Florida – NY Islanders 5:1 (kon.) | Toronto – Ottawa 3:1 (kon.) | Detroit – Vancouver 3:1 (kon.)
Pittsburgh – Chicago 5:2 (kon.) | Washington – Tampa 1:2 (po pr.) | Columbus – Seattle 2:1 (po pr.)
Boston – Dallas 3:1 (kon.) | Montreal – NY Rangers 1:3 (kon.) | Nashville – Carolina 2:3 (kon.)
Colorado – St. Louis 3:5 (kon.) | San Jose – Winnipeg 4:3 (kon.) | Edmonton – Calgary 5:2 (kon.)
Los Angeles – Minnesota 2:3 (kon.) | Ottawa – Dallas 3:2 (kon.)
konec
San Jose Sharks
4:3 (0:1, 2:1, 2:1)
Winnipeg Jets
Neděle 17.10.2021, 04:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:28 Jansen HARKINS - 4:3
     
    53:28
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté se nevzdávají a dávají kontaktní branku. JANSEN HARKINS se dostal ke střele z levé strany a přesně zacílil do polo odkryté branky. Asistence: Logan Stanley a Josh Morrissey.
    45:02 Rudolfs BALCERS - 4:2
     
    45:02
    San Jose právě vstřelilo branku!
    San Jose docílilo své druhé slepené branky. Nejprve Hertl zkoušel oslovit Meira, který vystřelil. Connor Hellebuyck dokázal zareagovat, ovšem odražený puk před jeho brankou hbitě dorazil RUDOLFS BALCERS, který následně neubrzdil a srazil brankáře Jets. Poté se strhly menší potyčky před jeho brankou. Asistence: Timo Meier a Tomáš Hertl.
    43:25 Tomáš HERTL - 3:2
     
    43:25
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Přesilovku nakonec domácí celek dokázal přetavit ve vedoucí branku. Eklund vystřelil na branku, puk se odrazil před brankáře, kde si jej uzmul TOMÁŠ HERTL a ten si jej stáhl a a zakončil do branky. Asistence: William Eklund a Jasper Weatherby.
    33:17 Jasper WEATHERBY - 2:2
     
    33:17
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Přesilovka Sharks nakonec končí vyrovnávací trefou. Autorem branky je JASPER WEATHERBY, kterému přihrával Karlsson a ten se trefil z levé strany k protější tyčce! Jasper Weatherby si tak mohl oslavit vůbec svou první trefu v NHL! Asistence: Erik Karlsson a Kevin Labanc.
    23:38 Andrew COGLIANO - 1:2
     
    23:38
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A máme tu druhou branku, která padla v oslabení daného celku. San Jose se dostalo do přečíslení dva na jednoho. ANDREW COGLIANO to nakonec vzal sám na sebe a přes padajícího obránce dobře umístil puk pod horní tyčku. Asistence: Logan Couture a Brent Burns.
    21:11 Andrew COPP - 0:2
     
    21:11
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Erik Karlsson si nyní nerozuměl se svým brankářem a měl zato, že Hill puk odehraje. Ten však skonči za brankou, kde si jej dojel Lowry a ten poslal puk před branku, kde pohodlně zakončil ANDREW COPP. Asistence: Adam Lowry.
    04:20 Pierre-Luc DUBOIS - 0:1
     
    04:20
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Brance předcházela velká šance! Hill měl pocit, že puk půjde mimo a již opustil branku. Nakonec musel hokejkou zastavit puk mířící do jeho branky. Ovšem Jets si vytvořilo následně tlak a po další střele nedokázal puk udržet a před jeho brankou se k dorážce dostal PIERRE-LUC DUBOIS. Asistence: Brenden Dillon a Neal Pionk.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 24. Cogliano (Couture, B. Burns), 34. Weatherby (E. Karlsson, Labanc), 44. Hertl (W. Eklund, Weatherby), 46. Balcers (T. Meier, Hertl) – 5. Dubois (Dillon, Pionk), 22. Copp (Lowry), 54. Harkins (Stanley, Morrissey)


    San Jose Sharks: Hill (J. Reimer) – B. Burns (A), M. Ferraro, E. Karlsson (A), M.-É. Vlasic, J. Middleton, R. Šimek – T. Meier, Couture (C), Dahlén – Balcers, Hertl, W. Eklund – Labanc, Bonino, Nieto – Pederson, Cogliano, Weatherby.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Comrie) – Morrissey (A), N. Schmidt, Dillon, Pionk, DeMelo, Stanley – Connor, Scheifele (A), Wheeler (C) – Copp, Dubois, Ehlers – P. Stastny, Lowry, Perfetti – Vesalainen, Harkins, Riley Nash.

    Rozhodčí: K. Rehman, F. StLaurent – V. Rody, R. Gibbons
    bahis siteleri