Magnitogorsk – Ufa 2:5 (kon.) | Čeljabinsk – Dynamo Moskva 5:3 (kon.) | Jaroslavl – Kunlun 4:3 (kon.)
Minsk – Vladivostok 3:2 (kon.) | Kazaň – Chabarovsk 3:2 (po pr.) | Petrohrad – Barys 3:4 (1:2 po s.n.)
po prodl.
Ak Bars Kazaň
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 1:0)
Amur Chabarovsk
Neděle 17.10.2021, 16:30 • Tatněfť Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:01
    Kazaň vstřelila branku!
    Hostující brankář se musí pod maskou hodně červenat, jelikož inkasoval lacinou branku, a tak je smutným hrdinou zápasu! Alexej Volgin hrál kotouč do rohu, kde se ještě nacházel Dmitrij Kagarlickij, který přihrál na modrou čáru. Do tohoto prostoru dojel DMITRIJ JUDIN, jenž vyslal pumelici k bližší tyči. Zdálo se, že Jevgenij Alikin situaci vyřeší, puk netrefil a situaci překlouzal. Asistence: Dmitrij Kagarlickij.
    45:27 Ivan NIKOLIŠIN - 2:2
     
    45:27
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí brankář se pokusil rozehrát po mantinelu, ale kotouč zachytil Alexandr Gorškov, jenž postupoval blíže k brance. Následně prohodil ležícího obránce, čímž našel mezi kruhy osamoceného IVANA NIKOLIŠINA, který po ledě zamířil do protipohybu Timura Biljalova a také přesně k pravé tyči – 2:2. Asistence: Alexandr Gorškov.
    39:42 Steven KAMPFER - 2:1
     
    39:42
    Kazaň vstřelila branku!
    To je hodně kuriózní branka! Od modré čáry se napřáhl STEVEN KAMPFER, jehož pokus srazil ležící obránce. Ovšem jednalo se o takové neštěstí, že černá guma narazila do nohy Sergeje Těreščenka, jenž podstupoval souboj s Petrovem a puk od něj zamířil do klece – 2:1. Asistence: Arťom Lukojanov a Jordan Weal.
    27:55 Roman LJUBIMOV - 1:1
     
    27:55
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Ve vlastní třetině sebral soupeři kotouč Vladimir Galuzin, který jej posunul do středního pásma na Tomáška. Český útočník přejel do levého kruhu, odkud našel na ose osamoceného ROMANA LJUBIMOVA, jenž zamířil přesně k levé tyči. Asistence: David Tomášek a Vladimir Galuzin.
    01:59 Kirill PAŇUKOV - 1:0
     
    01:59
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí celek začíná ve velkém stylu a ujímá se rychle vedení! Pokus od modré čáry tečoval mezi kruhy Kirill Petrov, avšak puk nad branku ještě přizvedl obránce Valerij Vasiljev. Černá guma se pak odrazila od zadního mantinelu k pravé tyči, kde se nacházel důrazný KIRILL PAŇUKOV, jenž od brankářova betonu skóroval. Asistence: Kirill Petrov a Kirill Adamčuk.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 2. Paňukov (K. Petrov, Adamčuk), 40. Kampfer (Lukojanov, Weal), 63. Judin (Kagarlickij) – 28. Ljubimov (Tomášek, Galuzin), 46. Nikolišin (A. Gorškov)


    Ak Bars Kazaň: T. Biljalov (I. Bobkov) – Chenkel, Kampfer, Judin, D. Žuravljov, Adamčuk, N. Ljamkin, Jančevskij – Kovalenko, Safonov, Kagarlickij – K. Petrov, D. Voronkov (A), Bulatov – Paňukov, Weal, Tarasov – Dyňak, M. Gluchov (A), Lukojanov (C) – A. Kvartalnov.
    Amur Chabarovsk: Alikin (Lozebnikov) – Jordán (C), S. Těreščenko, Pivcakin, Volgin, V. Vasiljev, Aljajev, Byčkov – Tomášek, Galuzin (A), Ljubimov – V. Butuzov (A), Nikolišin, A. Gorškov – Lenc, Šarov, Fajzullin – Gizdatullin, A. Kuzněcov, Archipov.

    Rozhodčí: Bondar, Vasiljev – Ivanov, Ponamarenko

    Diváci: 1 672
    bahis siteleri