Wizards Praha – Jerigo Plzeň 5:3 (kon.) | Kladno – Jablonec n/N 6:2 (kon.)
konec
FK Kladno
6:2 (2:1)
FK GMM Jablonec nad Nisou
Pátek 22.10.2021, 20:00 • Sportovní hala Kladno • 2. Futsal liga západ • 5. kolo
     
    36:21
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Jablonci se prostě směrem dopředu nedaří, i když má v poli o jednoho hráče více. Do prázdné brány nyní zacílil DAVID VERNER. Asistence: Jan Čurda.
     
    34:15
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A teď je zřejmě definitivně rozhodnuto. Jablonec zkoušel power-play, a protože DAVID VERNER uzmul míč na vlastní polovině, dokázal ho dopravit do prázdné brány dlouhým obloučkem. Asistence: Michal Jaráb.
     
    33:46
    Žlutou kartu dostává Vykoukal (FK GMM Jablonec nad Nisou).
     
    33:31
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tahle střela zaplula přesně ke vzdálenější tyčce. A domácí jsou zase ve větším klidu a pohodě. Dobré zakončení si nyní připsal na své konto JAN ČURDA. Asistence: Michal Jaráb.
     
    32:42
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Hosté možná využili jakési nekoncentrovanosti Kladna, které se spíše zabývalo předchozími verdikty sudích, a pátý přesný zásah v pořadí nyní zařídil MILAN MAZÁNEK. Drama je na světě. Asistence: Petr Mečíř.
     
    30:30
    Jablonec už nyní zkouší power-play. Vykoukal je na střídačce a diriguje své spoluhráče v útočném počínání.
     
    24:28
    P. Mečířovi se dnes v koncovce prostě nedaří. Zase si počínal po technické stránce parádně, tlačil svou střelu na zadní tyčku, míč ale narazil právě jen do brankové konstrukce.
     
    22:56
    ... Šnídl rozehrál standardku z výsostné pozice střelou na bránu, velká škoda pro Kladno, že se pak k dorážce nedostal Verner. Teď bylo hodně rušno před jabloneckou brankou.
     
    21:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí vstoupili do druhé lépe a vytěžili ze svého nástupu další gól. Tentokráte se na pravé straně objevil v dobré pozici MAREK VAŠÁK, jenž zamířil podél Vykoukala do spodního rohu. Asistence: Petr Šnídl.
     
    19:33
    P. Mečíř ne a ne se prosadit! Na levé straně hned dvakrát pálil, pokaždé ale ztroskotal z blízkosti na Kocovi. Kladenské hráče čekají ještě perné chvilky v závěru druhé půle.
     
    18:25
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Po teprve svém druhém akumulovaném faulu Jablonec inkasoval, a to po rozehraném přímém volném kopu PETRA ŠNÍDLA. Ten propálil vše, co mu stálo v cestě, včetně Vykoukala, a poslal domácí znovu do vedení. Bez asistence.
     
    17:42
    Parádní dlouhá přihrávka J. Mečíře směřovala k levé straně až na M. Mazánka, jenž po zemi cílil ke vzdálenější tyčce. Avšak zamířil kousek vedle brány.
     
    15:27
    Velká tutovka pro hosty! Opravdu velká. Jákl unikl po pravé straně, následně přihrál P. Mečířovi, který měl před sebou poloprázdnou bránu. Tu právě netrefil. A mohl být na sebe pořádně rozzlobený. K vedoucímu gólu neměl opravdu vůbec daleko.
     
    14:50
    P. Mečíř ukazuje, že technicky je na tom moc dobře. Kličkou se dostal do střelecké pozice, pak vypálil, avšak Koco podržel svůj tým. Moc dobrá možnost pro hosty.
     
    12:24
    Čurda sám před Vykoukalem! Jenže nakonec se dostal možná až do přílišné blízkosti hostujícího gólmana, a tak trefil jen jeho nohy.
     
    11:14
    P. Mečíř si pořádně zanadával. Sám na sebe. Elegantní kličkou se zbavil svého soupeře, pak se ocitl sám před Kocem, jehož mohl snadno překonat, ale ten vytasil exkluzivní zákrok. Konečky prstů ztečoval míč do zámezí.
     
    09:53
    Velká možnost pro Jablonec! Koco mizerně rozehrál, P. Mečíř následně uvolnil Jákla, ten se ale nakonec dostal do složitého úhlu, a tak napálil jenom boční síť.
     
    04:15
    Jablonec nad Nisou právě vstřelil branku!
    Snadná práce pro ADAMA JÁKLA, který před prázdnou bránou zužitkoval přihrávku zprava od T. Mazánka. Z ničeho nic máme vyrovnáno. Asistence: Tomáš Mazánek.
     
    01:24
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Pořádně si nyní zařval MICHAL JARÁB, který mírný tlak domácího celku přetavil v úvodní branku utkání. Jako první překonal brankáře Vykoukala. Asistence: David Tetour.

    Patrik Sandev

    Branky: 2. Jaráb (Tetour), 19. Šnídl, 22. Vašák (Šnídl), 34. Čurda (Jaráb), 35. Verner (Jaráb), 37. Verner (Čurda) – 5. Jákl (T. Mazánek), 33. M. Mazánek (P. Mečíř)

    Karty:   34. Vykoukal (GJN)


    FK Kladno: Koco – Šnídl, Verner, Jiránek, Zieber, Jaráb, Bejbl, Vašák, Tetour, Čurda
    FK GMM Jablonec nad Nisou: Vykoukal – Haunold, Jákl, Kraus, M. Mazánek, T. Mazánek, J. Mečíř, P. Mečír

    Rozhodčí: Cichra, Pelikán
    thejrc.org