Island – Česko 4:0 (kon.)
konec
Island
4:0 (1:0)
Česko
Pátek 22.10.2021, 20:45 • Laugardalsvöllur, Reykjavík • Kvalifikace mistrovství světa - ženy
    83. G. JÓNSDÓTTIROVÁ - 4:0
     
    83
    Island právě vstřelil branku!
    Češky si nakonec odvezou domů zřejmě debakl! Z pravé strany odcentrovala Árnadóttirová. Balón propadl přes nedůraznou českou obranu až k nohám GUNNHILDUR JÓNSDÓTTIROVÉ a ta zblízka překonala Barboru Votíkovou – 4:0.
    81. Svava GUDMUNDSDÓTTIROVÁ - 3:0
     
    81
    Island právě vstřelil branku!
    Góly dnes dává jen Island. Centr z pravé strany sklepla domácí kapitánka Gunnhildur Jónsdóttirová pro střídající SVAVU GUDMUNDSDÓTTIROVOU, která balón zhruba z penalty nechytatelně napálila k levé tyči z pohledu Votíkové.
    59. Dagný BRYNJARSDÓTTIROVÁ - 2:0
     
    59
    Island právě vstřelil branku!
    Češky se teď ocitly pod tlakem Islandu a nakonec je z toho druhý gól v jejich síti! Gísladóttirová centrovala z levé strany. Votíková si křikla a vyrazila z brány s tím, že bude balón boxovat. Vyběhla však do prázdna a balón usměrnila hlavou do sítě DAGNÝ BRYNJARSDÓTTIROVÁ – 2:0.
    12. Barbora VOTÍKOVÁ - 1:0
     
    12
    Island právě vstřelil branku!
    Island se ujímá vedení! Přízemní centr Vilhjálmsdóttirové z levé strany si našla Berglind Thorvaldsdóttirovou. Ta zakončila do tyče, ovšem balón se od ní odrazil do zad padající BARBORY VOTÍKOVÉ a od nich zamířil za brankovou čáru. Velká smůla pro brankářku PSG a celý český tým.

    Martin Augustin

    Branky: 12. Votíková (vla.), 59. Brynjarsdóttirová, 81. Gudmundsdóttirová, 83. G. Jónsdóttirová


    Střely na branku: 5:7. Střely mimo: 4:9. Fauly: 8:4.
    Island: Sigurdardóttirová – Árnadóttirová (88.Vidars­dótt­irová), Viggósdóttirová, Arnardóttirová, Gísladóttirová – Brynjarsdóttirová (84. Sigurdardóttirová), G. Jónsdóttirová (C), Vilhjálmsdóttirová (75. Gudmundsdóttirová) – S. Jónsdóttirová, Thorvaldsdóttirová (75. Jóhannsdóttirová), Albertsdóttirová (84. Magnúsdóttirová).
    Náhradníci: Ívarsdóttirová, Rúnarsdóttirová – Atladóttirová, Vidarsdóttirová, Sigurdardóttirová, Tómasdóttirová, Magnúsdóttirová, Jóhannsdóttirová, Andradóttirová, Ágústsdóttirová, Gudmundsdóttirová, Halldórsdóttirová.

    Česko: Votíková – Šlajsová, Bertholdová (C), Necidová, Dlasková – Dubcová (83. Cvrčková), Cahynová, Svitková, Krejčiříková (72. Szewieczková) – Stašková, Martínková (83. Mrázová).
    Náhradníci: Růžičková, Lukášová – Kotrčová, Khýrová, Pochmanová, Chlastáková, Cvrčková, Dědinová, Szewieczková, Bužková, Mrázová, Černá.

    Rozhodčí: Lehtovaaraová – Hyvönenová, Mahlamäkiová (FIN)
    bahis siteleri