Třinec – Sparta 4:2 (kon.) | K. Vary – Mountfield HK 1:4 (kon.) | Vítkovice – Zlín 2:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Plzeň 2:1 (kon.) | Kladno – Liberec 2:4 (kon.) | Olomouc – Motor ČB 2:5 (kon.)
Pardubice – Kometa Brno 3:2 (po pr.)
konec
Rytíři Kladno
2:4 (0:3, 2:0, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 29.10.2021, 18:00 • ROCKNET Arena, Chomutov • Tipsport extraliga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (20:18:46)
     
    Střely na branku: 22 – 23
     
    Je dobojováno. Liberečtí se mohli strachovat o výsledek celou třetí třetinu, ovšem v závěru se prosadil Adam Dlouhý střelou do prázdné brány a pečetil tak další tříbodový zisk pro liberecké Bílé Tygry, kteří tak zapisují třetí výhru v řadě za sebou a zdá se, že jejich krize se pomalu začíná zastavovat. Domácí hráči dnes získávají bez zisku jediného bodu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Kotouč sice mají na svých holích domácí hráči, ale hosté je nepouštějí směrem dopředu a už to vypadá, že duel končí.
     
    59:21
    Zakázané uvolnění Liberce a hra se stěhuje před branku Petra Kváči, kde se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    59:00
    Kladno stále hraje bez brankáře, nemá co ztratit a zkouší to ještě před libereckou klecí.
    58:05 Adam DLOUHÝ - 2:4
     
    58:05
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hned po buly v pásmu Liberce se puku zmocnil Adam Klapka a jel v tandemu dva na jednoho, ve středním pásmu poslal kotouč ADAMU DLOUHÉMU, který ještě udělal pár kroků navíc a poté bezpečně poslal touš do zcela prázdné domácí klece – 2:4. Asistence: Adam Klapka.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:56
    Branka Kladna je prázdná, domácí to zkoušejí se šesti bruslaři v poli.
     
    57:56
    Domácí si berou oddechový čas.
     
    57:09
    Jágrovu přihrávku zablokoval Petr Jelínek a dostal puk do útočného pásma, kde byl ale osamocen. Kladenští se na druhé straně chtěli dostat do kombinace, kterou jim pokazil soupeř.
     
    56:32
    Jakub Klepiš dostal na pravém kruhu přihrávku od Rosandiće. Prvně jmenovaný na nic nečekal a švihl do puku, který chytá do své náruče Landon Bow.
     
    55:20
    Hosté ubránili další akci Kladna a hned poslali touš do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    55:13
    Komerční přestávka.
     
    54:32
    Další Plekancova pohotová střela z levé strany, ale bylo to z těžkého úhlu a kotouč skončil jen na boční konstrukci Kváčovy svatyně.
     
    53:57
    Michal Birner po pasu od Jakuba Klepiše zakončoval těsně před Bowem, ten ale vytasil další zákrok a opět drží svůj tým a jeho šance na úspěch.
     
    53:08
    Kladenští si nyní počínali jako kdyby hráli přesilovou hru, následně u tyče Kváči zakončoval Adam Kubík, ale hostující brankář si poradil a místo si pohlídal.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 22. Melka (Ticháček, Filip), 36. J. Suchánek (Hajný, Dvořáček) – 9. A. Dlouhý (J. Šír, Klapka), 9. J. Vlach (M. Zachar), 12. M. Rosandić, 59. A. Dlouhý (Klapka)


    Rytíři Kladno: Bow (Stahl) – Dotchin (A), J. Suchánek (A), Ticháček, K. Wood, Baránek, J. Pohl, Štochl – Jágr, Plekanec (C), Hlava – M. Beran, A. Kubík, Kristo – Melka, Filip, Račuk – Routa, Hajný, Dvořáček.
    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – M. Rosandić, Kolmann, M. Ivan, Melancon, Derner, Štibingr – Birner (A), Filippi, Ordoš – A. Najman, Klepiš, Faško-Rudáš – J. Vlach, P. Jelínek (C), M. Zachar – A. Dlouhý, J. Šír, Klapka – Gríger.

    Rozhodčí: Hradil, Veselý – Ondráček, Špůr

    Diváci: 2235
    ocianews.com