Zlín – Třinec 0:5 (kon.) | Liberec – Kladno 5:2 (kon.) | PZ Kladno – Hvězda Praha 2:7 (kon.)
Slavia – Pardubice 5:0 (kon.) | Přerov – Havířov 0:3 (kon.) | Vsetín – Poruba 5:4 (kon.)
Mountfield HK – Jihlava 3:6 (kon.) | Tábor – Technika Brno 4:2 (kon.) | K. Vary – HC Litvínov 6:4 (kon.)
Sparta – Havlíčkův Brod 6:1 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 4:6 (kon.) | Plzeň – Třemošná 10:1 (kon.)
Kobra – Motor ČB 0:8 (kon.) | HK MD Šumperk – Kometa Brno 1:6 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:2 (3:0, 0:1, 2:1)
Rytíři Kladno
Sobota 23.10.2021, 12:00Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    Děkuji za pozornost a přeji hezký víkend. (14:08:10)
     
    V Liberci je dobojováno, dorostenci Bílých Tygrů dnes potvrdili roli papírového favorita a porazili Kladno 5:2. Hosté také nepředvedli špatný výkon, jenže v rozhodujících momentech byli méně důrazní před oběma brankami a budou se dnes vracet bez bodů.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Střela kladenského kapitána Martina Nováka od modré čáry před Hambálkem zajímavě zaplavala, i proto ji liberecký brankář lapačkou vyrazil jen tak tak.
     
    59:02
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (J.Pérez – 2 min., vražení na mantinel).
     
    58:36
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Aktivita Rytířů pramení alespoň ve snížení. Střela Lukáše Pražáka skončila na tyčce, jenže od ní puk zamířil přímo k PETRU ŠÍMOVI, který ho byl připraven pohotově napálit do sítě. Asistence: Lukáš Pražák, Ondřej Hlaváček.
     
    58:30
    Petr Šíma odváděl dobrou práci před libereckým brankovištěm, kde se mu dokonce podařilo tečovat střelu od modré čáry. Hambálek mezeru mezi betony včas uzavřel.
     
    57:31
    Zakázané uvolnění Rytířů.
     
    56:27
    Matýáš Mejtský se z pravého křídla povedeně proháčoval až před Vojtěcha Hambálka, jenže ten dnes chytá opravdu znamenitě.
     
    55:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    Po sérii šancí na obou stranách se skóre znovu mění v liberecký prospěch. VOJTĚCH HOIS už sám mohl střílet, ještě se ale z mezikruží rozhodl hledat spoluhráče před brankou. Přihrávku mírně tečoval kladenský obránce a kotouč doskákal až mezi betony překvapeného Štěpána Stránského. Gól je přiznán právě Hoisovi. Asistence: Matěj Hájek.
     
    54:15
    Na druhé straně se Středočeši vydali do rychlého protiútoku. Vojtěch Hambálek se ovšem v brance překonával, když vyrazil první střelu i následnou dorážku v podání Tomáše Holečka!
     
    53:49
    Vasyl Špilka převedl velkou hokejovou parádu, když puk protáhl mezi nohama obránce a střílel z mezikruží. Kotouč se zastavil na tyčce!
     
    52:53
    Marek Daníček pronikl do útočného pásma a zkusil vypálit z nápřahu. Rána to nebyla vůbec špatná, Vojtěch Hambálek ji ramenem pohotově přizvedl do ochranné sítě.
     
    52:14
    Oba týmy už jsou kompletní.
     
    51:24
    Teď se zas hra pro změnu hodně kouskuje. Kladenská střídačka zasáhla letící puk, hra je vykázána do obranného pásma hostujícího mužstva.
     
    51:15
    Střela Samuela Fialy z pravé strany rozpoutala v kladenském brankovišti honbu za dorážkou. Štěpán Stránský nakonec puk včas ukryl.
     
    50:40
    Při hře ve čtyřech na obou stranách je zatím o něco aktivnější Kladno, jehož snaha se zatím odehrává v bezpečné vzdálenosti od domácí brány.
     
    50:06
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Jakubec – 2 min., hákování).
     
    49:46
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Šátek – 2 min., podrážení).
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 6. Hrabčák (Pekař), 7. Ehrenberger (Špilka), 18. Janata (Jakubec), 41. Fiala (Jakubec), 56. Hois (Hájek) – 31. Lev (Daníček, Aschenbrenner), 59. Šíma (Pražák, Hlaváček)


    Bílí Tygři Liberec: Hambálek (Pech) – Ehrenberger, Jakubec, Pérez D., Průšek, Macháček, Ficenec, Král – Hrabčák, Pekař, Fiala (A), Hois (A), Pérez J., Shpilka, Jansa, Janata (C), Prokůpek. Hájek
    Rytíři Kladno: Stránský (Punda) – Svoboda, Šátek, Aschenbrenner J., Novák (C), Pražák, Marcinek, Rájek (A) – Daníček, Lev, Mejtský, Černý, Holeček, Váňa, Hlaváček, Aschenbrenner V., Holub (A), Šíma

    Rozhodčí: Ovsík – Kettner, Hradil
    bahis siteleri