Třebíč – Litoměřice 6:4 (kon.) | Havířov – Vsetín 1:4 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 4:1 (kon.)
Sokolov – Vrchlabí 4:1 (kon.) | Prostějov – Přerov 3:7 (kon.) | Ústí n/L – Poruba 2011 5:2 (kon.)
Frýdek-M. – Jihlava 2:5 (kon.) | Kolín – Šumperk 5:2 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
6:4 (1:1, 2:0, 3:3)
HC Stadion Litoměřice
Středa 20.10.2021, 17:30 • KHNP Aréna • Chance liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:07 Ondřej PROCHÁZKA - 6:4
     
    55:07
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Co se tady děje? Třebíč načisto přestala bránit, ONDŘEJ PROCHÁZKA si vybruslil z rohu pásma a zakončil z blízkosti do šibenice. Asistence: Martin Kadlec, Ondřej Baláž.
    54:41 Matěj PSOTA - 6:3
     
    54:41
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Tohle musí Litoměřice nesmírně mrzet. MATĚJ PSOTA si vzal kotouč ve středním, probruslil si až na kruh pro vhazování a prostřelil Krále střelou na přední tyčku! Asistence: Lukáš Forman.
    54:04 Roman PŘIKRYL - 5:3
     
    54:04
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Tak pozor! Litoměřice to nyní sehrály fantasticky. ROMAN PŘIKRYL dostal milimetrovou přihrávku na hranici brankoviště a uklidil puk do zcela odkryté branky. Asistence: Lukáš Válek, Riku Sihvonen.
    51:29 Riku SIHVONEN - 5:2
     
    51:29
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Litoměřice ještě komplikují zápas! Marcelovu střelu vyrazil Jekel před sebe, kde byl Přikryl. Ten ihned nahrál volnému RIKU SIHVONENOVI, jenž puk zametl do prázdné branky. Asistence: Roman Přikryl, Patrik Marcel.
    48:40 Martin ŠŤOVÍČEK - 5:1
     
    48:40
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A je to o čtyři góly! Střondala našel milimetrovým pasem skrz pásmo MARTINA ŠŤOVÍČKA, který zakončoval do prázdné branky. Asistence: Vojtěch Střondala, Ladislav Bittner.
    46:15 Vojtěch STŘONDALA - 4:1
     
    46:15
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A začíná být pomale rozhodnuto. Domácí se dostali do přečíslení dva na jednoho, Nedvídek našel přesným pasem VOJTĚCHA STŘONDALU, který propálil brankáře Krále. Asistence: Lukáš Nedvídek, Martin Šťovíček.
    36:05 Matěj ZABLOUDIL - 3:1
     
    36:05
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč se dostala do přečíslení dva na jednoho, MATĚJ ZABLOUDIL to vzal na sebe a přesnou ranou rozvlnil síť za zády Krále. Asistence: Dominik Sklenář, Martin Dočekal.
    30:31 Martin DOČEKAL - 2:1
     
    30:31
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč se ujímá podruhé v dnešním zápase vedení! Král sice vyrazil střelu z pravé strany, na dorážku MARTINA DOČEKALA už však byl krátký. Asistence: Tomáš Křehlík, Radim Ferda.
    09:07 Roman PŘIKRYL - 1:1
     
    09:07
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Tak tohle musí Horáky mrzet. Třebíč nevyužila přesilové hry, načež Forman naprosto lacině chyboval v rozehrávce ve vlastním pásmu, čímž umožnil ROMANU PŘIKRYLOVI jet samotnému na branku. Útočník hostí toho využil přesnou střelou nad rameno Jekela a srovnal skóre. Bez asistence.
    02:21 David MICHÁLEK - 1:0
     
    02:21
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč otevírá velmi brzo skóre! TOMÁŠ KŘEHLÍK dostal kotouč na bod pro vhazování, ihned hledal jednoho ze svých spoluhráčů, ale Marcel si kotouč nešťastně srazil do branky.
    Marken.cz

    Radim Sochor

    Branky a nahrávky: 3. D. Michálek (Ferda, Křehlík), 31. Dočekal (Křehlík, Ferda), 37. M. Zabloudil (D. Sklenář, Dočekal), 47. Střondala (Nedvídek, Šťovíček), 49. Šťovíček (Střondala, L. Bittner), 55. Psota (L. Forman) – 10. R. Přikryl, 52. Sihvonen (R. Přikryl, P. Marcel), 55. R. Přikryl (Válek, Sihvonen), 56. O. Procházka (M. Kadlec, O. Baláž)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel – L. Doudera, M. Furch, L. Forman, Poizl, Mlčák, Tureček, Zukal – Šťovíček, L. Bittner, Psota – Krliš, Nedvídek, Střondala – M. Zabloudil, Dočekal, D. Sklenář – Křehlík, D. Michálek, Ferda.
    HC Stadion Litoměřice: Tomáš Král – Ticháček, Jebavý, J. Holý, Výtisk, Pinkas, P. Marcel, O. Baláž – Sihvonen, R. Přikryl, Válek – M. Kadlec, J. Jícha, O. Procházka – P. Svoboda, Koláček, T. Urban – Pajer, Berka, Rouha.

    Rozhodčí: Čech, Skopal – Jindra, Otáhal

    Diváci: 1536
    bahis siteleri