Elche – Real Madrid 1:2 (kon.) | Sevilla – Osasuna 2:0 (kon.) | Valencia – Villarreal 2:0 (kon.)
Barcelona – Alavés 1:1 (kon.)
konec
Elche CF
1:2 (0:1)
Real Madrid
Sobota 30.10.2021, 14:00 • Estadio Manuel Martínez Valero (Elche) • Španělská LaLiga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 5:7. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:13. (15:55:28)
     
    Je konec! Real Madrid nakonec poráží Elche 2:1. Hosté vlétli do utkání aktivněji. První šanci měl sice domácí Boyé, ale vychytal jej Courtois. Real se do vedení dostal ve 23. minutě, kdy se prosadil Vinícius Júnior. Následně mohl přidat další branku Díaz, ale z úhlu trefil boční síť. Po změně stran domácím zkomplikoval duel Guti, který se nechal vyloučit. Na opačné straně pak přidal druhou branku Vinícius. Elche se ale branky dočkalo, když chybu Realu potrestal Milla.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Gerard Gumbau na levé straně upadl po souboji s Militaem, který se podle rozhodčího dopustil nedovoleného zákroku. Elche tak dostává k dobru přímý kop.
     
    90+2
    Domácí Elche i v oslabení během nastaveného času vrhá prakticky všechny síly do útoku. Rojica sraženým centrem získal pro domácí roh.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Carvajal centroval v závěru utkání z pravé strany, jenže míč netrefil podle svých představ a poslal jej až na tribunu.
     
    89
    Střídající Marcone se na levé straně zbavil dotírajícího Hazarda. Elche tak rozjelo kombinaci na polovině Realu Madrid. Uvidíme, zda se domácí ještě dostanou do zakončení.
     
    88
    Hazard potáhl míč na polovinu soupeře. Favorizovaný Real Madrid proti oslabenému soupeři nechce dopustit žádnou blamáž.
     
    86
    Elche právě vstřelilo branku!
    Elche jako blesk z čistého nebe dramatizuje závěr utkání! Po chybě v rozehrávce Realu se k míči dostal PERE MILLA a bez problémů překonal Courtoise!
     
    85
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Vinícius Júnior, přichází Eden Hazard.
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Luka Modrić, přichází Eduardo Camavinga.
     
    84
    Domácí brankář Casilla zrychlil rozehrávku Elche nákopem na levou stranu, jenže tam neměl nikoho v bílém. Real tak znovu získal míč.
     
    83
    Luka Modrič se stáhl s rozběhnutým Morentem, kterému se skluzem položil pod nohy a vybojoval rozehrávku pro Realu Madrid.
     
    81
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Pedro Bigas, přichází Ivan Marcone.
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Lucas Boyé, přichází Tete Morente.
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Fidel, přichází Pere Milla.
     
    80
    Do konce utkání zbývá posledních deset minut a hraje se prakticky pouze na polovině Elche. Domácí hráči se nedostávají do útoku.
     
    79
    Alaba se jako stoper dostal do pokutového území, kde místo zakončení zkusil sklepnutí na Viníciuse, který jeho krátkou přihrávku nepochopil.
     
    78
    Marco Asensio nyní diriguje rozehrávku Realu Madrid na polovině soupeře. Domácí fotbalisté jsou vývojem dnešního duelu poněkud frustrovaní.
     
    77
    Ferland Mendy na levé straně udržel míč ve hře, poslal přihrávku na Kroose, který hru pro změnu otočil doprava. Real má vývoj utkání pod kontrolou.
     
    76
    Vinícius se znovu tlačil do náběhu za obranu soupeře, jenže tentokrát si nepohlídal své postavení a byl lapen v ofsajdové pasti.
     
    74
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Real Madrid proti oslabenému soupeři přidává druhou branku a přibližuje se k vítězství! Na průnikovou přihrávku do vápna si naběhl VINÍCIUS JÚNIOR, který parádním dloubákem překonal brankáře!
     
