BO Ostrava – Black Dogs Budweis 6:7 (kon.)
konec
BO Ostrava Vítkovice Steel
6:7 (0:2, 1:5, 5:0)
Black Dogs Budweis
Pondělí 25.10.2021, 18:00 • RT TORAX Aréna - Ostrava • Univerzitní liga ledního hokeje • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:33
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Tak přeci jen padá branka! JAN BERNÁT dorazil ránu od modré čáry a čeká nás hodně zajímavá minuta a půl.. Asistence: Jakub Baca.
     
    51:53
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Neuvěřitelné se pomalu stává skutečností přátelé! JAN BERNÁT dostal od Moravčíka skvělou přihrávku do prostoru mezi kruhy a první jmenovaný se nemýlil. Asistence: Dominik Moravčík.
     
    49:14
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Krásná akce Ostravanů při přečíslení! Daniel Szturc předal DOMINIKU MORAVČÍKOVI a ten zkušeně zakončil do protipohybu brankáře Marka Dvořáka a zasunul puk za jeho beton. Asistence: Daniel Szturc.
     
    44:15
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Tak se podívejme, že by bylo drama na světě? MAREK KOVALSKI se po Sysalově přihrávce přesně prosazuje a dává na 3:7! Asistence: David Sysala
     
    42:58
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! JAKUB BACA si skvěle sjel na přihrávku od Dominika Moravčíka, který se pro změnu zaskvěl skvělým odebráním puku za brankou a nahrávkou na svého spoluhráče. Na Bacovu ránu byl Dvořák krátký a hosté korigují. Asistence: Dominik Moravčík a Vojtěch Kovařík.
     
    38:42
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Obrana BO Ostrava se opět zapoměla ve středním pásmu a RADEK ROLÍNEK mohl vypálit. Rána se mu tedy příliš nepovedla, ale na Jakuba Ovčařiho to stačilo. Brankář domácích potvrzuje má slova o tom že se mu dnes skutečně nedaří. Asistence: Pavel Grauer.
     
    35:55
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Další kolaps vítkovické obrany a už je to 1:6! MIROSLAV TEJKO ač velmi těsně bráněn se dokázal uvolnit a zakončit za Ovčařiho, který dnes zjevně nemá svůj den. Asistence: Tomáš Vochozka a Petr Bouška.
     
    32:30
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Tady to zavání debaklem! Budweis se sice hnali do přečíslení jenže nemůžu se zbavit dojmu že tato branka jde za brankářem Ovčařim, kterému mezi betony proklouzla relativně pomalá střela po ledě DAVIDA SVOBODY. 1:5! Asistence: Miroslav Tejko.
     
    30:58
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    ERIK BAHULA ukázal jak rychlé má nohy když přebruslil všechno co mu stálo v cestě a zakončil nad brankáře Ostravy!. Asistence: Jakub Šuhaj a Jiří Kubeš.
     
    27:02
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Obrana domácích úplně zapoměla na dvojici JAKUB ŠAFÁŘ a Tomáš Vochozka, kteří ve dvou sami uháněli na brankáře. První jmenovaný pak už měl velmi jednoduchou práci. Brankář Ovčaři byl bez šance. Asistence: Tomáš Vochozka.
     
    21:06
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Tak se zdá, že jsem svým předchozím výrokem puk v síti Marka Dvořáka přivolal. DOMINIK MORAVČÍK stál na konci trochu krkolomné přesilovkové akce a zakončil za dezorientovanou obranu hostí. Asistence: Michal Dvořák a Jakub Baca.
     
    13:37
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Tak se podívejme hosté jdou při vlastním oslabení do dvoubrankového trháku! RADEK ROLÍNEK se dostal do samostatného úniku a když už se zdálo že si brankář Ovčaři s jeho backhendovým blafákem poradil, puk se najednou vyklouzal z jeho výstroje a dojel až za brankovou čáru. Důležitý gól pro hosty! Asistence: Jakub Šuhaj.
     
    07:30
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Tomáš Kronus se uvolnil ve středním pásmu a uháněl na brankáře soupeře. Jeho rána se sice jen otřela o tyč , ale následného zmatku využil MIROSLAV TEJKO a je to 1:0. Asistence: Tomáš Kronus.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 22. Moravčík (Dvořák, Baca), 43. Baca (Moravčík, Kovařík), 45. Kovalski (Sysala), 50. Moravčík (Szturc), 52. Bernát (Moravčík), 59. Bernát (Baca) – 8. Tejko (Kronus), 14. Rolínek (Šuhaj), 28. Šafář (Vochozka), 31. Bahula (Šuhaj, Kubeš), 33. Svoboda (Tejko), 36. Tejko (Vochozka, Bouška), 39. Rolínek (Grauer)


    BO Ostrava Vítkovice Steel: Ovčaři – Gřesík, Baca, Janiczek, Ševěček, Smička, Dvořák, Szturc – Revaj, Pawliczek, Béreš, Moravčík, Sysala, Kovařík, Bernát, Žídek, Kovalski
    Black Dogs Budweis: Dvořák (I. Svoboda) – Kubeš, Grauer, Bouška, D. Svoboda – Rolínek, Tejko, Vochozka, Kaisler, Prokop, Bahula, Kronus, Šafář, Přívozník, Pinkas, Šuhaj

    Rozhodčí: Šutara – Klímek, Návrat
    bahis siteleri