Magnitogorsk – Ufa 2:5 (kon.) | Čeljabinsk – Dynamo Moskva 5:3 (kon.) | Jaroslavl – Kunlun 4:3 (kon.)
Minsk – Vladivostok 3:2 (kon.) | Kazaň – Chabarovsk 3:2 (po pr.) | Petrohrad – Barys 3:4 (1:2 po s.n.)
po prodl.
Ak Bars Kazaň
3:2 (1:0, 1:1, 0:1 - 1:0)
Amur Chabarovsk
Neděle 17.10.2021, 16:30 • Tatněfť Arena, Kazaň • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:01
    Kazaň vstřelila branku!
    Hostující brankář se musí pod maskou hodně červenat, jelikož inkasoval lacinou branku, a tak je smutným hrdinou zápasu! Alexej Volgin hrál kotouč do rohu, kde se ještě nacházel Dmitrij Kagarlickij, který přihrál na modrou čáru. Do tohoto prostoru dojel DMITRIJ JUDIN, jenž vyslal pumelici k bližší tyči. Zdálo se, že Jevgenij Alikin situaci vyřeší, puk netrefil a situaci překlouzal. Asistence: Dmitrij Kagarlickij.
     
    61:00
    K trestnému střílení se rozjel Jordan Weal, který se snažil vymíchat hostujícího brankáře. Ten už byl na břiše, ale zasáhl betonem!
     
    61:00
    A znovu se za obranu dostal Dmitrij Kagarlickij, jenž byl zahákován a pojede se trestné střílení!
     
    60:46
    Do samostatného úniku se dostal Dmitrij Kagarlickij, jenž branku přestřelil!
     
    53:36
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Michal Jordán – 2 min., hrubost).
     
    51:30
    Před branku Kazaně přihrával Vladimir Butuzov, jenž trefil brusli Dmitrije Judina, od které puk mířil na vlastní branku. Jenomže Timur Biljalov nechal beton na správném místě, čímž situaci zachránil.
    45:27 Ivan NIKOLIŠIN - 2:2
     
    45:27
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí brankář se pokusil rozehrát po mantinelu, ale kotouč zachytil Alexandr Gorškov, jenž postupoval blíže k brance. Následně prohodil ležícího obránce, čímž našel mezi kruhy osamoceného IVANA NIKOLIŠINA, který po ledě zamířil do protipohybu Timura Biljalova a také přesně k pravé tyči – 2:2. Asistence: Alexandr Gorškov.
     
    42:24
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Michal Jordán – 2 min., sekání).
    39:42 Steven KAMPFER - 2:1
     
    39:42
    Kazaň vstřelila branku!
    To je hodně kuriózní branka! Od modré čáry se napřáhl STEVEN KAMPFER, jehož pokus srazil ležící obránce. Ovšem jednalo se o takové neštěstí, že černá guma narazila do nohy Sergeje Těreščenka, jenž podstupoval souboj s Petrovem a puk od něj zamířil do klece – 2:1. Asistence: Arťom Lukojanov a Jordan Weal.
     
    36:24
    Minuta z přesilové hry je minulostí a Amur stále nevyslal střelu na branku. Naopak chyboval a za obranu si najel Dmitrij Voronkov, který trefil brankářovo rameno.
     
    35:00
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
    27:55 Roman LJUBIMOV - 1:1
     
    27:55
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Ve vlastní třetině sebral soupeři kotouč Vladimir Galuzin, který jej posunul do středního pásma na Tomáška. Český útočník přejel do levého kruhu, odkud našel na ose osamoceného ROMANA LJUBIMOVA, jenž zamířil přesně k levé tyči. Asistence: David Tomášek a Vladimir Galuzin.
     
    26:58
    Tentokrát puk od modré čáry nahazoval Mark Jančevskij, jehož pokus brankář vyrazil. Poté Kazaň dál kombinovala a z mezikruží selhal v jasné pozici Adel Bulatov, když skvěle ramenem zasáhl Jevgenij Alikin!
     
    24:30
    Alexej Volgin přihrál přes osu na levou stranu, kde měl před sebou odkrytou branku Danil Fajzullin. Ten se zakončením příliš dlouho otálel, a tak se stihl přemístit Timur Biljalov, jenž si poradil i s následnou dorážkou!
     
    23:39
    Kazaň chtěla nahodit kotouč do pásma, kde jej zastavil Michal Jordán. Amur otočil kormidlem hry a z osy vystřelil jen těsně vedle levé tyče Roman Ljubimov.
     
    19:52
    Obrovské štěstí měl tentokrát hostující maskovaný muž! Na pravé straně se nacházel Michail Gluchov, který byl těsně bráněn, ale přesto orazítkoval vzdálenější tyčku!
     
    15:15
    Na pravé straně předvedl výpad na střed Ivan Nikolišin, jenž mířil do zadní části branky. Nepříjemný pokus ale vyrazil pohotový Timur Biljalov.
     
    12:00
    A znovu se tvrdou ránou prezentoval Steven Kampfer, jehož pokus Jevgenij Alikin chytil. Ovšem nedržel jej pevně, a tak zkoprněl a padl na led. Naštěstí pro něj kotouč ven nevypadl!
     
    11:12
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Vladimir Butuzov – 2 min., držení).
     
    10:41
    Za nahozením ze středního pásma spěchal Ilja Safonov, který pro Kazaň udržel třetinu. Následně puk směřoval od zadního mantinelu mezi kruhy, odkud minul prostor tří tyčí Nikolaj Kovalenko.
     
    03:43
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Arťom Lukojanov – 2 min., nedovolené bránění).
    01:59 Kirill PAŇUKOV - 1:0
     
    01:59
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí celek začíná ve velkém stylu a ujímá se rychle vedení! Pokus od modré čáry tečoval mezi kruhy Kirill Petrov, avšak puk nad branku ještě přizvedl obránce Valerij Vasiljev. Černá guma se pak odrazila od zadního mantinelu k pravé tyči, kde se nacházel důrazný KIRILL PAŇUKOV, jenž od brankářova betonu skóroval. Asistence: Kirill Petrov a Kirill Adamčuk.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 2. Paňukov (K. Petrov, Adamčuk), 40. Kampfer (Lukojanov, Weal), 63. Judin (Kagarlickij) – 28. Ljubimov (Tomášek, Galuzin), 46. Nikolišin (A. Gorškov)


    Ak Bars Kazaň: T. Biljalov (I. Bobkov) – Chenkel, Kampfer, Judin, D. Žuravljov, Adamčuk, N. Ljamkin, Jančevskij – Kovalenko, Safonov, Kagarlickij – K. Petrov, D. Voronkov (A), Bulatov – Paňukov, Weal, Tarasov – Dyňak, M. Gluchov (A), Lukojanov (C) – A. Kvartalnov.
    Amur Chabarovsk: Alikin (Lozebnikov) – Jordán (C), S. Těreščenko, Pivcakin, Volgin, V. Vasiljev, Aljajev, Byčkov – Tomášek, Galuzin (A), Ljubimov – V. Butuzov (A), Nikolišin, A. Gorškov – Lenc, Šarov, Fajzullin – Gizdatullin, A. Kuzněcov, Archipov.

    Rozhodčí: Bondar, Vasiljev – Ivanov, Ponamarenko

    Diváci: 1 672
    bahis siteleri