    73
    Mojica se po ojedinělém výpadu domácího celku dostal k odcentrování do velkého vápna, ale pozorný Éder Militao míč dokázal odkopnout.
     
    72
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Lucas Pérez, přichází Darío Benedetto.
    Střídání v týmu Elche CF: ze hřiště odchází Javier Pastore, přichází Gerard Gumbau.
     
    71
    Elche se sice i v oslabení snaží útočit, jenže proti skvěle se pohybujícím hráčům Realu Madrid to mají domácí velmi těžké.
     
    70
    Luka Modrič si navedl míč na hranici velkého vápna, ale místo zakončení poslal přihrávku na levou stranu, odkud už centr do pokutového území nepřiletěl.
     
    69
    Real se proti oslabenému celku usadil na jeho polovině, kde hosté kombinují kolem vápna, ale zatím se nedostávají do zakončení.
     
    66
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Lucas Vázquez, přichází Dani Carvajal.
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Marcelo, přichází Ferland Mendy.
     
    65
    Domácím fanouškům se verdikt rozhodčího vůbec nelíbí, což dávají najevo hlasitým pískotem. Sudí ale k VARu nepůjde.
     
    64
    Domácí si komplikují dnešní duel! Raúl Guti totiž dostává druhou žlutou kartu a musí do sprch!
     
    62
    Luka Modrič přenesl hru na pravou stranu, kde byl Vázquez, jenže krajní obránce Realu Madrid nepříliš vysokým centrem odevzda míč soupeři.
     
    61
    Elche kombinuje v blízkosti velkého vápna soupeře, jenže domácím se zatím v kombinaci moc nedaří. Naopak defenziva Realu nemá větší problémy.
     
    60
    Elche po hodině hry zahrávalo přímý kop. Centr od rohového praporku přiletělé na malé vápno, nicméně defenziva Realu si znovu dokázala poradit.
     
    59
    Javier Pastore sklepl míč na levou stranu hřiště, kam si naběhl Mojica, jenže si ve vysoké rychlosti předkopl míč daleko před sebe.
     
    58
    Vinícius Júnior se stáhl na vlastní polovinu, kde si pokryl míč před rozběhnutým soupeřem, který jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi.
     
    57
    Vinícius Júnior dostal přihrávku na levou stranu, jenže si v době přihrávky nepohlídal své postavení a byl lapen v ofsajdové pasti. Elche bude rozehrávat.
     
    56
    Marcelo se na hranici velkého vápna zbavil obránce, dokázal si obhodit dalšího hráče, ale už neodcentroval do šestnáctky.
     
    55
    Po dalším rychlém výpadu Realu Madrid se k centru z pravé strany probil v pokutovém území Díaz, který míč jen líznul placírkou a poslal jej mimo tři tyče.
     
    54
    Do rozehrávky Realu Madrid se musel zapojit brankář Courtois. Jeho dlouhý nákop propadl až k Díazovi, kterého ve vápně odstavil od míče Roco.
     
    53
    Fidel si v pokutovém území naběhl na centr z pravé strany a zakončoval levačkou. Jeho rána z voleje však prolétla kolem levé tyčky.
     
    52
    Marcelo našel přihrávkou rozběhnutého Viníciuse, který se dostal do blízkosti velkého vápna, ale místo odcentrování zvolil zpětnou přihrávku na Kroose.
     
    51
    Raúl Guti prošel na polovinu soupeře, kde se dobrou kličkou zbavil obránce, jenže další přihrávkou odevzdal míč hráčům Realu Madrid.
     
    50
    Domácí Elche uklidňuje hru kombinací na vlastní polovině. Nikdo z hráčů Realu Madrid teď soupeřovu rozehrávku prakticky neatakuje.
     
