Buffalo – Vancouver 5:2 (kon.) | Montreal – San Jose 0:5 (kon.) | New Jersey – Seattle 4:2 (kon.)
Pittsburgh – Dallas 1:2 (1:2 po s.n.) | Washington – Colorado 6:3 (kon.) | Tampa – Florida 1:4 (kon.)
Detroit – Columbus 4:1 (kon.) | Chicago – NY Islanders 1:4 (kon.) | Nashville – Los Angeles 2:1 (kon.)
Minnesota – Winnipeg 6:5 (po pr.) | Edmonton – Anaheim 6:5 (kon.)
konec
Washington Capitals
6:3 (2:1, 2:1, 2:1)
Colorado Avalanche
Středa 20.10.2021, 01:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:41 Alexandr OVEČKIN - 6:3
     
    57:41
    Washington právě vstřelil branku!
    Co se nepovedlo Kuzněcovovi, to převedl po chvíli ALEXANDR OVEČKIN. Hvězdný Rus trefil svou přímkou po vyhraném buly v obranném pásmu odkrytou klec a dává razítko pod výhru Washingtonu. Asistence: Tom Wilson a Jevgenij Kuzněcov.
    56:54 Mikko RANTANEN - 5:3
     
    56:54
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen hosté využívají přesilovku a snižují. MacKinnon si vybruslil na osu kluziště a posunul puk do pravého kruhu na osamoceného MIKKA RANTANENA, který střílel přesně k bližší tyči mimo dosah Samsonova. Asistence: Nathan MacKinnon a J. T. Compher.
    40:39 Nic DOWD - 5:2
     
    40:39
    Washington právě vstřelil branku!
    Jensenovu střelu ze středu kluziště vyrážel Darcy Kuemper na pravou stranu. Tam se kotouče chopil NIC DOWD a z úhlu jej pohotově poslal přesně pod víko. Asistence: Nick Jensen a Carl Hagelin.
    36:41 Jevgenij KUZNĚCOV - 4:2
     
    36:41
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals odskakují na rozdíl dvou branek. JEVGENIJ KUZNĚCOV střílel z pravého kruhu pro vhazování skrze dvojici protihráčů nad ruku Kuempera ke vzdálenější levé tyči. Asistence: Tom Wilson a Dmitrij Orlov.
    34:47 Anthony MANTHA - 3:2
     
    34:47
    Washington právě vstřelil branku!
    Teď už jde ale Washington potřetí do vedení! Obrana Colorada úplně zapomněla na ANTHONYHO MANTHU. Ten si před brankou nikým nehlídaný zpracoval bruslí nahození Ellera a poté zasunul kotouč za bezmocného Kuempera. Asistence: Lars Eller.
    23:12 Darren HELM - 2:2
     
    23:12
    Colorado právě vstřelilo branku!
    O'Connor obkroužil branku a našel kolmicí od pravého mantinelu mezi kruhy DARRENA HELMA, jenž mířil přesně k levé tyči. Ilja Samsonov se nestačil přemístit. Asistence: Logan O'Connor a Bowen Byram.
    16:53 Nick JENSEN - 2:1
     
    16:53
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí jdou z rychlého protiútoku podruhé do vedení! NICK JENSEN si narazil kotouč s Orlovem a z pravé strany zamířil křížem do vzdálenějšího horního růžku. Asistence: Dmitrij Orlov a Tom Wilson.
     
    13:46
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté srovnávají v oslabení! J. T. COMPHER vystihl přihrávku Kuzněcova, před kterého se následně natlačil, a završil své sólo zakončením nad Samsonovovu lapačku. Bez asistence.
    06:15 Jevgenij KUZNĚCOV - 1:0
     
    06:15
    Washington právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ KUZNĚCOV se prodral skrze dva bránící protihráče a zakončil povedené sólo trefou mezi Kuemperovy betony. Asistence: John Carlson.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 7. Kuzněcov (Carlson), 17. Nick Jensen (D. Orlov, T. Wilson), 35. Mantha (Eller), 37. Kuzněcov (T. Wilson, D. Orlov), 41. N. Dowd (Nick Jensen, Hagelin), 58. Ovečkin (T. Wilson, Kuzněcov) – 14. Compher, 24. Helm (L. O'Connor, Byram), 57. Rantanen (MacKinnon, Compher)


    Washington Capitals: Samsonov (Vaněček) – Carlson (A), Fehérváry, Nick Jensen, D. Orlov, J. Schultz, T. van Riemsdyk – T. Wilson, Kuzněcov, Ovečkin (C) – Sprong, Eller, Mantha – Oshie (A), McMichael, Sheary – Hathaway, N. Dowd, Hagelin.
    Colorado Avalanche: Kuemper (J. Johansson) – Makar, Girard, E. Johnson, Byram, R. Murray, J. Johnson (A) – Rantanen, MacKinnon (A), Burakovsky – Compher, Kadri, Ranta – L. O'Connor, Jost, Helm – M. Kaut, M. Malcev, MacDermid.

    Rozhodčí: Pollock, L’Ecuyer – Berg, Murray

    Diváci: 18573
    bahis siteleri