSEFÍK - 1:0
     
    82
    Uherský Brod právě vstřelil branku!
    Domácí se dočkali, za vytrvalý tlak jsou odměněni vedoucím gólem! Na výborný centr od levé lajny si na malém vápně naskočil kapitán ROBIN JOSEFÍK, střelu hlavou nasměroval mimo dosah gólmana Střalky.
     
    81
    Souhra dvou střídajících hráčů nevyšla. Jakub Teplý si chtěl vyměnit balón s Chlopkem, jenže zpětnou nahrávku vystihl Jaroněk.
     
    80
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Zápas mezi Uherským Brodem a Vratimovem směřuje k bezbrankové remízy, hlavně domácí se ovšem snaží tento stav vší silou zlomit.
     
    79
    Střídání v týmu ČSK Uherský Brod: ze hřiště odchází Lukáš Jaroněk, přichází Vilém Gettler.
     
    78
    Patrik Chopek si zpracoval míč a střílel z hranice velkého pokutového území. Jícha mohl zůstat klidným, protivník vysoko přestřelil.
     
    76
    Stav zůstává bezbrankový i po další standardce Uherského Brodu. Z brankové čáry vystartoval Adam Střelka a kulatý nesmysl sebral do rukavic.
     
    75
    Hosté se brání zuby nehty, často i za cenu faulu. Jako právě v tomto případě, kdy Dan Ožvolda zastavil nedovoleně Josefíka.
     
    74
    Pavel Šmatelka poslal centr na penaltu, kde se Matěj Lorenc probojoval k hlavičce a vystřelil o kousek vedle pravé části brankové konstrukce.
     
    73
    Žlutou kartu dostává Danylo Děmjanenko (FC Vratimov).

    Milan Huppert

    Branky: 82. Josefík

    Karty:   35. Šmatelka (UBR), 44. Košák (UBR), 54. Nevařil (UBR) – 39. Igbinoba (VTM), 45. Skwarczek (VTM), 73. Děmjanenko (VTM), 85. Baďura (VTM)


    ČSK Uherský Brod: Jícha – Pavlíček, Lorenc, Košák, Švrček, Josefík (C), Mančík (90+3. Kúdela), Jaroněk (79. Gettler), Šmatelka (90+1. Venený), Michalec, Nevařil.
    Náhradníci: Kratochvíl – David, Gettler, Kúdela, Venený, Zámečník.

    FC Vratimov: Střalka – Duda, Dziuba (70. Baďura), Igbinoba, Ptáček (70. Teplý), Varadi, Děmjanenko, Hajnoš (65. Chlopek), Ožvolda (C), Skwarczek, Hladík.
    Náhradníci: Sýkora – Klejnot, Baďura, Chlopek, Teplý, Kundrátek.

    Rozhodčí: Marek – Mayer, Nápravník

    Diváci: 225
    thejrc.org