    49
    Hra je přerušena! Domácí brankář Casilla se při výběhu ven z branky srazil se spoluhráčem, který zůstává otřesený ležet na trávníku.
     
    48
    Marcelo na levé straně dohnal odražený míč, přehodil si jej na levačku a odcentroval. Jeho pobídka skončila v prostoru, kde byl brankář.
     
    47
    Éder Militao poslal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, jenže tam neměl spoluhráče v modrém dresu. Oba týmy vstoupily do druhé půle nepřesnou rozehrávkou.
     
    46
    Domácí Elche obstaralo výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale akce skončila nepřesnou přihrávkou.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce může být spokojenější favorizovaný Real Madrid! Hosté vlétli do utkání aktivněji. První šanci měl sice domácí Boyé, ale vychytal jej Courtois. Real se do vedení dostal ve 23. minutě, kdy se prosadil Vinícius Júnior. Následně mohl přidat další branku Díaz, ale z úhlu trefil boční síť. Do kabin se proto odchází za stavu 0:1.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Aktivní Boyé se znovu dostal s míčem do pokutového území, jenže místo zakončení zkoušel přihrávku pod sebe, kam se stačil vrátit Casemiro.
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    45
    Marcelo na levé straně dostal kousek volného prostoru a pohotově odcentroval do šestnáctky. Jeho přízemní centr odehrál ve skluzu Bigas.
     
    44
    Vinícius Júnior poslal přihrávku na pravou stranu, kam sprintoval Marco Asensio, jenže druhý jmenovaný se nedostal kolem prvního soupeře.
     
    43
    Domácí stopeři kombinují s míčem na vlastní polovině a nikam se neženou. Naopak fotbalisté Realu Madrid v závěru první půle napadají soupeřovu rozehrávku vysoko.
     
    42
    Exekuce rohového kopu se ujal Toni Kroos, který svůj centrem kroutil ke vzdálenější tyči, jenže tam se k míči nikdo v modrém dresu Realu nedostal.
     
    41
    Asensio centrem z pravé strany hledal Luku Modriče, který se dostal za záda obránce, jenže jej zklamalo zpracování. Hosté získali jen roh.
     
    40
    Real se usadil na polovině soupeře a hledá cestičku do pokutového území.
     
    37
    Enzo Roco poslal přihrávku vnějším nártem za obranu Realu Madrid, nicméně na jeho pobídku nikdo v bílém dresu nedosáhl.
     
    36
    Vinícius Júnior přečetl rozehrávku soupeře, získal míč a dostal se až do šestnáctky, kde však narazil na důrazného zadáka v bílém dresu.
     
    35
    Thibaut Courtois se vydal z branky hodně vysoko. Belgický brankář pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Real číhá na další skulinku pro útok.
     
    34
    Lucas Boyé dostal přihrávku na hranici velkého vápna, krásně se otočil kolem obránce, ale střelu levačkou zablokoval další zadák v dresu Realu.
     
    33
    Elche se usadilo na polovině Realu Madrid, jenže domácí se kombinací na levé straně zahnali do zámezí. Real má duel pod kontrolou.
     
    32
    Marcelo dostal přihrávku na levou stranu, nakopl míč na polovinu soupeře, ale Vinícius Júnior si v průniku do šestnáctky pomohl faulem.
     
    31
    Guti odcentroval z levé strany do pokutového území, kde se do zakončení dostal Boyé, ale jeho pokus o akrobatické zakončení skončil nad břevnem.
     
    30
    Courtois si dal pozor na přihrávku za obranu a levačkou nakopl míč na polovinu domácího Elche. Domácí fotbalisté se snaží srovnat obraz hry.
     
    29
    Luka Modrič na polovině hrací plochy fauloval domácího Fídela přímo před očima hlavního rozhodčího. Sudí mu odpískal nedovolený zákrok.
     
    28
    Marcelo se skvěle stáhl před vlastní branku a před Boyém hlavou přizvedl míč ven z pokutového území. Elche se snaží útočit ve vysokém počtu.
     
    27
    Domácím fanouškům se vůbec nelíbí výkon jejich oblíbenců. Real Madrid v posledních minutách na trávníku jednoznačně dominuje.
     
    26
    Mariano Díaz se dostal do obrovské šance! Útočník Realu ve vápně dokonce obešel brankáře Casillu, ale z úhlu trefil jen boční síť.
     
    25
    Real pokračuje v ofenzivě i po vstřelení úvodní branky. Toni Kroos tentokrát zahrával rohový kop, ale nadýchaným centrem našel hlavu domácího obránce.
     
    23
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Real se dostává do vedení! Favorizovaný celek potrestal chybu domácího celku v rozehrávce! Přihrávku do běhu dostal VINÍCIUS JÚNIOR a přízemní střelou překonal brankáře!
     
    23
    Domácí brankář Casilla dlouho otálel s rozehrávkou z vlastního pokutového území. Jeho následný nákop propadl k zadákům Realu Madrid.
     
    22
    Casemiro se podle rozhodčího dopustil nedovoleného zákroku na Gutiho a může být rád, že nedostal žlutou kartu.
     
    21
    Stopeři Realu Madrid se vytáhli na polovinu Elche, jenže Vinícius si míč následně předkopl příliš daleko před sebe a celý útok zhatil faulem.
     
    20
    Elche si vypracovalo první šanci! Aktivní Boyé pohybem strhl obránce a dostal se do zakončení. Courtois reflexivně jeho ránu vyrazil!
     
    19
    Rodrygo nakonec skutečně není schopen nadále pokračovat ve hře a s bolestivou grimasou v obličeji opouští hřiště.
     
    18
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Rodrygo, přichází Marco Asensio.
     
    17
    Hra je přerušena! Jeden z hráčů Realu Madrid zůstává ležet na trávníku a vypadá to, že pro dnešek dohrál. Uvidíme, co zmůže lékařský tým Realu.
     
    16
    Toni Kroos poslal přihrávku do pokutového území, ale Díaz se k míči nedostal před důrazného Bigase. Pokračuje litý boj.
     
    15
    Pastore dostal přihrávku na pravou stranu, kde rychlou kličkou ošálil Marcela a odcentroval. Jeho pobídka ale nenašla adresáta.
     
    14
    Militao se vytáhl na polovinu Elche, kde zakombinoval s Marcelem. Brazislký fotbalista následně odcentroval do pokutového území, kde se neprosadil Díaz.
     
    13
    David Alaba poslal přihrávku na levou stranu, kam spěchal Rodrygo, ale domácí stopeř míč znovu odkopli do bezpečí. Zatím sledujeme obrovský boj.
     
    12
    Bigas hodně riskoval při malé domů. Jeho nedůraznou přihrávku naháněl hostující Rodrygo, ale brankář Casilla měl k míči o krok blíže.
     
    11
    Domácí zahrávali další přímý kop. Prudký centr tentokrát přiletěl jen k přední tyči, kde kraloval ve vzdušném prostoru brankář Thibaut Courtois.
     
    10
    Fídel se po pravé straně tlačil směrem vpřed, ale důranzý Marcelo jej nedovoleným zákrokem zastavil. Elche bude pokračovat v kombinaci.
     
    9
    Žlutou kartu dostává Raúl Guti (Elche CF).
     
    9
    Elche zahrávalo přímý kop v blízkosti rohového praporku. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, nicméně defenziva Realu Madrid si věděla rady.
     
    8
    Boye si pohybem řekl o přihrávku za obranu Realu Madrid, nicméně spoluhráč jeho směrem poslal příliš prudkou pobídku.
     
    7
    Domácí Elche se po dlouhé době dostalo na polovinu Realu Madrid, kde fotbalisté v bílém hledají prostor pro zakončení. Real ale brání v pevném postavení.
     
    6
    Marcelo dostal přihrávku na levou stranu, sklepl míč na Kroose, který dlouhým pasem hledal Luku Modriče, ale ten si nepotykal se zpracováním.
     
    5
    Stopeři Realu Madrid uklidňují hru postupnou kombinací na vlastní polovině. Nikdo v bílém dresu Elche teď rozehrávku favorizovaného celku neatakuje.
     
    4
    Toni Kroos si došel pro přihrávku na polovinu hřiště a okamžitě roztáhl hru na pravou stranu. Na jeho přenesení si defenziva Elche dala pozor.
     
    3
    Vinícius Junior dostal přihrávku do blízkosti velkého vápna, kde se otočil a pohotově zakončil. Jeho ránu domácí brankář Casilla vyrazil do bezpečí.
     
    2
    Domácí zkusili zaútočit nákopem na levou stranu. Za míčem spěchal aktivní Lucas Boyé, jenže v souboji s Davidem Alabou neměl šanci.
     
    1
    Elche obstaralo výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Domácí celek bude chtít obrovského favorita alespoň potrápit.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Elche CF: Casilla – Roco, Bigas, Mojica, Palacios – Fidel, Mascarell, Pastore, Guti – Lucas Pérez, Boyé.
    Náhradníci: E. Badía – Barragán, Benedetto, Carrillo, Gumbau, González, Josema, Josan, Morente, Milla, Marcone, Verdú.

    Real Madrid CF: Courtois – Alaba, Militao, L. Vázquez, Marcelo – Casemiro, Kroos, Modrić – Vinícius Júnior, M. Díaz, Rodrygo.
    Náhradníci: Fuidias, Lunin – Asensio, Blanco, Camavinga, Carvajal, Nacho Fernández, E. Hazard, Isco, Jović, F. Mendy, J. Vallejo..
     
    Elche CF

    Domácí Elche je na tom mnohem hůře. V jedenácti kolech získalo jen deset bodů a patří mu patnáctá pozice. Na sestupové vody má Elche k dobru jen dva body. Dosud soupeřům nastřílelo jen osm branek. Poslední výhru si navíc připsalo na začátku října. V posledním kole padlo 0:1 na půdě Deportiva Alavés.
     
    Real Madrid

    Slavný Real Madrid tradičně patří mezi aspiranty na titul v nejvyšší španělské soutěži. Real Madrid v deseti duelech získal dvacet jedna bodů a patří mu druhá pozice tři body za Realem Sociedad, který odehrál o jedno utkání navíc. Real sice před týdnem zvítězil v El Clásicu na půdě Barcelony, jenže v týdnu doma remizoval bez branek s Osasunou.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání La Ligy mezi Elche CF a Realem Madrid.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 86. Milla – 23. Vinícius Júnior (M. Díaz), 74. Vinícius Júnior (Modrić)

    Karty:   9. Guti (ELC)   64. Guti (ELC)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 5:7. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:13.
    Elche CF: Casilla – Roco, Bigas (81. Marcone), Mojica, Palacios – Fidel (81. Milla), Mascarell, Pastore (72. Gumbau), Guti – Lucas Pérez (72. Benedetto), Boyé (81. Morente).
    Náhradníci: E. Badía – Barragán, Benedetto, Carrillo, Gumbau, González, Josema, Josan, Morente, Milla, Marcone, Verdú.

    Real Madrid: Courtois – Alaba, Militao, L. Vázquez (66. Carvajal), Marcelo (66. F. Mendy) – Casemiro, Kroos, Modrić (85. Camavinga) – Vinícius Júnior (85. E. Hazard), M. Díaz, Rodrygo (18. Asensio).
    Náhradníci: Fuidias, Lunin – Asensio, Blanco, Camavinga, Carvajal, Nacho Fernández, E. Hazard, Isco, Jović, F. Mendy, J. Vallejo.
    bahis siteleri